Hovenier Waddinxveen

Wanneer u op zoek bent naar een vakbekwame hovenier in Waddinxveen, dan zit u goed bij Hoveniersbedrijf Verschoor Groenprojecten aan het juiste adres! We helpen u graag verder als hovenier Waddinxveen bij het inrichten, ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin. Binnen onze dienstverlening staat samenwerking centraal. Dit betekent dat we flexibel zijn en klantgericht te werk gaan, bij zowel tuinaanleg als periodiek tuinonderhoud. Verschoor Groenprojecten is als professionele hovenier in Gouda gevestigd en kan u hier en in de omgeving onder andere helpen met:

Landelijke tuin Waddinxveen

Gespecialiseerd

De tuin is een vak apart. Als professioneel hoveniersbedrijf zijn wij nauw op de hoogte van al het groen en passen wij de juiste technieken toe voor groei en bloei.

Jarenlange ervaring

Verschoor Groenprojecten heeft ruime ervaring in diverse soorten projecten. Van klein tot grote tuinen: wij hebben alle kennis en kunde in huis.

Eerlijke prijs

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs: daar geloven wij in. Wij steken graag de handen uit de mouwen voor een uitstekende service en een persoonlijke benadering.

Exclusief

Iedere tuin is uniek en verdient een eigen aanpak. Als tuinspecialist ontwerpen wij een eigentijdse tuin die een indruk achterlaat. Met passie voor groen.

Visitekaartje voor uw bedrijf

Een bedrijfstuin is voor bezoekers van uw bedrijf vaak de eerste indruk van het kantoor. Hiermee wordt een bedrijfstuin een visitekaartje. Dit visitekaartje moet kloppen met het imago dat u wilt uitstralen met uw bedrijf. Daarnaast is het fijn wanneer u niet teveel onderhoud heeft aan de bedrijfstuin. De ervaring leert namelijk dat er weinig tijd is voor het tuinonderhoud van zakelijke tuinen en al helemaal niet voor de aanleg van een bedrijfstuin. U kunt het onderhoud eventueel uitbesteden, maar dit is niet altijd wenselijk. Wellicht heeft u zelf al ideeën over de invulling van de bedrijfstuin. Deze ideeën kunnen wij als hoveniersbedrijf verder voor u uitwerken om een tuin te realiseren die past bij het imago van uw bedrijf, de ruimte om het kantoor en bij het de rest van de omgeving. We kunnen het ontwerp en de tuinaanleg voor u uit handen nemen zodat u een bedrijfstuin krijgt die aansluit op uw wensen.

Hovenier voor een Vereniging van Eigenaren

Waar een bedrijfstuin geldt als visitekaartje voor een bedrijf, vergroot een verzorgde tuin in de privésfeer het woonplezier. Dit geldt ook wanneer de tuin valt onder de verantwoordelijkheid van een Vereniging van Eigenaars. Omdat er binnen de vereniging vaak uiteenlopende meningen bestaan tussen de bewoners, is het vaak gewenst dat de tuin van het appartementencomplex of van de flat onderhoudsarm is. Verschoor Groenprojecten kan u hierbij helpen. Dat komt door onze ruime ervaring met gelijkwaardige projecten. Als hovenier in omgeving Gouda kunnen we de tuin van het wooncomplex opnieuw ontwerpen en aanleggen, maar we kunnen ook het onderhoud voor u verzorgen. We zijn overigens niet alleen actief als hovenier in Gouda, maar voeren ook veel werkzaamheden uit in Moerkapelle, Reeuwijk en Waddinxveen.

Gras achtertuin

Hovenier Waddinxveen: Verschoor Groenprojecten

Verschoor Groenprojecten heeft inmiddels jarenlange ervaring als hovenier Waddinxveen en omstreken. Dankzij de kennis van het gebied en de opgebouwde ervaring kan Verschoor Groenprojecten een betrouwbaar advies geven bij de inrichting van de tuin alsmede het ontwerpen van uw tuin.

We helpen u dan ook graag om een tuin te creëren die aansluit bij de wensen die u voor ogen heeft. Voor een helder beeld van verschillende tuinen die onze hoveniers hebben aangelegd, neemt u een kijkje in ons portfolio.

