Tuinaanleg Waddinxveen

Verschoor Groenprojecten is als hovenier actief in Waddinxveen. Dit betekent dat we ons dagelijks bezig houden met werkzaamheden als tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg in Waddinxveen en omstreken. Verschoor Groenprojecten helpt u daarom graag verder met de tuinaanleg van uw tuin en kan zich eventueel ook ontfermen over het ontwerp van uw nieuwe of te vernieuwen tuin.

Binnen onze werkzaamheden houden we rekening met uw wensen. Zo kunnen we u helpen bij de tuinaanleg van een strakke tuin, maar ook bij het aanleggen van een landelijke tuin. Neem direct contact op met Verschoor Groenprojecten, of lees hieronder verder over de werkzaamheden omtrent tuinaanleg in Waddinxveen.

Kunstgras aanleggen
Vlindertuin

Tuin aan laten leggen in Waddinxveen

De aanleg van een nieuwe tuin gaat vaak gepaard met concrete ideeën of een uitgewerkt tuinontwerp. Bij het aanleggen van de tuin is het daarom belangrijk om in kaart te hebben welke materialen er nodig zijn en welke planten een plekje krijgen in de tuin.

Verschoor Groenprojecten kan hierover advies geven en kan de uitvoering voor haar rekening nemen. Op die manier kunt u de tuinaanleg in Waddinxveen en omgeving uitbesteden aan een professional die dagelijks bezig is als hovenier.

Aanleg volgens planning

Bij de aanleg van een tuin maken we allereerst een zorgvuldige planning. Deze planning is allereerst gebaseerd op uw wensen en wordt getoetst aan de capaciteit van Verschoor Groenprojecten. De planning zal in overleg worden bevestigd waardoor u weet wat u kunt verwachten.

Mocht er door omstandigheden afgeweken moeten worden van deze planning, dan zullen we dit tijdig communiceren. Aan het begin van het project zal er vooral veel grof werk worden verzet. Wanneer de tuinaanleg vordert zal er steeds meer aan de details gewerkt worden om de tuin naar uw zin te krijgen.

Bestrating van de achtertuin
Eindresultaat

Aanleg van diverse onderdelen in uw tuin

Verschoor Groenprojecten heeft de expertise in huis om verschillende onderdelen van uw tuin aan te leggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het realiseren van Pergola’s, schuttingen en overkappingen. Maar ook aan waterelementen en plantenbakken. Wanneer deze aspecten zijn uitgewerkt in het tuinontwerp dan kunt u daarvoor dus gewoon terecht bij uw hovenier in Waddinxveen.

Wanneer er werkzaamheden zijn die uitgevoerd dienen te worden door een specialist (bijvoorbeeld erg ingewikkelde elektrische installaties), dan kan Verschoor hier een partner voor inzetten die vakkundig de werkzaamheden uit kan voeren.

Vrijblijvend contact met een hoveniersbedrijf in Waddinxveen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Verschoor Groenprojecten? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder met de tuinaanleg van uw tuin in Waddinxveen. Verschoor Groenprojecten is gevestigd als hovenier in regio Gouda en daarmee kunnen we dus gerust eens langskomen om nader kennis met elkaar te maken.

Over ons

Gespecialiseerd in leibomen

De unieke boom die groeit in een horizontale richting: de leiboom. Erg stijlvol, mits u er op de juiste manier mee omgaat. Verschoor Groenprojecten heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Als specialist in leibomen geven wij u graag een passend advies. Wij helpen u graag bij de keuze voor je juiste leiboom in uw tuin.