Gladheidbestrijding

In de winter en het vroege voorjaar gebeurt het regelmatig dat de looproute in uw tuin opvriest en daarmee ligt gladheid op de loer. Deze gladheid gaat vanzelfsprekend gepaard met ongemakken.

Verschoor Groenprojecten helpt u graag om gladheid te voorkomen en gladheid te verhelpen. Vaak wordt dit gedaan middels strooizout. Dit strooizout is bij Verschoor Groenprojecten verkrijgbaar zodat u ook zelf gladheid kunt voorkomen en verhelpen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tuin afmaken
Gladheidsbestrijding

Gladheidbestrijding

Gladheid zorgt jaarlijks voor veel ongemakken en ongelukken. Ook in tuinen en op trottoirs komen regelmatig mensen ten val met soms een vervelende afloop als gevolg. Het is dan ook belangrijk om gladheid adequaat te bestrijden. Bij Verschoor Groenprojecten kunnen we u deze bestrijding uit handen nemen.

Zout strooien en vegen

Verschoor Groenprojecten kan u in de wintermaanden helpen bij het bestrijden van de gladheid om uw huis en bij het voorkomen van gladheid op de trottoirs in de directe omgeving. Op die manier kunt u veilig het huis in en het huis verlaten.

Pekelzout kopen

Ook wanneer u zelf de gladheid te lijf wilt gaan kunnen we u helpen. Zo kunt u bij ons pekelzout kopen om zelf bevriezing van uw paden te verhelpen en te voorkomen. Door preventief te strooien krijgt opvriezing minder snel een kans en zal ook sneeuw minder snel blijven liggen. Neem contact op met Verschoor Groenprojecten om pekelzout te kopen.

Mooie tuin
Voortuin

Werkgebied Verschoor Groenprojecten

Verschoor Groenprojecten kan u helpen bij het bestrijden van gladheid in diverse gebieden in het Groene Hart. Wij zijn werkzaam als hovenier in de omgeving van Gouda, maar ook in Moerkapelle, Reewijk, Waddinxveen en andere dorpen en steden zijn we u graag van dienst!