Voor alle soorten tuinen in Waddinxveen

Goede hoveniers combineren uw wensen met hun eigen kennis en behalen een optimaal resultaat door deze twee factoren vakkundig te combineren. Verschoor Groenprojecten rekent zich, met zijn jarenlange ervaring als professioneel hoveniersbedrijf, tot de groep van goede hoveniers.

Het is voor ons van ondergeschikt belang of u een landelijke tuin of juist een tuin met een kleiner oppervlak aan ons toevertrouwt. Wij denken graag mee in de verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij veel ervaring met projecten in kleine tuinen, maar ook juist in grote tuinen. Heeft u een kleine tuin die u graag groter wilt laten ogen? Wij helpen u bij een tuinontwerp dat rekening houdt met de zichtlijnen en de beleving van de tuin.

Heeft u juist een grote tuin en vindt u het door die grootte moeilijk om de tuin er gezellig uit te laten zien? De hovenier van Verschoor komt graag bij u langs om u van een specialistisch tuinontwerp te voorzien. In ons tuinontwerp, dat wordt gemaakt aan de hand van uw wensen en eisen, houden wij uiteraard rekening met belangrijke factoren als uw budget en uw gewenste onderhoudstijd van de tuin.

Onze ervaring met verschillende tuinstijlen, van strak en modern tot landelijk, maken ons niet enkel voor tuinen in alle maten, maar ook voor tuinen in alle stijlen de uitgelezen partner. Elke tuinstijl heeft specifieke kenmerken en heeft specifieke zorg nodig.

Wij als hovenier Waddinxveen, adviseren u graag over de mogelijkheden en maken graag samen met u een tuinontwerp dat aan al uw wensen voldoet, zowel aan uw esthetische wensen als aan uw praktische wensen. Voor tuinaanleg in Waddinxveen en tuinonderhoud in Waddinxveen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Onze ruime ervaring in alle stijlen tuinen maakt dat wij uw tuin precies de juiste verzorging en uitstraling kunnen geven.

Kleurrijke bloemen
Mooi tuin Waddinxveen

Flexibel en klantgericht hoveniersbedrijf Waddinxveen

Binnen de werkzaamheden die Verschoor Groenprojecten uitvoert staat flexibiliteit en klantgerichtheid centraal. Zo passen we graag onze planning aan op de uwe en zetten we altijd dat stapje extra om uw tevredenheid te garanderen.

Bovendien kunt u van ons verwachten dat we als hovenier onze vakkennis proactief gebruiken. We zullen u dan ook het advies geven waar u op rekent. Binnen de mogelijkheden (budget, ruimte en lichtinval) zullen we zoveel mogelijk gehoor geven aan uw wensen.

Dit geldt voor tuinontwerp, maar ook voor tuinonderhoud en tuinaanleg in Waddinxveen. Op die manier staat u achteraf niet voor onverwachte verrassingen.

Werkzaamheden hovenier Waddinxveen

Als hovenier uit regio Gouda zijn we regelmatig werkzaam in Waddinxveen. In de tuinen van particulieren en bedrijven nemen we verschillende werkzaamheden uit handen. Wanneer u al tevreden bent over de inrichting van uw tuin, maar het tuinonderhoud niet zelf uit kunt of wilt voeren, dan verzorgen wij voor u het tuinonderhoud als getrainde hoveniers in Waddinxveen.

Hier kunnen we periodiek voor langskomen, maar ook eenmalig om het grote werk op te pakken waar u de laatste tijd niet aan toegekomen bent. Wanneer u juist (een deel van) uw tuin opnieuw wilt laten ontwerpen, helpen we hier ook graag bij.

Als hovenier zijn we regelmatig actief met tuinontwerp voor diverse tuinen in Waddinxveen. Afhankelijk van de grootte van uw tuin, de ligging van de tuin en uw wensen en budget, maken we een passend tuinontwerp. Na goedkeuring van het tuinontwerp zullen we overgaan tot de tuinaanleg van uw tuin in Waddinxveen.

