Hekwerken plaatsen

Hekwerken sluiten uw tuin af en bieden privacy. Om dat te realiseren is het belangrijk om het hekwerk aan te passen op uw persoonlijke wensen en de tuin. Daarbij kan gekozen worden uit verschillende formaten, soorten hekken en kleuren.

Verschoor Groenprojecten is een professionele hovenier op het gebied van tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinaanleg. Een mooi voorbeeld van de werkzaamheden die wij uitvoeren omtrent tuinaanleg is het plaatsen van hekwerken.

mooie schutting
Eindresultaat tuin

Hekwerk op maat

Wij begrijpen dat elke tuin een gepersonaliseerde aanpak vereist. Bij het plaatsen van een hekwerk dient daarom net zo goed rekening houden te worden met uw persoonlijke wensen. Wanneer het hek bijvoorbeeld kind- of diervriendelijk moet zijn adviseren wij u graag over de verschillende opties en op die manier kunt u een hekwerk kiezen dat bij u past.

Daarnaast dient er rekening te houden met de stand van de zon op uw tuin en op welke manier een hekwerk dat beïnvloedt. Onze hoveniers weten daar alles van. Wij ondersteunen u graag bij uw keuze en komen vervolgens uw hekwerk plaatsen zodat u ervan kunt genieten, zonder enige moeite.

Voordelen van hekwerken plaatsen

Het eerste voordeel van een hekwerk rondom uw grond is dat u meer privacy ervaart. Door hekwerken te plaatsen kunt u rustig genieten van uw tuin, zonder dat er mensen mee kunnen kijken. Daarnaast creëert een hekwerk veiligheid wanneer u bijvoorbeeld langs het water woont. Zeker wanneer u kleine kinderen of huisdieren heeft, hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat er ongelukken gebeuren door middel van hekwerken.

Een andere vorm van veiligheid die wordt gecreëerd door het plaatsen van hekwerken, is inbraakveiligheid. Doordat u een hek rondom uw woning plaatst, is het voor inbrekers lastiger om snel weg te komen waardoor ze uw huis in veel gevallen over zullen slaan.

Schuttingen neerzetten
Schuttingen plaatsen met planten

Soorten hekwerken

Wat uw droomtuin ook is, Verschoor Groenprojecten realiseert hem. Zo kunt u bij ons terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud op maat. Onze hoveniers hebben een passie voor tuinieren en hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd waardoor ze u altijd verder kunnen helpen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om alles uit te besteden aan Verschoor Groenprojecten, maar wanneer u zelf groene vingers heeft mag u ook bepaalde klussen aan ons uitbesteden. Wilt u hulp bij het realiseren van uw droomtuin? Neem contact op met Verschoor Groenprojecten en dan bespreken we samen hoe wij u dit resultaat kunnen geven.

Contact

Voor al uw vragen over hekwerken plaatsen, kunt u ons gerust bellen. De hoveniers van Verschoor Groenprojecten assisteren u bij elk tuinproject en adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden rondom uw tuin. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan boomverzorging, of zelf het plaatsen van trampoline’s en bouwen van tuinhuisjes.