Tuinonderhoud

Een tuin leeft, groeit en bloeit!

Tuinonderhoud vergt veel tijd en de nodige ervaring. Regelmatig tuinonderhoud komt de groei en bloei in uw tuin ten goede; een tuin leeft, groeit en bloeit!

Wij kennen uw tuin en weten precies wat die nodig heeft: grasranden in toom houden door regelmatig graskanten te steken, borders overzichtelijk houden door overtollig blad en onkruid te verwijderen en planten te scheuren of terug te snoeien, hagen te snoeien en te bemesten voor het intact houden van de zichtlijnen en de structuur in uw tuin.

Kortom: wij hebben groene vingers en adviseren u graag op het gebied van tuinonderhoud in de omgeving Gouda.

Mogelijkheden

Onderhoud is maatwerk. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld een onderhoudscontract waarin afspraken staan over de prijs, de uit te voeren werkzaamheden en de eventuele frequentie van uitvoering. De klanten die deelnemen aan een onderhoudscontract weten exact wat ze per maand kwijt zijn voor het onderhoud. Of het nu een stadstuin of landgoed is, het onderhoudscontract kan altijd worden aangepast aan uw wensen.

Voorjaarsbeurt

(maart/april)

N

Verwijderen van bladeren en takken

N

Snoeien van rozen en andere wintergevoelige beplanting

N

Onkruid verwijderen

N

Bemesten

Gazononderhoud

(28 weken per seizoen)

N

Grasmaaien

Onze taak

Als eigenaar van een tuin geniet u graag van de groene weelde die uw tuin te bieden heeft. Hierbij is het echter van belang dat uw tuin goed onderhouden is. Het onderhouden van uw tuin kost echter tijd, tijd die u wellicht niet beschikbaar heeft. Verschoor Groenprojecten biedt u dan graag een oplossing door het tuinonderhoud uit handen te nemen.

Naar onze mening omvat het onderhouden van uw tuin meer dan alleen het wieden van onkruid en het snoeien van de bomen. Bij tuinonderhoud zien we het als onze taak om de sfeer van de tuin te behouden of terug te krijgen. Op die manier komt de beplanting en de inrichting van de tuin het beste tot haar recht en kunt u iedere dag genieten van een verzorgde tuin.

Bij het tuinonderhoud gaan we zorgvuldig om met de huidige beplanting in de tuin en vervangen we de uitgebloeide planten eventueel met nieuwe flora. Ook zullen we de bestrating vrij houden van algen om uw tuin zo fris mogelijk de doen ogen. Daarnaast is het ook mogelijk om iets simpels als gras maaien voor u uit handen te nemen.

Flexibel in tuinonderhoud

Als ervaren hovenier bieden we veel flexibiliteit in het tuinonderhoud. We passen ons graag aan op uw agenda. Onze hoveniers komen langs op een gewenst moment. Heeft u behoefte aan een volledig tuinonderhoud? Dan spreken wij graag een vaste prik met u af: zo houdt u uw planten en bomen in perfecte conditie.

Ook voor een eenmalige voorjaarsbeurt kunt u onze specialisten inschakelen. Uw wensen staan centraal. Door regelmatig bij u langs te komen zorgen we dat de planten genoeg ruimte hebben en optimaal kunnen groeien. Het hele jaar door staan onze hovenier in Gouda voor u klaar.

Over ons

Gespecialiseerd in leibomen

De unieke boom die groeit in een horizontale richting: de leiboom. Erg stijlvol, mits u er op de juiste manier mee omgaat. Verschoor Groenprojecten heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Als specialist in leibomen geven wij u graag een passend advies. Wij helpen u graag bij de keuze voor je juiste leiboom in uw tuin.