Dakbomen, leibomen, bolbomen en zuilbomen

Verschoor Groenprojecten biedt als hovenier ook de dienst aan om dakbomen, leibomen, bolbomen en zuilbomen te leveren en te onderhouden. Op de pagina ‘Boomverzorging’ vindt u meer informatie over het snoeien en verzorgen van bomen.

Wanneer u advies wilt over het planten van de juiste dak-, lei-, bol- of zuilboom voor uw tuin, dan bent u bij Verschoor Groenprojecten op het juiste adres. Door uw wensen en budget in kaart te brengen kunnen we u advies geven met betrekking tot de juiste beplanting in uw tuin.

Ga terug naar tuinonderhoud

www.verschoor-bomen.nl

Offerte aanvragen

Bomen in uw tuin

Bomen vormen voor een groot deel de ruggengraat van uw tuin. Door hun hoogte torenen ze vaak boven de rest van de tuin uit en daarmee bieden ze privacy en beschutting. Bij Verschoor Groenprojecten kunnen we u advies geven over de bomen die op dit moment bij u in de tuin staan (denk hierbij bijvoorbeeld aan de verzorging qua snoeien en omliggende begroeiing), kunnen we u het onderhoud uit handen nemen en kunnen we nieuwe bomen planten in uw tuin.

Aanbod aan bomen

Het aanbod aan nieuwe bomen bestaat uit verschillende soorten. Op die manier kunt u uw tuin geheel naar uw zin maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • – Dakbomen
  • – Leibomen
  • – Bolbomen
  • – Zuilbomen

Waar de ene boom erg geschikt is om privacy te creëren, is de andere boom juist weer geschikt als sierboom of als boom voor beschutting. Als hovenier adviseren we u graag met betrekking tot het planten van bomen. Uiteraard kunnen we de bomen ook voor u plaatsen en zekeren. Op die manier kan de boom zich goed aarden in de tuin.

Werkgebied Verschoor Groenprojecten

Als hovenier in omgeving Gouda verzorgt Verschoor Groenprojecten uw dak-, lei-, bol-, en zuilbomen in een ruim gebied rondom Gouda. Zo kunnen we u helpen als hovenier in Waddinxveen, Reeuwijk en andere dorpen en steden in het Groene Hart.

Interesse? Neem contact met ons op.