Kastanjehout tuin

Bij Verschoor Groenprojecten helpen wij u graag bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van kastanjehout tuinen.

Natuurlijke uitstraling van kastanjehout

Op zoek naar een levendige tuin? Kastanjehout heeft een prachtige rustieke uitstraling, waardoor er een perfecte balans tussen het groen en het houtwerk ontstaat. Het natuurlijke karakter van kastanjehout versterkt het groen in uw tuin, terwijl u een unieke diepte kunt creëren. Het resultaat? Een speelse sfeer waarin een natuurlijke uitstraling centraal staat. Bij Verschoor Groenprojecten zien we het als een groene uitdaging om de juiste combinatie te vinden. 

Kastanjehout zorgt voor een veelzijdige uitstraling in uw tuin.

U creëert een tuin waar u nog jaren plezier van kunt hebben. Ieder seizoen van het jaar. Niet alleen door het stijlvolle karakter van kastanjehout, maar ook door de duurzame eigenschappen van het materiaal.

Overkapping

Kastanjehout is duurzaam

U creëert een tuin waar u nog jaren plezier van kunt hebben. Ieder seizoen van het jaar. Niet alleen door het stijlvolle karakter van kastanjehout, maar ook door de duurzame eigenschappen van het materiaal. Bij Verschoor Groenprojecten helpen wij u graag bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van kastanjehout tuinen.

Laat u inspireren door kastanjehout

Kastanjehout leent zich voor veelzijdige mogelijkheden in uw tuin. Zo kunt u het materiaal gebruiken voor een prachtige erfafscheiding, maar kunt u ook denken aan een pergola met kastanjehout palen. Verschoor Groenprojecten heeft alle ervaring en kunde om mee te denken in een uniek tuinontwerp met kastanjehout. Onze specialisten steken graag de handen uit de mouwen voor de tuin van uw dromen. We geven u graag een greep uit de mogelijkheden om inspiratie op te doen voor uw tuin met kastanjehout.

Overkapping
groene haag voor een balkon

Tuinafscheiding met kastanjehout

Met kastanjehout kunt u een prachtige tuinafscheiding maken zonder uw tuin volledig dicht te bouwen. Het is een speelse manier om privacy te creëren, maar de natuurlijke uitstraling niet te verliezen.

Een Frans schapenhek van kastanjehout is momenteel erg in trek. Het schapenhekwerk kunt u in diverse hoogtes plaatsen. Zo kunt u ervoor kiezen om een hoge omheining te maken, maar kunt u het hekwerk ook laag houden om een toegankelijke sfeer in uw tuin te stimuleren.

Daarnaast kunt u het kastanje schapenhek combineren met een bijpassende poort. Op deze manier creëert u één geheel in uw tuin en zal de rustieke sfeer nog meer terugkomen. Onze specialisten denken graag met u mee bij kastanjehouten hekwerken.

Pergola met kastanjehout

Wilt u meer diepte in uw tuin creëren? Een pergola is een perfecte oplossing. Het is een constructie van palen, die u op verschillende plekken in uw tuin kunt plaatsen. Zo kunt u planten langs de pergola laten groeien, maar kunt u ook een gezellige zithoek creëren. Bij Verschoor Groenprojecten kunt u terecht voor een pergola met kastanjehout palen. Kastanjehout palen hebben een natuurlijke vorm, waardoor de pergola een natuurlijke indruk achterlaat.

Heeft u ideeën voor uw pergola? Onze specialisten maken uw pergola graag naar wens en gaan graag met u in gesprek. Wij maken uw 3D-ontwerp op maat en laten dit vooraf aan u zien.

Vlonder
tuin met wit huis op de achtergrond

Deel de tuin in met kastanje hekwerk

Bij een grote tuin is het prettig als deze in meerdere vlakken verdeeld wordt. Op deze manier ontstaan er verschillende zitplekken en maakt u optimaal gebruik van de bestaande ruimte. Een kastanje hekwerk helpt hierbij. U kunt bijvoorbeeld diverse stukken met planten- en bloemen omlijnen met een hekwerk. Op deze manier zoekt u naar de perfecte balans tussen groen en houtwerk.

Weet u niet wat u met de ruimte in uw tuin aan moet? Of heeft u een loze ruimte die opgevuld kan worden? Wij helpen u graag bij het indelen van uw tuin.

Leendert Verschoor in Woerden

Uw partner in kastanjehout

Bij Verschoor Groenprojecten vinden we het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw eigen tuin. Daarom vinden wij uw wensen ontzettend belangrijk. Onze specialisten kunnen u helpen bij het ontwerp, de aanleg en eventueel onderhoud van uw tuin met kastanjehout. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u uw ideeën met ons delen? Neem gerust contact met ons op. Samen creëren we de kastanjehouten tuin uit uw dromen, waar u iedere dag weer van kunt genieten.