Hovenier Bergambacht

Verschoor Groenprojecten is als hovenier Bergambacht zeer actief in de regio. Wij zijn gevestigd in Gouda en Bergambacht behoort tot het gebied waar wij zeer regelmatig actief zijn. Naast Bergambacht behoren ook andere plaatsen in de regio tot ons werkgebied. Zo zijn wij geregeld aan het werk in bijvoorbeeld Reeuwijk en Waddinxveen.

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar hoveniersbedrijf dat gevestigd is in de buurt van Bergambacht en dat u kan helpen van uw tuin een droomtuin te maken?

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende tuinprojecten in Bergambacht. De diensten die wij aanbieden, vallen onder drie hoofddiensten:

Gras onderhouden door hovenier bergambacht

Gespecialiseerd

De tuin is een vak apart. Als professioneel hoveniersbedrijf zijn wij nauw op de hoogte van al het groen en passen wij de juiste technieken toe voor groei en bloei.

Jarenlange ervaring

Verschoor Groenprojecten heeft ruime ervaring in diverse soorten projecten. Van klein tot grote tuinen: wij hebben alle kennis en kunde in huis.

Eerlijke prijs

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs: daar geloven wij in. Wij steken graag de handen uit de mouwen voor een uitstekende service en een persoonlijke benadering.

Exclusief

Iedere tuin is uniek en verdient een eigen aanpak. Als tuinspecialist ontwerpen wij een eigentijdse tuin die een indruk achterlaat. Met passie voor groen.

Visitekaartje voor uw bedrijf

Een bedrijfstuin is voor bezoekers van uw bedrijf vaak de eerste indruk van het kantoor. Hiermee wordt een bedrijfstuin een visitekaartje. Dit visitekaartje moet kloppen met het imago dat u wilt uitstralen met uw bedrijf. Daarnaast is het fijn wanneer u niet teveel onderhoud heeft aan de bedrijfstuin. De ervaring leert namelijk dat er weinig tijd is voor het tuinonderhoud van zakelijke tuinen en al helemaal niet voor de aanleg van een bedrijfstuin. U kunt het onderhoud eventueel uitbesteden, maar dit is niet altijd wenselijk. Wellicht heeft u zelf al ideeën over de invulling van de bedrijfstuin. Deze ideeën kunnen wij als hoveniersbedrijf verder voor u uitwerken om een tuin te realiseren die past bij het imago van uw bedrijf, de ruimte om het kantoor en bij het de rest van de omgeving. We kunnen het ontwerp en de tuinaanleg voor u uit handen nemen zodat u een bedrijfstuin krijgt die aansluit op uw wensen.

Hovenier voor een Vereniging van Eigenaren

Waar een bedrijfstuin geldt als visitekaartje voor een bedrijf, vergroot een verzorgde tuin in de privésfeer het woonplezier. Dit geldt ook wanneer de tuin valt onder de verantwoordelijkheid van een Vereniging van Eigenaars. Omdat er binnen de vereniging vaak uiteenlopende meningen bestaan tussen de bewoners, is het vaak gewenst dat de tuin van het appartementencomplex of van de flat onderhoudsarm is. Verschoor Groenprojecten kan u hierbij helpen. Dat komt door onze ruime ervaring met gelijkwaardige projecten. Als hovenier in omgeving Gouda kunnen we de tuin van het wooncomplex opnieuw ontwerpen en aanleggen, maar we kunnen ook het onderhoud voor u verzorgen. We zijn overigens niet alleen actief als hovenier in Gouda, maar voeren ook veel werkzaamheden uit in Moerkapelle, Reeuwijk en Waddinxveen.

Tuin Bergambacht

Werkzaamheden van onze hovenier in Bergambacht

Uw hovenier in Bergambacht verzorgt alle werkzaamheden die u wenst voor in en om uw tuin. Met passie en ervaring kunnen onze hoveniers elke klus aan. Hieronder lees je welke werkzaamheden zij precies uitvoeren. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons dus gerust wanneer dit het geval is.

Tuinontwerp Bergambacht

Elke tuin verdient het om goed doordacht te worden. Net zoals u bij de bouw van een huis niet direct begint met bouwen, is het voor een tuin ook raadzaam om eerst een ‘bouwtekening’ te maken. Door zorgvuldig na te denken over hoe u uw tuin wilt vormgeven, krijgt u een duidelijk beeld van hoe de tuin in de praktijk zal uitpakken.

Verschoor Groenprojecten helpt u graag bij het realiseren van een tuinontwerp voor uw tuin in Bergambacht. Doordat wij bekend zijn in de regio Bergambacht, weten wij uit ervaring welke soorten beplanting het goed doen in Bergambacht vanwege de samenstelling van de grond. De ervaring in omgeving Bergambacht helpt eveneens bij grotere projecten zoals het aanleggen van een trampoline waar u en eventueel uw kinderen het hele jaar door, van kunnen genieten.

