Bedrijfstuinen

Een bedrijfstuin die past bij het imago van uw bedrijf

Verschoor Groenprojecten voert werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers kunnen particulieren of gemeentes zijn, maar ook bedrijven of Verenigingen van Eigenaren. Voor de verschillende types opdrachtgevers biedt Verschoor Groenprojecten oplossingen met betrekking tot tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinaanleg.

Zo ontwerpen we een bedrijfstuin die past bij het imago van uw bedrijf, of verzorgen we het onderhoud van het wooncomplex waarvan u vertegenwoordiger bent in de Vereniging van Eigenaren.

Visitekaartje voor uw bedrijf

Een bedrijfstuin is voor bezoekers van uw bedrijf vaak de eerste indruk van het kantoor. Hiermee wordt een bedrijfstuin een visitekaartje. Dit visitekaartje moet kloppen met het imago dat u wilt uitstralen met uw bedrijf. Daarnaast is het fijn wanneer u niet teveel onderhoud heeft aan de bedrijfstuin. De ervaring leert namelijk dat er weinig tijd is voor het tuinonderhoud van zakelijke tuinen en al helemaal niet voor de aanleg van een bedrijfstuin. U kunt het onderhoud eventueel uitbesteden, maar dit is niet altijd wenselijk. Wellicht heeft u zelf al ideeën over de invulling van de bedrijfstuin. Deze ideeën kunnen wij als hoveniersbedrijf verder voor u uitwerken om een tuin te realiseren die past bij het imago van uw bedrijf, de ruimte om het kantoor en bij het de rest van de omgeving. We kunnen het ontwerp en de tuinaanleg voor u uit handen nemen zodat u een bedrijfstuin krijgt die aansluit op uw wensen.

Hovenier voor een Vereniging van Eigenaren

Waar een bedrijfstuin geldt als visitekaartje voor een bedrijf, vergroot een verzorgde tuin in de privésfeer het woonplezier. Dit geldt ook wanneer de tuin valt onder de verantwoordelijkheid van een Vereniging van Eigenaars. Omdat er binnen de vereniging vaak uiteenlopende meningen bestaan tussen de bewoners, is het vaak gewenst dat de tuin van het appartementencomplex of van de flat onderhoudsarm is. Verschoor Groenprojecten kan u hierbij helpen. Dat komt door onze ruime ervaring met gelijkwaardige projecten. Als hovenier in omgeving Gouda kunnen we de tuin van het wooncomplex opnieuw ontwerpen en aanleggen, maar we kunnen ook het onderhoud voor u verzorgen. We zijn overigens niet alleen actief als hovenier in Gouda, maar voeren ook veel werkzaamheden uit in Moerkapelle, Reeuwijk en Waddinxveen.

Bedrijfstuin laten maken

In de projecten die hierboven staan afgebeeld worden een aantal voorbeelden gegeven van bedrijfstuinen voor uiteenlopende bedrijven en voor Verengingen van Eigenaren die door Verschoor Groenprojecten zijn uitgevoerd. Verschoor Groenprojecten neemt de aanleg en het onderhoud van uw bedrijfstuin in Gouda en omgeving graag voor u uit handen. Mocht u vragen hebben over de ontwikkeling van een bedrijfstuin voor uw organisatie, neem dan vrijblijvend contact op.

Vrijblijvend contact

Bent u benieuwd wat Verschoor Groenprojecten kan betekenen voor uw bedrijfstuin of voor de tuin die onder beheer staat van de Vereniging van Eigenaren? Neem dan vrijblijvend contact op met Verschoor Groenprojecten. We helpen u graag met een oplossing die het beste bij uw wensen past!

Over ons

Gespecialiseerd in leibomen

De unieke boom die groeit in een horizontale richting: de leiboom. Erg stijlvol, mits u er op de juiste manier mee omgaat. Verschoor Groenprojecten heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Als specialist in leibomen geven wij u graag een passend advies. Wij helpen u graag bij de keuze voor je juiste leiboom in uw tuin.