Recensies

Wat klanten van onze dienstverlening vonden:

Overzicht van onze Google reviews:


Overzicht van al onze reviews:

E. Roos
Positief:
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde
5/5 – ★★★★★
Onze heggen worden keurig in model geknipt! Ook wordt er onderhoudsadvies gegeven als wij dingen zelf willen bijhouden. 🌹
De nodige snoeibeurten worden op tijd gedaan.🌳 En aan het eind van de dag wordt de tuin keurig achter gelaten👌🏻”


Fam. Schoonderwoerd – Gouda 
5/5 – ★★★★★
Onze samenwerking met Verschoor Groenprojecten verliep geheel naar wens. Afspraken werden nagekomen, er werd goed meegedacht met het nieuwe ontwerp en steeds werd alles netjes achtergelaten aan het eind van de werkdag. Prima service en keurige, correcte en vooral professionele vakmensen! Absoluut een aanrader voor een tuinrenovatie of onderhoud


Martin Hellemons 
5/5 – ★★★★★
Een fantastische, kundige en betrouwbare hovenier. Hij heeft bij ons de voortuin en achtertuin gedaan en we zijn meer dan tevreden!!!


Sander de Jong
4/5 – ★★★★☆
Positief:
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Onze voor- en achtertuin is keurig aangelegd door Verschoor. Resultaat is precies geworden zoals de bedoeling was. Heren werken zeer netjes en maken alles keurig af. We zijn heel blij met onze nieuwe tuin!


Margreet
5/5 – ★★★★★
De mannen van Verschoor groenprojecten werken zeer netjes.


Gun
4,5/5 – ★★★★★
Wij zijn zeer tevreden over het werk van Verschoor Groenprojecten. Dhr. Verschoor en zijn collega’s hebben vakkundig, snel en nauwkeurig gewerkt. De werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd en alles is netjes achtergelaten. Bedankt voor de prettige samenwerking!


Fam. Wessels
4/5 -★★★★☆
Zeer duidelijke afspraken kunnen maken, denkt erg goed mee en werkt erg precies. Er moeten nog een paar puntjes op de i gezet worden, maar daar hebben wij gezien de kwaliteit van het geleverde werk alle vertrouwen in.


Marja Willems
4/5 -★★★★☆
Onze tuin is door ontworpen door Arianne Blonk en professioneel uitgevoerd door dhr Verschoor, in goede samenwerking met ontwerpster en opdrachtgever. De onvoorziene problemen die tijdens de uitvoering naar voren kwamen zijn adequaat opgelost. Wij zijn zeer tevreden over samenwerking en uitvoering.


Jan Verduyn
5/5 – ★★★★★


Berthun Speksnijder
5/5 – ★★★★★


Van Staveren Begrafenisverzorging
5/5 – ★★★★★