Tuinonderhoud Waddinxveen

Verschoor Groenprojecten is werkzaam als hovenier in Waddinxveen en daarmee verzorgen we het tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven in de regio Waddinxveen. Verschoor Groenprojecten verzorgt tuinonderhoud op regelmatige basis, maar kan u ook helpen bij ad hoc tuinonderhoud in Waddinxveen en omgeving. Zo helpen we bij het onderhouden van een tuin waarin u met volle teugen kunt genieten!

We zijn gespecialiseerd in het tuinonderhoud van uitgestrekte landelijke tuinen en in het tuinonderhoud van kleinere tuinen van bijvoorbeeld nieuwbouwhuizen. Geïnteresseerd in onze diensten voor tuinonderhoud in Waddinxveen? Neem direct contact op met Verschoor Groenprojecten, of lees hieronder verder over de werkzaamheden omtrent tuinonderhoud in Waddinxveen.

Bomen
Tuinonderhoud

Tuin laten onderhouden in Waddinxveen

Als u de eigenaar bent van een tuin, dan wilt u hier regelmatig van kunnen genieten. Door drukte of gebrek aan kennis van flora en fauna kan het lastig zijn om zelf al het onderhoud in uw tuin uit te voeren. Dan kan het goed zijn om een professional in te huren die uw tuinonderhoud uitvoert.

Verschoor Groenprojecten helpt u hier graag mee. Dit kan met behulp van een regelmatige onderhoudsbeurt, maar kan eventueel ook alleen aan het begin en einde van het seizoen, of wanneer het u het beste uitkomt om tuinonderhoud op te pakken.

Advies en uitvoering

Wanneer u toch ook zelf aspecten van het tuinonderhoud wilt uit blijven voeren, dan kunnen we binnen het onderhoud afspreken welke taken u zelf wilt uitvoeren. Hier kunnen we dan eventueel advies over geven. De aspecten die u te zwaar vindt of die niet binnen uw macht liggen, kunt u dan bij Verschoor Groenprojecten neerleggen.

De uitvoering van die delen van het tuionderhoud pakken we dan voor u op! Onderstaand staan een aantal werkzaamheden die betrekking kunnen hebben op tuinonderhoud.

Gazon onderhoud

Als u een gazon heeft dan wilt u dat dit er strak bij ligt. Dit betekent dat het gras bemest moet worden, geverticuteerd moet worden bovendien is maaien regelmatig nodig. We kunnen alle werkzaamheden voor u uit handen nemen, maar ook een deel hiervan.

Boomverzorging Waddinxveen

Als eigenaar van een boom bent u verantwoordelijk voor de veiligheid hiervan. Dit betekent dat u de boom goed moet verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snoeien van takken, maar ook het stutten van takken die nu overhangen. Ook het snoeien van heggen en struiken valt hieronder.

Wanneer u de boom in uw tuin in Waddinxveen helemaal verwijderd wilt hebben dan kunnen we hier ook bij helpen. We vellen de boom dan zo veilig mogelijk en kunnen de stobben ook frezen zodat u de ruimte in uw tuin opnieuw kunt benutten tijdens een tuinaanleg.

Gras met bloemen
Tuinonderhoud Waddinxveen

Terrasreiniging Waddinxveen

Gedurende de winter kan uw terras groene aanslag opdoen. In de lente en zomer wilt u weer kunnen genieten van het terras en daarom is terrasreiniging nodig. Verschoor Groenprojecten helpt u hier graag mee verder zodat u in de zomer weer kunt genieten van een mooi en schoon terras!

Vrijblijvend contact met een hoveniersbedrijf

Bent u benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Verschoor Groenprojecten als u vragen heeft met betrekking tot het tuinonderhoud van uw tuin in Waddinxveen. We helpen u graag verder met u vragen en werkzaamheden!

Ook wanneer u in de omgeving van Waddinxveen woont helpen we u graag verder. Zo zijn we actief als hovenier in regio Gouda en hovenier in Reeuwijk en helpen we u ook graag met uw tuinontwerp en tuinaanleg.

Over ons

Gespecialiseerd in leibomen

De unieke boom die groeit in een horizontale richting: de leiboom. Erg stijlvol, mits u er op de juiste manier mee omgaat. Verschoor Groenprojecten heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Als specialist in leibomen geven wij u graag een passend advies. Wij helpen u graag bij de keuze voor je juiste leiboom in uw tuin.