Diensten

Jarenlange ervaring voor een eerlijke prijs

Verschoor Groenprojecten staat u graag bij in al uw groene uitdagingen. Als hovenier in de regio Gouda helpen we u graag bij de werkzaamheden in en om uw tuin. Van een simpel gazon tot een complete renovatie van uw erf: onze diensten zijn omvangrijk. Met oog voor het milieu en onze groene vingers toveren we jouw grond om tot de tuin van je dromen. Verschoor Groenprojecten helpt je onder andere bij de onderstaande diensten.

Aanleggen, ontwerpen en
onderhouden van tuinen

Als hoveniersbedrijf is Verschoor Groenprojecten actief in het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van verschillende soorten tuinen. Hierbij zien we het als uitdaging om een goede balans te vinden tussen de ontwerpen van uw tuin en de mogelijkheden die het budget en de ruimte in de tuin bieden. Met een ruime ervaring in verschillende soorten projecten, biedt Verschoor Groenprojecten ervaring en kunde. Bovendien draagt onze kleinschaligheid bij aan de persoonlijke benadering en de service die we kunnen bieden binnen de werkzaamheden die we uitvoeren.

Tuin Bergambacht

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud vergt veel tijd en de nodige ervaring. Regelmatig tuinonderhoud komt de groei en bloei in uw tuin ten goede; een tuin leeft, groeit en bloeit!

Wij kennen uw tuin en weten precies wat die nodig heeft: grasranden in toom houden door regelmatig graskanten te steken, borders overzichtelijk houden door overtollig blad en onkruid te verwijderen en planten te scheuren of terug te snoeien, hagen te snoeien en te bemesten voor het intact houden van de zichtlijnen en de structuur in uw tuin.

Kortom: wij hebben groene vingers en adviseren u graag op het gebied van tuinonderhoud in de omgeving Gouda.

Mogelijkheden

Onderhoud is maatwerk. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden; bijvoorbeeld een onderhoudscontract waarin afspraken staan over de prijs, de uit te voeren werkzaamheden en de eventuele frequentie van uitvoering. De klanten die deelnemen aan een onderhoudscontract weten exact wat ze per maand kwijt zijn voor het onderhoud. Of het nu een stadstuin of landgoed is: het onderhoudscontract kan altijd worden aangepast aan uw wensen.

Voorjaarsbeurt

(maart/april)

N

Verwijderen van bladeren en takken

N

Snoeien van rozen en andere wintergevoelige beplanting

N

Onkruid verwijderen

N

Bemesten

Gazononderhoud

(28 weken per seizoen)

N

Grasmaaien

Tuin winterklaar maken

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is een vak. Allereerst wordt er nagedacht over een mooi ontwerp. Daarna kan de tuin daadwerkelijk aangelegd worden door mensen met een passie voor kwaliteit en met gedegen vakkennis. De tuin van uw dromen is het resultaat van een goede samenwerking tussen opdrachtgever, ontwerper en hovenier.

Werkzaamheden

Uw tuinaanleg bestaat uit verschillende werkzaamheden. Verschoor Groenprojecten heeft de kennis om alle werkzaamheden voor u uit te voeren, zodat u een compleet opgeleverde tuin heeft na het afronden van een project. De werkzaamheden die we uitvoeren voor uw tuin bestaan onder andere uit:

Grondwerk

N

Kappen van bomen

N

Deponeren van de juiste grondsoorten voor de flora in uw tuin

N

Tuinbestrating

N

Beplanting

Overige werkzaamheden

N

Cortenstaal plantenbak op maat

N

Plaatsen van erfscheidingen

N

Tuinverlichting en elektriciteit

N

Tuinhuizen en overkappingen plaatsen

N

Kunstgras leggen

Grote tuin met een schutting

Tuinontwerp

U wilt graag een exclusieve, eigentijdse tuin en u bent op zoek naar een tuinspecialist die uw ideeën en wensen kan omzetten naar een prachtige tuin. Wij ontwerpen tuinen vanuit een heldere en nuchtere visie waarbij uw wensen centraal staan. U wenst immers een plek in het buitenleven waar u zich direct thuis voelt.

