Tuinonderhoud Wassenaar

Tuinonderhoud Landelijke tuinen

Een landelijke tuin heeft doorgaans meer aandacht en tuinonderhoud nodig dan een kleinere tuin. Verschoor Groenprojecten biedt de mogelijkheid om met regelmaat de tuin te onderhouden. Denk hierbij aan het snoeien van de bomen en planten, maar ook aan het aanbrengen van nieuw groen en het bemesten van het gazon. Op die manier wordt u als eigenaar van de tuin volledig ontzorgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw landelijke tuin te laten onderhouden door een hovenier? Neem dan contact op met Verschoor Groenprojecten om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Het hele jaar door genieten van een verzorgde tuin

Wanneer u landelijke tuin heeft, dan vergt dit doorgaans vrij veel onderhoud. Zonder onderhoud zou de tuin namelijk vrij snel veranderen in een onverzorgde tuin waarin de oorspronkelijke schoonheid verloren is gegaan. Sommige aspecten van het onderhouden van uw tuin doet u graag zelf, maar andere onderdelen van het onderhoud wilt u wellicht uitbesteden aan een professional. Deze professional houdt uw tuin verzorgd waardoor u ieder seizoen van de tuin kunt genieten. De werkzaamheden van het tuinonderhoud hebben onder andere betrekking op:

Contact

Als u uw landelijke tuin wilt laten onderhouden door een professional, dan is Verschoor Groenprojecten u graag van dienst. Verschoor Groenprojecten heeft een brede ervaring met betrekking tot tuinonderhoud in Reeuwijk en Gouda. Als hovenier in omgeving Gouda helpen we u dan ook graag verder met het onderhouden van uw landelijke tuin, ook wanneer dit wat verder weg is van Gouda, Reeuwijk of Waddinxveen.

Interesse? Neem contact met ons op.