Hovenier Leiden

Wilt u een frisse wind laten waaien door uw tuin? Verschoor Groenprojecten is actief als Hovenier in Leiden en helpt u graag om uw tuin eens goed onder handen te nemen. Door onze jarenlange ervaring weten wij uw tuin om te toveren tot groene oase. Uw wensen staan voorop bij onze hoveniers. Wij creëren uw eigen Leidse botanische tuin, maar dan gewoon bij u thuis.

Of u nu op zoek bent naar een vaste tuinman of uw tuin een metamorfose wilt geven: onze hoveniers in Leiden zijn er voor al uw groene projecten.

Eindresultaat tuinonderhoud Leiden

Gespecialiseerd

De tuin is een vak apart. Als professioneel hoveniersbedrijf zijn wij nauw op de hoogte van al het groen en passen wij de juiste technieken toe voor groei en bloei.

Jarenlange ervaring

Verschoor Groenprojecten heeft ruime ervaring in diverse soorten projecten. Van klein tot grote tuinen: wij hebben alle kennis en kunde in huis.

Eerlijke prijs

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs: daar geloven wij in. Wij steken graag de handen uit de mouwen voor een uitstekende service en een persoonlijke benadering.

Exclusief

Iedere tuin is uniek en verdient een eigen aanpak. Als tuinspecialist ontwerpen wij een eigentijdse tuin die een indruk achterlaat. Met passie voor groen.

Visitekaartje voor uw bedrijf

Een bedrijfstuin is voor bezoekers van uw bedrijf vaak de eerste indruk van het kantoor. Hiermee wordt een bedrijfstuin een visitekaartje. Dit visitekaartje moet kloppen met het imago dat u wilt uitstralen met uw bedrijf. Daarnaast is het fijn wanneer u niet teveel onderhoud heeft aan de bedrijfstuin. De ervaring leert namelijk dat er weinig tijd is voor het tuinonderhoud van zakelijke tuinen en al helemaal niet voor de aanleg van een bedrijfstuin. U kunt het onderhoud eventueel uitbesteden, maar dit is niet altijd wenselijk. Wellicht heeft u zelf al ideeën over de invulling van de bedrijfstuin. Deze ideeën kunnen wij als hoveniersbedrijf verder voor u uitwerken om een tuin te realiseren die past bij het imago van uw bedrijf, de ruimte om het kantoor en bij het de rest van de omgeving. We kunnen het ontwerp en de tuinaanleg voor u uit handen nemen zodat u een bedrijfstuin krijgt die aansluit op uw wensen.

Hovenier voor een Vereniging van Eigenaren

Waar een bedrijfstuin geldt als visitekaartje voor een bedrijf, vergroot een verzorgde tuin in de privésfeer het woonplezier. Dit geldt ook wanneer de tuin valt onder de verantwoordelijkheid van een Vereniging van Eigenaars. Omdat er binnen de vereniging vaak uiteenlopende meningen bestaan tussen de bewoners, is het vaak gewenst dat de tuin van het appartementencomplex of van de flat onderhoudsarm is. Verschoor Groenprojecten kan u hierbij helpen. Dat komt door onze ruime ervaring met gelijkwaardige projecten. Als hovenier in omgeving Gouda kunnen we de tuin van het wooncomplex opnieuw ontwerpen en aanleggen, maar we kunnen ook het onderhoud voor u verzorgen. We zijn overigens niet alleen actief als hovenier in Gouda, maar voeren ook veel werkzaamheden uit in Moerkapelle, Reeuwijk en Waddinxveen.

Plantentuin

Hovenier Leiden: kies voor een verzorgde tuin

Een hovenier houdt uw tuin in een goede conditie. Heeft u zelf geen groene vingers, maar wilt u meer in uw tuin dan slechts grijze tegels? Dat begrijpen wij helemaal. Daarom staan wij als hovenier Leiden voor u klaar. Wij nemen het onderhoud graag voor u uit handen. Wij toveren ieder verwaarloosd stekje om tot een prachtige tuin in volle bloei.

Kiest u voor Verschoor Groenprojecten, dan kiest u voor ervaring. Onze specialisten zitten al jaren in het (groene) vak en weten daarom hoe zij uw tuin optimaal moeten verzorgen. Met oog voor het milieu en onze groene vingers toveren we jouw grond om tot de tuin van je dromen. Verschoor Groenprojecten helpt je met een divers aanbod aan diensten.

