Hovenier Wassenaar

Hovenier in Wassenaar nodig? Regelmatig tuinonderhoud is erg belangrijk om uw tuin in goede conditie te houden. Meestal gaat het om relatief kleine werkzaamheden, maar het is ook aan te raden om regelmatig grotere reparaties uit te voeren om uw tuin seizoensklaar te maken. Ook is uw tuin waarschijnlijk op basis van een idee of tuinontwerp ingericht.

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk een mooie tuin hebben, zoals deze ooit is ontworpen en bedacht. Daarom voorziet Verschoor Groenprojecten u graag van tuinonderhoud in Wassenaar. Wij zijn gevestigd in Gouda en Bergambacht en kunnen daarom snel in Wassenaar zijn. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

Witte hortensia
Tuin ontwerpen

Hovenier Wassenaar: van bestrating tot beplanting

Er zijn verschillende werkzaamheden nodig voor het onderhouden van uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van de planten in je tuin. Om planten goed te laten groeien heeft het ruimte en middelen nodig. Om te voorkomen dat er onkruid groeit is het belangrijk dat je planten op tijd snoeit.

Er moet ook aandacht worden besteed aan de bestrating en ander materiaal in de tuin. Dit kan zijn het schoonmaken van de bestrating of het schoonmaken van houtproducten zoals vlonders of schuttingen. Alles heeft onderhoud nodig. Verschoor Groenprojecten helpt u hier graag bij. 

Tuinonderhoud in Wassenaar uitbesteden?

Woont u in Wassenaar? Het kan heel rustgevend zijn om regelmatig je tuin te onderhouden in het weekend. Het onderhouden van een tuin kost wel veel tijd en wellicht heeft u die tijd er niet voor.

Misschien kunt u dan het beste het tuinonderhoud uitbesteden aan hoveniers in de omgeving. Meerdere tuinen in het mooie Wassenaar worden door de hoveniers van Verschoor Groenprojecten onderhouden. Zij helpen u graag met een eenmalig of regulier onderhoud van uw tuin. U kunt zo het hele jaar genieten van een goed onderhouden tuin.

Lavendel
Schutting hovenier Wassenaar

Schutting aanleggen Wassenaar

Een schutting is in veel tuinen een onmisbaar aspect om te kunnen genieten van uw tuin. Het biedt privacy, een beschut plekje uit de wind en geeft planten de mogelijkheid omhoog te groeien. Verschoor Groenprojecten heeft de afgelopen jaren een brede ervaring in het plaatsen van schuttingen in Wassenaar opgedaan. De mogelijkheden bij het plaatsen van een erfscheiding zijn legio. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een bamboe- of hederaschutting, haagplanten of een schutting middels rietmatten. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden om een schutting in Wassenaar te laten plaatsen.

Uitbesteden van andere tuinwerkzaamheden?

Wilt u naast onderhoud ook wat aanpassingen doen aan het oorspronkelijke ontwerp van uw tuin? Het kan en wij denken graag met u mee vanuit uw huidige tuin en uw wensen om het tuinontwerp of beplantingsplan aan te passen.

Toe aan een geheel nieuwe tuin in Wassenaar, dan kunt u bij ons terecht voor meer informatie.

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag eens kijken bij uw tuin in Wassenaar om een indicatie van de werkzaamheden te maken.

gezellige tuin

Reviews

Wat ze zeggen over ons

Benieuwd wat onze klanten vinden van onze werkzaamheden als Hovenier in Wassenaar? Wij zijn trots op onze projecten en dat mag gedeeld worden.

Mark-Peter Geertsma
Mark-Peter Geertsma
Oktober 7, 2023
Vooraf hadden we prettig contact via de mail. Op de dag zelf kwamen ze mooi op tijd, hebben snel en netjes gewerkt, waren vriendelijk en correct. En de klus is goed gedaan, dus wij zijn tevreden.
Ada Verdegaal
Ada Verdegaal
Mei 9, 2023
Mijn ervaring met Verschoor Groenprojecten is zeer positief. Vanaf het 1e contact is in enkele maanden een mooi ontwerp ontstaan en uiteindelijk mijn tuin op zeer vakkundige wijze prachtig vormgegeven. Het netwerk van Verschoor (voor ontwerp en het plaatsen van een overkapping en schutting is net zo zorgvuldig als zij zelf. In korte tijd is door hard en net werken een prachtige plek gecreëerd waar ik nog lang van zal gaan genieten. Zeer aan te bevelen!
Katinka De Zwart
Katinka De Zwart
September 7, 2022
Wij hebben een tuinhekje laten plaatsen in onze voortuin. Vanaf het eerste telefoontje t/m de uitvoering in één woord: uitstekend! Goede communicatie, meedenken en prima kwaliteit. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen! J&K Gouda
Toet de Rooij
Toet de Rooij
Februari 25, 2022
Ons terras was versleten en Leendert was in onze tuin aan het werk om een nieuwe haag te plaatsen na de oude verwijdert te hebben. We kwamen aan de praat over het terras en hij gaf ons goeie tips over een nieuw terras omdat hij ons interieur gezien had. Met die tips zijn we gaan kijken bij de tegelleverancier die hij aangaf en vonden we de tegel die wij wilden. Het is een prachtige combinatie met de plavuizen in de woonkamer. Uitvoering was ook top. Alles moet bij ons binnendoor omdat wij aan het water wonen. Niets beschadigd. Rustig gewerkt, maar wel met tempo. Ik kan en wil dit bedrijf aanraden. Prijs/kwaliteit klopt ook.
Peter Van Der Velde
Peter Van Der Velde
Augustus 6, 2021
Nieuwe schutting laten plaatsen. Offerte werd op verzoek snel opgeleverd en binnen 8 weken geplaatst. Helemaal tevreden met het resultaat!
Eddy Vaassen
Eddy Vaassen
Juni 20, 2021
Hardwood deck well done in every detail. Only minus was the different size of the planks that made the new deck less of a match with the existing deck.
Joke van den Broek
Joke van den Broek
Mei 22, 2021
Het Team van Verschoor Groenprojecten heeft in januari j.l. een beukenhaag als erfafscheiding in de achtertuin geplaatst. De beukenhaag is mooi in het blad gekomen. We genieten van het eindresultaat.Ook zijn we tevreden over de wijze van samenwerken. De communicatie was helder en er is hard en zorgvuldig gewerkt. De 2e erfafscheidingshaag is ook aan vervanging toe. Wij kiezen opnieuw voor Verschoor Groenprojecten om ook deze haag te verwijderen en een nieuwe haag te plaatsen.
Bart Koekkoek
Bart Koekkoek
Maart 9, 2021
Zeer kundig en professioneel bedrijf