Hovenier Woerden

Woerden is een plek in het oosten van het Groene Hart. Met wel 30.000 bomen en de Singel is de stad omringt met natuur. Als u hier woont moet u praktisch gezien wel van groen houden. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om groene magie door de vingers te laten stromen.

Gelukkig willen wij, Verschoor Groenprojecten, u daarbij helpen. Hovenier Woerden is uw partner in alle groene uitdagingen: van een kleine tuin tot aan een groot stuk land! Wij helpen u in Woerden bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen. Zo hopen wij dat u kan genieten in uw buiten paradijs!  

Mooi tuin Woerden
Voorbeeld tuinontwerp Woerden

Tuinontwerp Woerden: voor uw perfecte droom tuin!

Bent u net verhuisd binnen of naar Woerden en u heeft geen groene vingers of bent u toe aan een nieuwe tuin maar u weet niet waar u moet beginnen? Dan bent u aan het juiste adres! Tuinen ontwerpen is een van de specialiteiten van Verschoor Groenprojecten.

Hoe doen wij dit? We beginnen met het doornemen van al uw wensen en ideeën voor de tuin. Wanneer dit duidelijk is, ontwerpen wij een 3D impressie. Met dit 3D ontwerp loopt u door uw toekomstige tuin en ziet u hoe het er uit komt te zien. We blijven het ontwerp aanpassen tot u tevreden bent met het design. Zodat u kan genieten in de tuin van uw dromen!

Tuinaanleg Woerden: een vak apart

Zodra het ontwerp er is, is het tijd om de tuin aan te leggen. Dit is een vak apart. Vaak lastig als je niet weet waar je moet beginnen. Door mensen met passie en vakkennis het te laten doen,  scheelt het u een hoop stress en energie.

Hovenier Woerden helpt u met verschillende werkzaamheden zoals grondwerk. Denk dan aan het kappen van bomen maar ook tuinbestrating. Ook helpen we met overige werkzaamheden zoals plaatsen van erfscheidingen, tuinverlichting en elektriciteit en het plaatsen van tuinhuizen en overkappingen. Het belangrijkste van het aanleggen van een tuin is de planning. Daarom zorgen wij er altijd voor dat u vooraf weet wat de planning is. Zo krijgt u een helder beeld van de omvang van het project.

Tuinaanleg Woerden
Tuinonderhoud Woerden

Tuinonderhoud Woerden: tijd en ervaring genoeg

Naast het ontwerpen en aanleggen van de tuin, weten wij ook precies wat nodig is om uw tuin tot leven te houden. Een tuin groeit, bloeit en leeft nou eenmaal, en elke plantsoort heeft zijn eigen handleiding. Conclusie: tuinonderhoud eist veel tijd en ervaring. Dit is best een klus, zeker als u niet het geduld, tijd of ervaring heeft. Laat Hovenier Woerden nou net die ervaring hebben om uw tuin te onderhouden. Gecombineerd met passie doen wij niets liever. Terwijl u relaxt, helpen wij graag met het onderhouden van uw tuin. Dit kan periodiek maar ook eenmalig. De keuze is aan u!

Bedrijfstuin: het visitekaartje van uw bedrijf

Naast het ontwerpen, onderhouden en/of aanleggen van tuinen voor particulieren in Woerden, kan je ook terecht voor een bedrijfstuin bij Verschoor Groenprojecten. Meestal heeft een bedrijf weinig tot geen tijd om hun tuin bij te houden. Wat we begrijpen, maar wat wel zonde is. Zie uw tuin als een visitekaartje. Het is het eerste wat de mensen zien en dus ook de eerste indruk van het bedrijf. Hovenier Woerden helpt u graag. Wij nemen al uw zorgen uit handen en helpen u met wat u en uw tuin nodig heeft. Zo stralen u en uw bedrijfstuin als nooit tevoren, en verliest u geen kostbare tijd. Wat wilt u nog meer?

Bedrijfstuin Woerden
Leendert Verschoor in Woerden

Vragen of advies nodig?

Een tuin ontwerpen, onderhouden of aanleggen kan moeilijker zijn dan dat het lijkt. Zeker als u geen groene vingers heeft. Verschoor groenprojecten is een bedrijf dat is ontstaan uit passie. Daarom neemt Hovenier Woerden graag het stokje van u over en helpt u graag met het omtoveren van uw tuin. Heeft u alleen vragen of wilt u advies? Ook daar helpen wij u graag bij. Contact opnemen kan door te bellen, mailen of een bericht achter te laten op de website.