Tuinontwerp Leiden: blaas uw ideeën een leven in

Met een klein stadstuintje kan vaak al meer gedaan worden dan u denkt. Onze vakmensen hebben al het inzicht in huis om de ruimte optimaal te benutten. Heeft u bepaalde wensen, maar lukt het niet om uw ideeën concreet te maken? Wij denken graag met u mee. We zetten uw behoeften op een rij en zetten dit om in een tuinontwerp Leiden.

Ook voor een tuin is het van belang om eerst een ontwerp op papier te zetten. Door ieder detail uit te denken, krijgt u een goed beeld van uw uiteindelijke tuin. Het dwingt u om over alles na te denken. Is uw tuin bestendig voor ieder seizoen? Kost de tuin u veel onderhoud? Zijn er ook schaduwplekken gecreëerd? Dit voorkomt dat u achteraf tegen minder gewenste verrassingen aanloopt.

Bent u nog niet tevreden met het 3D ontwerp? Wij gaan pas aan de slag als u blij bent met het resultaat en helpen u bij de realisatie van uw droomtuin in Leiden.

Tuinaanleg in Leiden
Tuinrenovatie Pergola

Tuinaanleg Leiden: wij realiseren het ontwerp

Akkoord met het ontwerp? Dan brengen wij dit graag tot leven. Tuinaanleg vergt de nodige expertise. Onze hoveniers zorgen dat er aan niets tekort komt. We zoeken naar een prachtige balans in bloemen en planten, leggen een bijpassende steen en kiezen de schutting of haag die past bij uw woning. Met Hovenier Leiden weet u zeker dat er één geheel ontstaat. Geen losse stukjes grond, maar een complete tuin.

Naast dat de tuin er na de aanleg verzorgd uit moet zien, is het van belang dat dit eenvoudig onderhouden kan worden. Ook hier houden wij bij de aanleg rekening mee. Ook de ondergrond nemen we goed onder de loep. Zo voorkomen we dat u door verzakking over een paar jaar opnieuw kunt beginnen met de tuinaanleg Leiden. Verschoor Groenprojecten denkt over alles na en ontwikkelt de tuin uit uw dromen.

Perfecte verzorging met tuinonderhoud Leiden

Onze hoveniers ploeteren graag met hun vingers in de Leidsche aarde. Bent u hier minder fan van? Voor tuinonderhoud in Leiden en omgeving bent u bij Verschoor Groenprojecten dan aan het juiste adres. Wij verzorgen uw tuin graag tot in de puntjes en zoeken naar de optimale bloei.

Tuinonderhoud is meer dan het maaien en snoeien van de tuin. We houden er een strakke planning op na: we snoeien uw bomen en planten op het gewenste moment. Hierdoor blijft de kwaliteit van het groen altijd op hoog niveau.

Aankleden grote tuin
Leendert Verschoor in Woerden

Tuinman Leiden: uw tuin is onze tuin

Bij Verschoor Groenprojecten pakken we uw tuin aan alsof het onze eigen tuin is. Heeft u zelf weinig tijd om uw tuin te onderhouden, maar vindt u het wel belangrijk dat alles er verzorgd bij ligt? Onze tuinmannen zorgen voor een consequent onderhoud. We houden van een persoonlijke omgang. We overleggen graag de nodige stappen, zodat u altijd op de hoogte bent van de veranderingen in uw tuin in Leiden.

Reviews

Wat ze zeggen over ons

Benieuwd wat onze klanten vinden van onze werkzaamheden als Hovenier in Gouda? Wij zijn trots op onze projecten en dat mag gedeeld worden.

Eindresultaat is prachtig

“Verschoor Groenprojecten heeft onze hele tuin onder handen genomen. Alles is vernieuwd en het eindresultaat is prachtig. Er werd goed gecommuniceerd, netjes gewerkt en alles is naar volle tevredenheid opgeleverd. Zeker een aanrader als je een betrouwbare hovenier zoekt die goed werk levert en alle afspraken nakomt.“

Jaco van der Worp

Betrouwbaar en meedenkend

“Voorstel voor de voortuin gedaan. Ter plekke wordt advies gegeven, maar de klant beslist. Gezellig, betrouwbaar, snel, netjes en meedenkend.
Een adres die ik mijn volgende opdrachten ook volledig toevertrouw.”

Sandra van Reeden

Keurig in model

“Onze heggen worden keurig in model geknipt! Ook wordt er onderhoudsadvies gegeven als wij dingen zelf willen bijhouden.
De nodige snoeibeurten worden op tijd gedaan. En aan het eind van de dag wordt de tuin keurig achtergelaten.”

E. Roos