Houtbouw

Talloze mogelijkheden voor een eerlijke prijs

Verschoor Groenprojecten staat u ook graag bij in al uw houten uitdagingen. Als hovenier in de regio Gouda helpen we u graag bij het realiseren van uw overkapping. Van een simpele overkapping tot een complete veranda met schuur: onze diensten zijn omvangrijk. Met oog voor het milieu en onze groene vingers toveren we uw grond om tot de tuin van uw dromen. Elke tuin is anders en Verschoor Groenprojecten levert dan ook graag maatwerk. Door middel van een 3D-ontwerp kunt u op voorhand zien hoe bijvoorbeeld de toekomstige overkapping eruit zal komen te zien. Verschoor Groenprojecten heeft onder andere de onderstaande mogelijkheden ter inspiratie. 

3D-Ontwerp en aanleg van overkappingen, schuttingen en vlonders

Als hoveniersbedrijf is Verschoor Groenprojecten ook actief in het ontwerpen en realiseren van houtbouw in uw tuin. Hierbij zien we het als uitdaging om een goede balans te vinden tussen uw tuin en de mogelijkheden die het budget en de ruimte in de tuin bieden. Met een ruime ervaring in verschillende soorten projecten en connecties op het gebied van ontwerp en visualisatie, biedt Verschoor Groenprojecten ervaring en kunde. Bovendien draagt onze kleinschaligheid bij aan de persoonlijke benadering en de service die we kunnen bieden binnen de werkzaamheden die we uitvoeren.

Overkapping

Overkappingen

Om uw tuin af te maken is een houten overkapping één van de beste opties. Hout brengt warmte aan en zorgt dus voor meer sfeer in de tuin; maar ook uit praktisch oogpunt is een goede overkapping/schuur onmisbaar.

Kiest u voor eikenhout of douglas? Blank hout, zwart gedompeld of misschien wel allebei? Bij Verschoor Groenprojecten is alles mogelijk en maken we de overkapping graag geheel naar uw wens.

Door middel van 3D-Ontwerpen en realistische visualisaties kunnen wij u op voorhand al laten zien hoe de nieuwe overkapping eruit zal komen te zien. Zo kunnen we altijd maatwerk leveren!

Kortom: wij hebben groene vingers en adviseren u graag op het gebied van houtbouw in de omgeving Gouda.

Pergola’s

Een pergola geeft meer diepte aan een tuin en laat hem optisch groter lijken. Daarnaast is het een speelse mogelijkheid om een doorgang te creëren naar een ander deel van de tuin. Ook kunt u middels een pergola makkelijk groen in de tuin aanbrengen door het geheel bijvoorbeeld te combineren met klimplanten.

Kiest u voor eikenhout of douglas? Blank hout, zwart gedompeld of misschien wel allebei? Bij Verschoor Groenprojecten is alles mogelijk en maken we de pergola graag geheel naar uw wens.

Door middel van 3D-Ontwerpen en realistische visualisaties kunnen wij u op voorhand al laten zien hoe de pergola combineert met de rest van de tuin. Zo kunnen we altijd maatwerk leveren!

 

Pergola in een tuin

Schuttingen

Een schutting is soms nodig om een afscheiding te creëren. Maar wist u dat bijvoorbeeld een verticale schutting de tuin groter doet lijken? Een horizontale schutting zorgt daarentegen bijvoorbeeld voor meer privacy. Verschoor Groenprojecten heeft al jarenlange ervaring met het plaatsen van douglas schuttingen en helpt u graag verder!

Vlonders

Met een vlonder geeft u karakter aan uw tuin en zorgt u voor een gezelligere en warme sfeer. Hout combineert altijd beter met het groen en de bomen in de tuin. Door bijvoorbeeld tegels af te wisselen met een stukje vlonder geeft u een speels effect aan uw tuin.

Daarbij zorgt een vlonder ook dat u droger en egaler kunt zitten dan bijvoorbeeld in gras. De exclusieve uitstraling en het extra gemak zorgen dat u fijn kunt zitten. Verschoor Groenprojecten helpt u graag bij de realisatie van diverse soorten vlonders.

 

Vlonder

Ontwerp op basis van uw wensen

Om u in uw eigen tuin thuis te voelen, is het belangrijk dat het tuinontwerp gebaseerd is op de wensen die u stelt aan uw tuin. De werkwijze van Verschoor Groenprojecten bij een tuinontwerp begint dan ook altijd bij een inventarisatie van uw wensen. De haalbaarheid van deze wensen wordt vervolgens tegen het licht gehouden en eventueel wordt er een andere oplossing bedacht waar u zich ook prettig bij voelt. Op die manier creëert u een tuin waar u zich de komende jaren in thuis voelt. Ieder seizoen van het jaar.

3D tuinontwerp

Binnen de aanpak van een tuinontwerp is het bij Verschoor Groenprojecten mogelijk om een 3D tuinontwerp te maken. We brengen dan onze bevindingen van de plattegrond tot leven door een 3D omgeving te bouwen. Met dit 3D tuinontwerp kunt u in een digitale wereld door uw toekomstige tuin lopen en de verschillende panorama’s voor zich zien. Uiteraard kunnen er op basis van de inzichten die u hiermee krijgt nog aanpassingen gedaan worden aan het tuinontwerp zodat u een tuinontwerp heeft dat exact bij uw budget en wensen aansluit!