Grasaanleg Waddinxveen
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud Waddinxveen

Wilt u uw tuinonderhoud in Waddinxveen uitbesteden aan een professioneel hoveniersbedrijf uit Waddinxveen? Dan bent u bij Verschoor Groenprojecten aan het juiste adres. Onder tuinonderhoud verstaan wij de werkzaamheden die vaak terugkomen. Onder andere het verwijderen van onkruid is een vervelende klus die vaak terugkomt. Wij als hovenier Waddinxveen nemen u graag de zorg van uw tuin uit handen.

Voor tuinonderhoud Waddinxveen is er veel mogelijk voor bij Verschoor Groenprojecten. Zo kunt u al het onderhoud uitbesteden, maar ook kunt u ervoor kiezen om een deel zelf te doen. Om uw tuin nu één keer per jaar winterklaar te maken of periodiek uw gras te maaien, onze hoveniers staan voor u klaar in Waddinxveen, hoe groot of klein het tuinonderhoud Waddinxveen ook is.

Advies en uitvoering

Wanneer u toch ook zelf aspecten van het tuinonderhoud wilt uit blijven voeren, dan kunnen we binnen het onderhoud afspreken welke taken u zelf wilt uitvoeren. Hier kunnen we dan eventueel advies over geven. De aspecten die u te zwaar vindt of die niet binnen uw macht liggen, kunt u dan bij Verschoor Groenprojecten neerleggen.

De uitvoering van die delen van het tuionderhoud pakken we dan voor u op! Onderstaand staan een aantal werkzaamheden die betrekking kunnen hebben op tuinonderhoud.

Gazon onderhoud

Als u een gazon heeft dan wilt u dat dit er strak bij ligt. Dit betekent dat het gras bemest moet worden, geverticuteerd moet worden bovendien is maaien regelmatig nodig. We kunnen alle werkzaamheden voor u uit handen nemen, maar ook een deel hiervan.

Boomverzorging Waddinxveen

Als eigenaar van een boom bent u verantwoordelijk voor de veiligheid hiervan. Dit betekent dat u de boom goed moet verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snoeien van takken, maar ook het stutten van takken die nu overhangen. Ook het snoeien van heggen en struiken valt hieronder.

Wanneer u de boom in uw tuin in Waddinxveen helemaal verwijderd wilt hebben dan kunnen we hier ook bij helpen. We vellen de boom dan zo veilig mogelijk en kunnen de stobben ook frezen zodat u de ruimte in uw tuin opnieuw kunt benutten tijdens een tuinaanleg.

Gras met bloemen
Tuinrenovatie

Tuinontwerp Waddinxveen

Bent u op zoek naar een nieuwe tuin en woont u in de omgeving van Waddinxveen? Dan kan Verschoor Groenprojecten u als professionele hovenier in Waddinxveen en omstreken, niet alleen helpen bij de tuinaanleg, maar ook bij het tuinontwerp voor uw nieuwe tuin in Waddinxveen. Onze hovenier in Waddinxveen heeft ruime ervaring met het aanleggen van tuinen met een landelijke uitstraling, maar kunnen u ook verder helpen met een strak tuinontwerp.

Binnen het maken van een tuinontwerp voor uw tuin in Waddinxveen houden we rekening met uw wensen met betrekking tot het onderhoud van uw tuin en de hoeveelheid flora. Lees op deze pagina meer over tuinontwerp door Verschoor Groenprojecten of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag verder met uw nieuwe of vernieuwde tuin!

Tuinontwerp op basis van uw wensen

Het tuinontwerp dat we voor u realiseren, zal worden gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden. Zo kan het zijn dat u graag een sfeervolle Engelse tuin wilt, maar dat de ruimte in de tuin redelijk beperkt is. Aan ons de taak om dan een passend tuinontwerp te maken.

Dit geldt ook wanneer u een uitgestrekte landelijke tuin heeft die u graag intiem wilt maken. In dat geval zullen we er vaak voor kiezen om de tuin in verschillende blokken te verdelen. Ook kunnen we door middel van beplanting een intieme sfeer creëren in de tuin. Hoe we invulling geven aan de oplossing hangt onder meer af van de hoeveelheid tuinonderhoud die u wenst te doen en het beschikbare budget dat u voor het tuinontwerp en de tuinaanleg heeft.

