Hovenier Leiden

Wilt u een frisse wind laten waaien door uw tuin? Verschoor Groenprojecten is actief als hovenier Leiden en helpt u graag om uw tuin eens goed onder handen te nemen. Door onze jarenlange ervaring weten wij uw tuin om te toveren tot groene oase. Uw wensen staan voorop bij onze hoveniers. Wij creëren uw eigen Leidse botanische tuin, maar dan gewoon bij u thuis.

Of u nu op zoek bent naar een vaste tuinman of uw tuin een metamorfose wilt geven: onze hoveniers in Leiden zijn er voor al uw groene projecten.

Eindresultaat tuinonderhoud Leiden
Plantentuin

Hovenier Leiden: kies voor een verzorgde tuin

Een hovenier houdt uw tuin in een goede conditie. Heeft u zelf geen groene vingers, maar wilt u meer in uw tuin dan slechts grijze tegels? Dat begrijpen wij helemaal. Daarom staan wij als hovenier Leiden voor u klaar. Wij nemen het onderhoud graag voor u uit handen. Wij toveren ieder verwaarloosd stekje om tot een prachtige tuin in volle bloei.

Kiest u voor Verschoor Groenprojecten, dan kiest u voor ervaring. Onze specialisten zitten al jaren in het (groene) vak en weten daarom hoe zij uw tuin optimaal moeten verzorgen.

Tuinontwerp Leiden: blaas uw ideeën een leven in

Met een klein stadstuintje kan vaak al meer gedaan worden dan u denkt. Onze vakmensen hebben al het inzicht in huis om de ruimte optimaal te benutten. Heeft u bepaalde wensen, maar lukt het niet om uw ideeën concreet te maken? Wij denken graag met u mee. We zetten uw behoeften op een rij en zetten dit om in een tuinontwerp Leiden.

Ook voor een tuin is het van belang om eerst een ontwerp op papier te zetten. Door ieder detail uit te denken, krijgt u een goed beeld van uw uiteindelijke tuin. Het dwingt u om over alles na te denken. Is uw tuin bestendig voor ieder seizoen? Kost de tuin u veel onderhoud? Zijn er ook schaduwplekken gecreëerd? Dit voorkomt dat u achteraf tegen minder gewenste verrassingen aanloopt.

Bent u nog niet tevreden met het 3D ontwerp? Wij gaan pas aan de slag als u blij bent met het resultaat en helpen u bij de realisatie van uw droomtuin in Leiden.

Tuinaanleg in Leiden
Tuinrenovatie Pergola

Tuinaanleg Leiden: wij realiseren het ontwerp

Akkoord met het ontwerp? Dan brengen wij dit graag tot leven. Tuinaanleg vergt de nodige expertise. Onze hoveniers zorgen dat er aan niets tekort komt. We zoeken naar een prachtige balans in bloemen en planten, leggen een bijpassende steen en kiezen de schutting of haag die past bij uw woning. Met Hovenier Leiden weet u zeker dat er één geheel ontstaat. Geen losse stukjes grond, maar een complete tuin.

Naast dat de tuin er na de aanleg verzorgd uit moet zien, is het van belang dat dit eenvoudig onderhouden kan worden. Ook hier houden wij bij de aanleg rekening mee. Ook de ondergrond nemen we goed onder de loep. Zo voorkomen we dat u door verzakking over een paar jaar opnieuw kunt beginnen met de tuinaanleg Leiden. Verschoor Groenprojecten denkt over alles na en ontwikkelt de tuin uit uw dromen.

Perfecte verzorging met tuinonderhoud Leiden

Onze hoveniers ploeteren graag met hun vingers in de Leidsche aarde. Bent u hier minder fan van? Voor tuinonderhoud in Leiden en omgeving bent u bij Verschoor Groenprojecten dan aan het juiste adres. Wij verzorgen uw tuin graag tot in de puntjes en zoeken naar de optimale bloei.

Tuinonderhoud is meer dan het maaien en snoeien van de tuin. We houden er een strakke planning op na: we snoeien uw bomen en planten op het gewenste moment. Hierdoor blijft de kwaliteit van het groen altijd op hoog niveau.

Aankleden grote tuin
Leendert Verschoor in Woerden

Tuinman Leiden: uw tuin is onze tuin

Bij Verschoor Groenprojecten pakken we uw tuin aan alsof het onze eigen tuin is. Heeft u zelf weinig tijd om uw tuin te onderhouden, maar vindt u het wel belangrijk dat alles er verzorgd bij ligt? Onze tuinmannen zorgen voor een consequent onderhoud. We houden van een persoonlijke omgang. We overleggen graag de nodige stappen, zodat u altijd op de hoogte bent van de veranderingen in uw tuin in Leiden.