Bij het maken van een tuinontwerp in Gouda en omgeving werken we vaak samen met de volgende tuinarchitecten:

Geschikt Groen

Bovenkerkseweg 76a,
2821XX STOLWIJK

Ontwerp op basis van uw wensen

Om u in uw eigen tuin thuis te voelen, is het belangrijk dat het tuinontwerp gebaseerd is op de wensen die u stelt aan uw tuin. De werkwijze van Verschoor Groenprojecten bij een tuinontwerp begint dan ook altijd bij een inventarisatie van uw wensen. De haalbaarheid van deze wensen wordt vervolgens tegen het licht gehouden en eventueel wordt er een andere oplossing bedacht waar u zich ook prettig bij voelt. Op die manier creëert u een tuin waar u zich de komende jaren in thuis voelt. Ieder seizoen van het jaar.

3D tuinontwerp

Binnen de aanpak van een tuinontwerp is het bij Verschoor Groenprojecten mogelijk om een 3-D tuinontwerp te maken. We brengen dan onze bevindingen van de plattegrond tot leven door een 3-D omgeving te bouwen. Met dit 3-D tuinontwerp kunt u in een digitale wereld door uw toekomstige tuin lopen en de verschillende panorama’s voor zich zien. Uiteraard kunnen er op basis van de inzichten die u hiermee krijgt nog aanpassingen gedaan worden aan het tuinontwerp zodat u een tuinontwerp heeft dat exact bij uw budget en wensen aansluit!

Bedrijfstuin Bodegraven

Bedrijfstuinen

Verschoor Groenprojecten voert werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers kunnen particulieren of gemeentes zijn, maar ook bedrijven of Verenigingen van Eigenaren. Voor de verschillende types opdrachtgevers biedt Verschoor Groenprojecten oplossingen met betrekking tot tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinaanleg.

Zo ontwerpen we een bedrijfstuin die past bij het imago van uw bedrijf, of verzorgen we het onderhoud van het wooncomplex waarvan u vertegenwoordiger bent in de Vereniging van Eigenaren.

Visitekaartje voor uw bedrijf

Een bedrijfstuin is voor bezoekers van uw bedrijf vaak de eerste indruk van het kantoor. Hiermee wordt een bedrijfstuin een visitekaartje. Dit visitekaartje moet kloppen met het imago dat u wilt uitstralen met uw bedrijf. Daarnaast is het fijn wanneer u niet teveel onderhoud heeft aan de bedrijfstuin. De ervaring leert namelijk dat er weinig tijd is voor het tuinonderhoud van zakelijke tuinen en al helemaal niet voor de aanleg van een bedrijfstuin. U kunt het onderhoud eventueel uitbesteden, maar dit is niet altijd wenselijk. Wellicht heeft u zelf al ideeën over de invulling van de bedrijfstuin. Deze ideeën kunnen wij als hoveniersbedrijf verder voor u uitwerken om een tuin te realiseren die past bij het imago van uw bedrijf, de ruimte om het kantoor en bij het de rest van de omgeving. We kunnen het ontwerp en de tuinaanleg voor u uit handen nemen zodat u een bedrijfstuin krijgt die aansluit op uw wensen.

Hovenier voor een Vereniging van Eigenaren

Waar een bedrijfstuin geldt als visitekaartje voor een bedrijf, vergroot een verzorgde tuin in de privésfeer het woonplezier. Dit geldt ook wanneer de tuin valt onder de verantwoordelijkheid van een Vereniging van Eigenaars. Omdat er binnen de vereniging vaak uiteenlopende meningen bestaan tussen de bewoners, is het vaak gewenst dat de tuin van het appartementencomplex of van de flat onderhoudsarm is. Verschoor Groenprojecten kan u hierbij helpen. Dat komt door onze ruime ervaring met gelijkwaardige projecten. Als hovenier in omgeving Gouda kunnen we de tuin van het wooncomplex opnieuw ontwerpen en aanleggen, maar we kunnen ook het onderhoud voor u verzorgen. We zijn overigens niet alleen actief als hovenier in Gouda, maar voeren ook veel werkzaamheden uit in Moerkapelle, Reeuwijk en Waddinxveen.