 

We kunnen dan de hele tuin opnieuw ontwerpen, maar kunnen u ook helpen bij het ontwerpen van leuke hoekjes in uw tuin of het realiseren van pergola’s. Ook kunnen we voor uw tuin een nieuwe vlonder ontwerpen of met u meedenken als u nieuwe verlichting aan wilt laten leggen in uw tuin. Steeds vaker maken we hierbij gebruik van LED verlichting. Met verlichting kunt u specifieke onderdelen van uw tuin extra accentueren. Bovendien helpt verlichting bezoekers bij opstapjes en andere hoogteverschillen.

Kleine bloemetjes
Paarse bloemen

Tuinaanleg Waddinxveen

Een nieuwe tuin aanleggen is meer werk dan vaak wordt gedacht. Een goede planning is van belang om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt en u snel kunt genieten van uw nieuwe tuin. U zou dit natuurlijk zelf kunnen doen, maar u kunt de tuinaanleg ook door de professionele hoveniers uit Waddinxveen laten uitvoeren. De tuinaanleg in Waddinxveen wordt dan voor u geregeld en daarbij houden we u te allen tijde op de hoogte.

Nadat de tuinaanleg in Waddinxveen klaar is, kunnen we voor u het tuinonderhoud bijhouden. Hierdoor kunt u nog lang genieten van uw mooie tuin. Wanneer u slechts een deel van uw tuin wilt veranderen is dit ook mogelijk. Vaak is dit het geval bij terrassen, omdat de grond in deze regio relatief snel zakt. Onze hoveniers hebben hier veel ervaring mee en weten dus precies welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden.

Aanleg van diverse onderdelen in uw tuin

Verschoor Groenprojecten heeft de expertise in huis om verschillende onderdelen van uw tuin aan te leggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het realiseren van Pergola’s, schuttingen en overkappingen. Maar ook aan waterelementen en plantenbakken. Wanneer deze aspecten zijn uitgewerkt in het tuinontwerp dan kunt u daarvoor dus gewoon terecht bij uw hovenier in Waddinxveen.

Wanneer er werkzaamheden zijn die uitgevoerd dienen te worden door een specialist (bijvoorbeeld erg ingewikkelde elektrische installaties), dan kan Verschoor hier een partner voor inzetten die vakkundig de werkzaamheden uit kan voeren.

Eindresultaat
Bestrating van de achtertuin

Vrijblijvend contact met Hoveniersbedrijf Verschoor Groenprojecten

Bent u enthousiast geraakt over de werkwijze van Verschoor Groenprojecten voor tuinonderhoud, tuinaanleg of tuinontwerp en wilt u een in hovenier uit Waddinxveen en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn u graag van dienst als hovenier Waddinxveen, zodat u kunt genieten van een verzorgde tuin in ieder seizoen van het jaar.

Verschoor Groenprojecten bevindt zich in Bergambacht, maar het werkgebied is breder. Zo zijn we ook actief als hovenier in Reeuwijk, Moerkapelle, Stolwijk en Krimpen aan den IJssel.

Reviews

Wat ze zeggen over ons

Benieuwd wat onze klanten vinden van onze werkzaamheden als Hovenier in Gouda? Wij zijn trots op onze projecten en dat mag gedeeld worden.

Eindresultaat is prachtig

“Verschoor Groenprojecten heeft onze hele tuin onder handen genomen. Alles is vernieuwd en het eindresultaat is prachtig. Er werd goed gecommuniceerd, netjes gewerkt en alles is naar volle tevredenheid opgeleverd. Zeker een aanrader als je een betrouwbare hovenier zoekt die goed werk levert en alle afspraken nakomt.“

Jaco van der Worp

Betrouwbaar en meedenkend

“Voorstel voor de voortuin gedaan. Ter plekke wordt advies gegeven, maar de klant beslist. Gezellig, betrouwbaar, snel, netjes en meedenkend.
Een adres die ik mijn volgende opdrachten ook volledig toevertrouw.”

Sandra van Reeden

Keurig in model

“Onze heggen worden keurig in model geknipt! Ook wordt er onderhoudsadvies gegeven als wij dingen zelf willen bijhouden.
De nodige snoeibeurten worden op tijd gedaan. En aan het eind van de dag wordt de tuin keurig achtergelaten.”

E. Roos