Bedrijfstuinen

Een bedrijfstuin die past bij het imago van uw bedrijf

Voor verschillende opdrachtgevers voert Verschoor Groenprojecten werkzaamheden uit. Deze opdrachtgevers zijn particulieren, gemeentes, bedrijven of Vereniging van Eigenaren. Voor alles wat te maken heeft met tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinaanleg biedt Verschoor Groenprojecten oplossingen aan. 

We kunnen dus een ontwerp maken die past bij het bedrijfsimago en deze leggen we ook voor u aan. Ook kunnen wij het onderhoud doen van het wooncomplex waar u vertegenwoordiger bent in de Vereniging van Eigenaren.

Creëer een inspirerende bedrijfstuin met onze professionele ontwerpen

Ontdek de mogelijkheden voor het aanleggen of ontwerpen van een bedrijfstuin met de specialisten van Verschoor. 

Visitekaartje van uw bedrijf

Voor bezoekers is de bedrijfstuin vaak de eerste indruk. Je bedrijfstuin is dus eigenlijk het visitekaartje van je bedrijf. Dit met natuurlijk goed aansluiten op het imago van jouw bedrijf. Het is fijn als je niet teveel onderhoud nodig hebt aan de bedrijfstuin. Uit ervaring merken we namelijk dat er voor een zakelijke tuin geen tijd is voor onderhoud en al helemaal niet voor de tuinaanleg. U kunt het onderhoud dus gaan uitbesteden. Misschien heb je zelf al ideeën over uw bedrijfstuin, zodat het beter bij het imago van uw bedrijf past. Als hoveniersbedrijf kunnen wij deze ideeën verder uitwerken voor u om zo de tuin te maken die bij het imago van uw bedrijf past. Het ontwerp en de tuinaanleg kunnen we voor u uit handen nemen, zodat u een bedrijfstuin krijgt die op uw wensen aansluit. 

Hovenier voor een Vereniging van Eigenaren

Een goed onderhouden tuin kan een echte aanwist zijn, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Een nette, sfeervolle tuin maakt een goede indruk en draagt bij aan het woonplezier. Dit geldt ook als de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van de tuin bij een Vereniging van Eigenaren ligt. In dergelijke gevallen is het vaak wenselijk dat de tuin die bij een appertementencomplex of flatgebouw hoort, onderhoudsarm is. Hier kan Verschoor Groenprojecten u bij helpen. Als hovenier in Gouda hebben wij veel ervaring met soortgelijke projecten en wij kunnen u helpen met het aanleggen van de tuin en het onderhouden ervan. Wij zijn niet alleen actief als hovenier in Gouda, maar ook inReeuwijk, Waddinxveen en Moerkappelle. 

Bedrijfstuin laten maken

In de projecten die hierboven staan afgebeeld worden een aantal voorbeelden gegeven van bedrijfstuinen voor uiteenlopende bedrijven en voor Verengingen van Eigenaren die door Verschoor Groenprojecten zijn uitgevoerd. Verschoor Groenprojecten neemt de aanleg en het onderhoud van uw bedrijfstuin in Gouda en omgeving graag voor u uit handen. Mocht u vragen hebben over de ontwikkeling van een bedrijfstuin voor uw organisatie, neem dan vrijblijvend contact op.

Vrijblijvend contact

Bent u benieuwd wat Verschoor Groenprojecten kan betekenen voor uw bedrijfstuin of voor de tuin die onder beheer staat van de Vereniging van Eigenaren? Neem dan vrijblijvend contact op met een hovenier Gouda van Verschoor Groenprojecten. We helpen u graag met een oplossing die het beste bij uw wensen past!