Hovenier Wassenaar

Hovenier in Wassenaar? Regelmatig tuinonderhoud is erg belangrijk om uw tuin in goede conditie te houden. Meestal gaat het om relatief kleine werkzaamheden, maar het is ook aan te raden om regelmatig grotere reparaties uit te voeren om uw tuin seizoensklaar te maken. Ook is uw tuin waarschijnlijk op basis van een idee of tuinontwerp ingericht.

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk een mooie tuin hebben, zoals deze ooit is ontworpen en bedacht. Daarom voorziet Verschoor Groenprojecten u graag van tuinonderhoud in Wassenaar. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

Witte hortensia
Tuin ontwerpen

Hovenier Wassenaar: van bestrating tot beplanting

Er zijn verschillende werkzaamheden nodig voor het onderhouden van uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van de planten in je tuin. Om planten goed te laten groeien heeft het ruimte en middelen nodig. Om te voorkomen dat er onkruid groeit is het belangrijk dat je planten op tijd snoeit.

Er moet ook aandacht worden besteed aan de bestrating en ander materiaal in de tuin. Dit kan zijn het schoonmaken van de bestrating of het schoonmaken van houtproducten zoals vlonders of schuttingen. Alles heeft onderhoud nodig. Verschoor Groenprojecten helpt u hier graag bij. 

Tuinonderhoud in Wassenaar uitbesteden?

Woont u in Wassenaar? Het kan heel rustgevend zijn om regelmatig je tuin te onderhouden in het weekend. Het onderhouden van een tuin kost wel veel tijd en misschien heeft u die tijd er niet voor.

Misschien kunt u dan het beste het tuinonderhoud uitbesteden aan hoveniers in de omgeving. Meerdere tuinen in het mooie Wassenaar worden door de hoveniers van Verschoor Groenprojecten onderhouden. Zij helpen u graag met een eenmalig of regulier onderhoud van uw tuin. U kunt zo het hele jaar genieten van een goed onderhouden tuin.

Lavendel
gezellige tuin

Uitbesteden van andere tuinwerkzaamheden?

Wilt u naast onderhoud ook wat aanpassingen doen aan het oorspronkelijke ontwerp van uw tuin? Het kan en wij denken graag met u mee vanuit uw huidige tuin en uw wensen om het tuinontwerp of beplantingsplan aan te passen.

Toe aan een geheel nieuwe tuin in Wassenaar, dan kunt u bij ons terecht voor meer informatie.

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag eens kijken bij uw tuin in Wassenaar om een indicatie van de werkzaamheden te maken.

Over ons

Gespecialiseerd in leibomen

De unieke boom die groeit in een horizontale richting: de leiboom. Erg stijlvol, mits u er op de juiste manier mee omgaat. Verschoor Groenprojecten heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Als specialist in leibomen geven wij u graag een passend advies. Wij helpen u graag bij de keuze voor je juiste leiboom in uw tuin.