Terrasreiniging

Na verloop van tijd verkleurt uw terras. Het ooit zo strakke terras wordt donkerder en misschien zelfs wel groen van de algen. Afhankelijk van de invloed die weersinvloeden uit kunnen oefenen op het terras wordt het terras vrij snel groen en donker. Zeker in het najaar en de winter, wanneer vocht vrij spel heeft, is het terras gevoelig voor aanslag en alg.

Verschoor Groenprojecten helpt u graag om uw terras er weer als nieuw uit te laten zien. Met behulp van een professionele hogedrukreiniger en middelen om langdurig alg en onkruid te verwijderen zal u weer een terras hebben waar u met volle teugen van kunt genieten!

duurzaam terra reinigen
terras schoonmaken

Terrasreiniging

Het terras is de plek waar u heerlijk tot rust kunt komen in de lente- of zomerzon. Gedurende het najaar en de winter is de kans echter groot dat uw terras gaat verkleuren. Groene algen zorgen voor een vervelende aanblik van de eens zo mooie sierbestrating. Door uw terras te reinigen krijgen de stenen hun oorspronkelijke kleur weer terug en kunt u weer genieten van een schoon terras.

Alg aanslag

Vaak is groene alg de boosdoener van een vies terras. De alg hecht zich aan de stenen en is lastig te verwijderen. Behalve dat het aanblik van het terras er onder te lijden heeft, kan het ook glad worden en daarmee gevaarlijke situaties opleveren.

 

Naast de alg kunnen ook andere vuilsoorten vrij spel hebben. Het is dan ook zaak dat het terras regelmatig gereinigd wordt. Dit kunt u zelf doen, maar ook uitbesteden aan een gespecialiseerde hovenier.

machine reiniging
aanslag schoonmaken

Terras reinigen

Het reinigen van een terras gebeurt doorgaans met een hogedrukreiniger. Verschoor Groenprojecten is als hovenier gespecialiseerd in het opknappen en onderhouden van tuinen. Dit betekent dat we ook uw terrasreiniging uit handen kunnen nemen. Op die manier kunt u weer genieten van een nette en verzorgde tuin. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken met betrekking tot de terrasreiniging.

Verschoor Groenprojecten neemt niet alleen het reinigen van het terras graag voor u uit handen, maar is als hovenier in regio Gouda ook actief bezig met tuinaanleg en tuinontwerp. Het werkgebied is hierbij breder dan alleen Gouda. Zo voeren we ook hovenierswerkzaamheden uit in Reeuwijk en Waddinxveen.