Schuttingen

Schuttingen bieden privacy in uw tuin. De meest gebruikte erfafscheiding heeft in de loop der jaren verschillende invullingen gekregen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige hardhouten schutting, of juist een hedera schutting waarbij u een combinatie heeft van schutting en groen.

Verschoor Groenprojecten heeft brede ervaring in het plaatsen van schuttingen. Hierbij staat de duurzaamheid van de schutting centraal. Dit betekent dat er gebruik gemaakt wordt van een eerlijk materiaal, maar het betekent ook dat u lang kunt genieten van uw schutting omdat deze op een juiste manier geplaatst is.

Schutting plaatsen
Houten schutting plaatsen

Schutting laten plaatsen

Een schutting is in veel tuinen een onmisbaar aspect om te kunnen genieten van uw tuin. Verschoor Groenprojecten kan u helpen bij het plaatsen van uw schutting. De mogelijkheden voor het plaatsen van een schutting zijn legio. Zo kunnen we een duurzame houten schutting plaatsen, maar kunt u er ook voor kiezen om een hedera schutting te plaatsen.

Een hedera schutting plaatsen is in eerste instantie niet direct dekkend, maar is met klimplanten mooi te bedekken tot een groene erfscheiding. Een combinatie van een houten schutting en een hedera schutting is ook mogelijk bij Verschoor Groenprojecten.

Mogelijkheden van een erfscheiding

De mogelijkheden bij het plaatsen van een erfscheiding zijn legio. Hierboven refereerden we bijvoorbeeld al aan het plaatsen van een hedera schutting, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om uw erfafscheiding in orde te maken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een bamboeschutting, haagplanten of een schutting middels rietmatten.

Ook kan Verschoor Groenprojecten u helpen bij het maken van schuttingen van wilgen. Uiteraard zijn er ook verschillende mogelijkheden binnen de houtvarianten. Denk bijvoorbeeld aan vurenhout en hardhout. Ook is het mogelijk om een schutting te plaatsen van het onderhoudsvriendelijke composiet. Vraag gerust naar de mogelijkheden om een schutting te laten plaatsen.

Schuttingen plaatsen met planten
Tuin verbouwing

Precies en ‘windproof’

Bij het plaatsen van een schutting in uw tuin gaan we zeer precies te werk. Zo werken we standaard met hulpmiddelen om de schutting recht te plaatsen en gebruiken we een grondboor om de palen stevig neer te zetten in uw tuin. Uitgangspunt is uiteraard om uw schutting waterpas neer te zetten en de schutting in de toekomst ook waterpas te houden! Door de palen van de schutting vrij diep in de grond te boren wordt de schutting bovendien windproof gemaakt en kunt u lange tijd genieten van een stevige schutting.

Werkgebied Verschoor Groenprojecten

Wij leveren de cortenstaal plantenbak zonder bodem, zodat u deze gemakkelijk over elke plant of bloem kunt plaatsen. Op deze manier kunnen uw planten en bloemen gewoon doorgroeien in dezelfde aarde en kunt u op elk gewenst moment de locatie van de plantenbak veranderen.