Recensies

Wat klanten van onze dienstverlening vonden:

Overzicht van onze Google reviews:

Google reviews

H Duijnstee
5/5 – ★★★★★
“Met tevredenheid kijken wij terug op de wijze waarop onze voor-en achtertuin zijn vernieuwd en de termijn waarbinnen dit kon worden gerealiseerd.
Onze waardering gaat uit naar Leendert, Gijs en de andere medewerkers. De vlotte communicatie met Verschoor groenprojecten middels e-mail en telefoon verdiend een positieve extra vermelding.”

Peter van der Velde
Positief:
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid
5/5 – ★★★★★
“Nieuwe schutting laten plaatsen. Offerte werd op verzoek snel opgeleverd en binnen 8 weken geplaatst. Helemaal tevreden met het resultaat!”

Eddy Vaassen
Positief:
Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid
4/5 – ★★★★☆

“Hardwood deck well done in every detail. Only minus was the different size of the planks that made the new deck less of a match with the existing deck.”

Joke van den Broek
5/5 – ★★★★★

“Het Team van Verschoor Groenprojecten heeft in januari j.l. een beukenhaag als erfafscheiding in de achtertuin geplaatst. De beukenhaag is mooi in het blad gekomen. We genieten van het eindresultaat. Ook zijn we tevreden over de wijze van samenwerken. De communicatie was helder en er is hard en zorgvuldig gewerkt. De 2e erfafscheidingshaag is ook aan vervanging toe. Wij kiezen opnieuw voor Verschoor Groenprojecten om ook deze haag te verwijderen en een nieuwe haag te plaatsen.

Corrie Majolee
Positief:
Zorgvuldig, Professionaliteit, Stiptheid
5/5 – ★★★★★

Ik ben zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Uw man heeft er een hele klus aan gehad en ik ben blij dat alles er netjes uitziet. Ik hoop in het najaar weer een afspraak met u te maken voor het winterhard maken van de tuin. Intussen zullen we goed voor al het moois zorgen.

Bart Koekkoek
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
5/5 – ★★★★★

Zeer kundig en professioneel bedrijf.”

Jaco van der Worp
Positief:
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
5/5 – ★★★★★

Verschoor Groenprojecten heeft onze hele tuin onder handen genomen. Alles is vernieuwd en het eindresultaat is prachtig. Er werd goed gecommuniceerd, netjes gewerkt en alles is naar volle tevredenheid opgeleverd. Zeker een aanrader als je een betrouwbare hovenier zoekt die goed werk levert en alle afspraken nakomt.

Hanne V.
Positief:
Kwaliteit
5/5 – ★★★★★

Rianne de Wit
Positief:
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
5/5 – ★★★★★

Teun Groenendijk
Positief:
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
5/5 – ★★★★★

Goede communicatie en duidelijke afspraken, werk is perfect uitgevoerd. Zeker een aanrader. Uitgevoerde actie: plaatsen van een schutting.

Sandra van Reeden
Positief:
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde
5/5 – ★★★★★

Voorstel voor de voortuin gedaan. Ter plekke wordt advies gegeven maar de klant beslist. Gezellig, betrouwbaar, snel, netjes, meedenkend.
Een adres die ik mijn volgende opdrachten ook volledig toevertrouwd.

Adrian
Positief:
Professionaliteit
5/5 – ★★★★★

Sharon HdlB
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
5/5 – ★★★★★

“Zeer tevreden over de service en werkzaamheden van Verschoor Groenprojecten. Het eindresultaat is nog mooier uitgepakt dan verwacht. Zeker aan te bevelen!

E. Roos
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde
5/5 – ★★★★★

Onze heggen worden keurig in model geknipt! Ook wordt er onderhoudsadvies gegeven als wij dingen zelf willen bijhouden.
De nodige snoeibeurten worden op tijd gedaan. En aan het eind van de dag wordt de tuin keurig achter gelaten

Fam. Schoonderwoerd – Gouda
5/5 – ★★★★★

Onze samenwerking met Verschoor Groenprojecten verliep geheel naar wens. Afspraken werden nagekomen, er werd goed meegedacht met het nieuwe ontwerp en steeds werd alles netjes achtergelaten aan het eind van de werkdag. Prima service en keurige, correcte en vooral professionele vakmensen! Absoluut een aanrader voor een tuinrenovatie of onderhoud

Martin Hellemons
5/5 – ★★★★★

Een fantastische, kundige en betrouwbare hovenier. Hij heeft bij ons de voortuin en achtertuin gedaan en we zijn meer dan tevreden!!!

Sander de Jong
4/5 – ★★★★☆
Positief:
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Onze voor- en achtertuin is keurig aangelegd door Verschoor. Resultaat is precies geworden zoals de bedoeling was. Heren werken zeer netjes en maken alles keurig af. We zijn heel blij met onze nieuwe tuin!

Margreet
5/5 – ★★★★★

De mannen van Verschoor groenprojecten werken zeer netjes.

Gun
4,5/5 – ★★★★★

Wij zijn zeer tevreden over het werk van Verschoor Groenprojecten. Dhr. Verschoor en zijn collega’s hebben vakkundig, snel en nauwkeurig gewerkt. De werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd en alles is netjes achtergelaten. Bedankt voor de prettige samenwerking!“

Fam. Wessels
4/5 -★★★★☆

Zeer duidelijke afspraken kunnen maken, denkt erg goed mee en werkt erg precies. Er moeten nog een paar puntjes op de i gezet worden, maar daar hebben wij gezien de kwaliteit van het geleverde werk alle vertrouwen in.

Marja Willems
4/5 -★★★★☆

Onze tuin is door ontworpen door Arianne Blonk en professioneel uitgevoerd door dhr Verschoor, in goede samenwerking met ontwerpster en opdrachtgever. De onvoorziene problemen die tijdens de uitvoering naar voren kwamen zijn adequaat opgelost. Wij zijn zeer tevreden over samenwerking en uitvoering.

Jan Verduyn
5/5 – ★★★★★

Berthun Speksnijder
5/5 – ★★★★★

Van Staveren Begrafenisverzorging
5/5 – ★★★★★