Sedumdak aanleggen

Sedumdaken worden steeds populairder. Niet alleen ziet het er beter uit dan een saai grijs of zwart dak maar heeft het nog veel meer voordelen. Het is goed voor de duurzaamheid en sedum helpt het dak te beschermen tegen alle weersomstandigheden.

Een sedumdak aan laten leggen? Verschoor Groenprojecten helpt u hier graag bij! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Woning Zoetermeer
Sedumdak duurzaam

Sedumdak Aanleggen? Verschoor Groenprojecten helpt u graag verder

Waar ziet u ze tegenwoordig niet? Sedum daken. Ze zijn steeds populairder en hebben veel voordelen. Zo zijn ze erg duurzaam, goed voor insecten en vogels en is het een ideale beschermlaag voor uw dak.

Benieuwd wat we voor uw dak kunnen betekenen?

Wij hebben al vele sedum daken mogen aanleggen. Bent u benieuwd of we ook uw dak kunnen voorzien van sedum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

Sedumdak aanleggen

Over ons

Gespecialiseerd in leibomen

De unieke boom die groeit in een horizontale richting: de leiboom. Erg stijlvol, mits u er op de juiste manier mee omgaat. Verschoor Groenprojecten heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Als specialist in leibomen geven wij u graag een passend advies. Wij helpen u graag bij de keuze voor je juiste leiboom in uw tuin.