Tevens kunnen wij u helpen door aandachtspunten aan te stippen die uw tuinwensen betreffen. Hebt u bijvoorbeeld nagedacht over afwatering? Hoe zit het met schaduw en zon, kunt u straks in uw nieuwe tuin zowel in de schaduw als in de zon zitten? Hoe ziet uw tuin er in de winter uit? Welke zichtlijnen wilt u in uw tuin aanbrengen? Is de gewenste beplanting te combineren met het aantal uren dat u per week aan tuinonderhoud wilt besteden? Is uw tuin toekomstbestendig? Op die manier is uw tuinontwerp voor uw tuin in Bergambacht meteen naar uw wens.

Een goede hovenier helpt u om van tevoren over zulke aspecten na te denken. Hierdoor komt u niet voor onaangename verrassingen te staan na de tuinaanleg. U weet immers, door een doordacht tuinontwerp, precies hoe uw tuin straks vormgegeven wordt.

Kleurrijke tuin
Plantentuin

Tuinaanleg Bergambacht

Voor tuinaanleg van uw tuin in Bergambacht bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Wij hebben al veel verschillende tuinen mogen aanleggen in Bergambacht en omstreken en zetten deze opgedane ervaring graag in om ook uw tuin geheel naar uw wens aan te leggen.

Tijdens de fase van tuinontwerp hebben wij al besproken welke materialen er in uw tuin zullen worden gebruikt. Verschoor zorgt er als professioneel hoveniersbedrijf voor dat alle materialen op tijd worden geleverd.

Verschoor zorgt voor een duidelijke planning tijdens het aanleggen van uw tuin. Zo weet u steeds waar u aan toe bent: onze hovenier staat steeds op het afgesproken tijdstip bij u op de stoep.

Doordat wij al vele tuinen voor tevreden klanten hebben mogen aanleggen, kunnen wij met recht zeggen dat wij ervaren zijn in het aanleggen van tuinen. Zo weten wij als hovenier Bergambacht ook hoe wij eventuele uitdagingen het best kunnen aanpakken en zo linksom of rechtsom altijd uw wensen kunnen omzetten in een geslaagde tuin waarvan u nog jarenlang kunt genieten.

Tuinonderhoud Bergambacht

Tuinonderhoud is voor veel mensen een noodzakelijk kwaad. Het kan veel moeite kosten om een tuin te onderhouden. Toch is regelmatig onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat uw tuin steeds mooi blijft. Hoe langer u onderhoud uitstelt, hoe meer werk het zal zijn om uw tuin weer in zijn geheel aan te pakken.

Soms is de behoefte aan hulp bij tuinonderhoud tijdelijk. Dit is bijvoorbeeld het geval als u ziek bent of een zeer drukke periode doormaakt op uw werk of in uw privéleven. In dit geval kunt u bij ons terecht om uw tuin eenmalig of enkele malen efficiënt door ons te laten onderhouden.

Verschoor biedt u ook de mogelijkheid om uw tuinonderhoud periodiek uit te besteden aan onze ervaren hovenier. Wij zijn regelmatig werkzaam in Bergambacht en zijn dus op verschillende tijdstippen beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw tuin er doorlopend goed uitziet. Door onderhoud periodiek in te plannen, heeft u zelf geen omkijken meer naar uw tuin, maar kunt u er wel het hele jaar volop van genieten. Dankzij onze hoveniers ervaart u dus alleen de lusten en niet de lasten na het aanleggen van uw tuin.

Wonen aan het water
Geraniums in je tuin

Bestrating van uw tuin in Bergambacht

Doordat onze hoveniers veel ervaring hebben met verschillende projecten in Bergambacht, weten zij precies welke soort bestrating de optimale soort is voor uw tuin. Daarnaast heeft Verschoor Groenprojecten verschillende soorten duurzame sierbestrating waardoor u jarenlang kunt genieten van een mooie tuinbestrating. Een ander voordeel van tuinbestrating is dat het onderhoud relatief laag ligt. Er moet slechts af en toe wat onkruid gewied worden. Zelf wanneer u dat uit wil besteden staan de hoveniers van Verschoor Groenprojecten voor u klaar. Wij helpen u al hovenier bergambacht bij al uw tuinwensen.

Waarom kiezen voor Verschoor Groenprojecten?

Kernwaarden: samenwerking. Wij werken niet voor u, maar met u. Dit merkt u in alles: wij zitten graag met u om de tafel. Met uw uitgedachte wensen en ons specialisme vormen wij een perfect team. Wij vinden het een leuke uitdaging om de tuinwensen van elke klant te realiseren. Of u nu enkel een schutting wilt plaatsen of uw gehele tuin opnieuw ontworpen en aangelegd wilt hebben: bij Verschoor is uw tuinproject in goede handen.

