Trampoline

Een trampoline biedt kinderen een bron van plezier. Door het ingraven van uw trampoline biedt u de kinderen niet alleen een veilige plek om te spelen en te ravotten, maar het houdt ook de zichtlijnen zoals die bedacht zijn in het tuinontwerp geheel in stand. Op die manier kunt u ook blijven genieten van uw tuin.

De trampolines die Verschoor Groenprojecten beschikbaar stelt zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. We adviseren u hier graag bij.

Trampoline springen
Gat graven trampoline

Trampoline ingraven

Verschoor Groenprojecten kan u helpen bij het ingraven van een trampoline in uw tuin. Zo heeft u geen last van een storend object in uw tuin, maar hebben uw kinderen wel de beschikking over een trampoline met het hoogste springcomfort. We kunnen uw huidige trampoline op een veilige manier ingraven, maar kunnen ook een nieuwe trampoline leveren. De trampolines die wij leveren hebben een hoge kwaliteit en veiligheid.

Op die manier kunt u uw kinderen verantwoord laten spelen. Voor het laten ingraven van uw trampoline kunt u bij ons terecht in de omgeving Gouda, Waddinxveen en Reeuwwijk. Dit kunnen wij geheel naar uw wensen doen en passend maken bij uw tuin. Wij zorgen ervoor dat dit professioneel gebeurt, zodat uw tuin er nog goed uitziet en uw kinderen veilig in de tuin kunnen spelen.

Combineren met tuinaanleg

Wanneer u uw tuin opnieuw wilt aanleggen dan kunnen we binnen het tuinontwerp rekening houden met de plaatsing van de trampoline. De grootte en ideale plaats van de trampoline wordt dan in ogenschouw genomen. Verschoor Groenprojecten is binnen de tuinaanleg actief in omgeving Gouda, Waddinxveen, Reeuwijk en omstreken.

Wij adviseren om bij het ingraven van de trampoline rekening te houden met de zogeheten “valzone”, waarbij je rondom de trampoline minimaal 1 meter vrije ruimte hebt. Tevens zou u ervoor kunnen kiezen om een veiligheidsnet te plaatsen (en mee in te laten graven), dan is deze extra ruimte niet benodigd. Afhankelijk van de grootte en het type trampoline zal worden gekeken hoe diep we moeten graven.

Trampoline in tuin