Duurzame plantenbakken en boombakken

Het tuinontwerp en het gebruik van de juiste flora vormt de basis voor een goede tuin. Met de juiste planten- en boombakken kunt u echter de puntjes op de ï zetten. Door stijlvolle plantenbakken te gebruiken legt u de accenten aan binnen de tuin.

Verschoor Groenprojecten biedt planten- en boombakken in verschillende stijlen. Zo kunt u de plantenbakken kiezen die het beste bij uw wensen passen. We kunnen deze plantenbakken meenemen binnen de tuinaanleg, maar we kunnen u deze potten ook los leveren.

Plantenbak
Plantenbakken

Duurzame plantenbakken

Plantenbakken zijn een goede manier om accenten te verleggen in uw tuin. Waar de basis van de uitstraling gevormd wordt door een goed tuinontwerp en een gedegen tuinontwerp, kunnen mooie plantenbakken zorgen voor een extra dimensie.

De plantenbakken kunnen bijvoorbeeld op een terras gezet worden om de zichtlijnen in de rest van de tuin benadrukken. Verschoor Groenprojecten helpt u graag bij het selecteren van de plantenbakken en de bijbehorende planten te kiezen.

Verschillende plantenbakken

Het aanbod aan plantenbakken is erg veelzijdig. Zo zijn er strakke plantenbakken die vooral tot hun recht komen in een moderne tuin, maar kunt u ook kiezen voor plantenbakken die wat landelijker zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor zuilen en sokkels in plaats van lagere bakken.

 

Het is zelfs mogelijk om tafelmodellen te kiezen die uw tuintafel vullen. Afhankelijk van de grootte van uw tuin en de stijl die uw tuin heeft, kunnen we u adviseren met betrekking tot de juiste plantenbakken in uw tuin.

Inhoud plantenbakken

Plantenbakken worden pas echt onderscheidend als ze gevuld zijn met een mooie inhoud. Denk aan kleurige planten of juist aan neutrale buxusplanten. Als hovenier in omgeving Gouda helpt Verschoor Groenprojecten u graag bij het bepalen van de juiste planten voor in de plantenbakken.

Ook in Waddinxveen, Moerkapelle, Reeuwijk en omliggende dorpen en steden helpen we u hier graag verder mee! Heeft u vragen over plantenbakken of juist over andere onderdelen van uw tuin? Neem vrijblijvend contact op!