Onderdeel van onze samenwerking is dat wij bij elke opdracht, of het nu om tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud gaat, steeds uw budget in het zicht houden.

Overtuig uzelf en neem vrijblijvend contact op met Verschoor. Wij staan voor u klaar: vertel ons over uw tuinwensen en wij denken deze graag samen met u uit.

Aankleden grote tuin

Hovenier met ervaring en kennis van zaken

Onze ervaring zorgt ervoor dat wij elke tuin met kennis en precisie kunnen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Wij hebben al veel uiteenlopende projecten mogen uitvoeren of ondersteunen, kennen de huidige tuintrends en weten hoe wij elke tuin, hoe klein ook, tot een fijne plaats kunnen maken.

Wilt u meer weten over onze ervaring? Bekijk dan de projectenpagina voor foto’s van tuinen in en in de buurt van Bergambacht die door Verschoor Groenprojecten werden ontworpen, aangelegd en onderhouden.

Uw tuin in Bergambacht naar uw wens?

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat uw tuinwensen werkelijkheid kan maken, dat met u meedenkt en rekening houdt met uw budget? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Samen maken we uw tuinwensen werkelijkheid!

Reviews

Wat ze zeggen over ons

Benieuwd wat onze klanten vinden van onze werkzaamheden als Hovenier in Bergambacht? Wij zijn trots op onze projecten en dat mag gedeeld worden.

Mark-Peter Geertsma
Mark-Peter Geertsma
Oktober 7, 2023
Vooraf hadden we prettig contact via de mail. Op de dag zelf kwamen ze mooi op tijd, hebben snel en netjes gewerkt, waren vriendelijk en correct. En de klus is goed gedaan, dus wij zijn tevreden.
Ada Verdegaal
Ada Verdegaal
Mei 9, 2023
Mijn ervaring met Verschoor Groenprojecten is zeer positief. Vanaf het 1e contact is in enkele maanden een mooi ontwerp ontstaan en uiteindelijk mijn tuin op zeer vakkundige wijze prachtig vormgegeven. Het netwerk van Verschoor (voor ontwerp en het plaatsen van een overkapping en schutting is net zo zorgvuldig als zij zelf. In korte tijd is door hard en net werken een prachtige plek gecreëerd waar ik nog lang van zal gaan genieten. Zeer aan te bevelen!
Katinka De Zwart
Katinka De Zwart
September 7, 2022
Wij hebben een tuinhekje laten plaatsen in onze voortuin. Vanaf het eerste telefoontje t/m de uitvoering in één woord: uitstekend! Goede communicatie, meedenken en prima kwaliteit. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen! J&K Gouda
Toet de Rooij
Toet de Rooij
Februari 25, 2022
Ons terras was versleten en Leendert was in onze tuin aan het werk om een nieuwe haag te plaatsen na de oude verwijdert te hebben. We kwamen aan de praat over het terras en hij gaf ons goeie tips over een nieuw terras omdat hij ons interieur gezien had. Met die tips zijn we gaan kijken bij de tegelleverancier die hij aangaf en vonden we de tegel die wij wilden. Het is een prachtige combinatie met de plavuizen in de woonkamer. Uitvoering was ook top. Alles moet bij ons binnendoor omdat wij aan het water wonen. Niets beschadigd. Rustig gewerkt, maar wel met tempo. Ik kan en wil dit bedrijf aanraden. Prijs/kwaliteit klopt ook.
Peter Van Der Velde
Peter Van Der Velde
Augustus 6, 2021
Nieuwe schutting laten plaatsen. Offerte werd op verzoek snel opgeleverd en binnen 8 weken geplaatst. Helemaal tevreden met het resultaat!
Eddy Vaassen
Eddy Vaassen
Juni 20, 2021
Hardwood deck well done in every detail. Only minus was the different size of the planks that made the new deck less of a match with the existing deck.
Joke van den Broek
Joke van den Broek
Mei 22, 2021
Het Team van Verschoor Groenprojecten heeft in januari j.l. een beukenhaag als erfafscheiding in de achtertuin geplaatst. De beukenhaag is mooi in het blad gekomen. We genieten van het eindresultaat.Ook zijn we tevreden over de wijze van samenwerken. De communicatie was helder en er is hard en zorgvuldig gewerkt. De 2e erfafscheidingshaag is ook aan vervanging toe. Wij kiezen opnieuw voor Verschoor Groenprojecten om ook deze haag te verwijderen en een nieuwe haag te plaatsen.
Bart Koekkoek
Bart Koekkoek
Maart 9, 2021
Zeer kundig en professioneel bedrijf