LED verlichting – in-lite

LED verlichting is een duurzame manier om uw tuin te verlichten. Verschoor Groenprojecten gebruikt hierbij doorgaans In-Lite LED verlichting. Deze verlichting is waterdicht en daarmee perfect geschikt om in uw tuin te gebruiken.

Door tuinverlichting aan te brengen kunt u bepaalde facetten van de tuin extra benadrukken. Door sommige details extra te belichten krijgt de tuin in het donker een totaal andere aanblik dan in het licht. Bovendien maakt u de tuin veiliger door LED verlichting aan te brengen. Opstapjes worden duidelijk zichtbaar en inbrekers vermijden goed verlichte tuinen om niet ontdekt te worden. Tuinverlichting is daarmee decoratief en functioneel.

Verlichting
Tuinverlichting

Tuinverlichting aan laten brengen

Als u een verzorgde tuin heeft, dan is het fijn wanneer u daar ook ’s avonds van kunt genieten. Verschoor Groenprojecten is als hovenier in staat om tuinverlichting aan te brengen in uw tuin. Dit kunnen we doen tijdens de tuinaanleg, maar kan ook gedaan worden wanneer de tuin al gerealiseerd is.

Ook kan er binnen een tuinontwerp al rekening gehouden worden met het later aanbrengen van tuinverlichting. Dit kan door alvast de kabels aan te leggen of simpelweg rekening te houden met de beplanting die in de tuin geplaatst wordt.

Veilig en sfeervol

De eerste associatie die bij tuinverlichting wordt gemaakt heeft vaak te maken met de verhoogde sfeer in een tuin. Zo kunnen mooie accenten aangelegd worden door bepaalde facetten van de tuin goed te belichten en andere delen juist wat donkerder te houden. Toch heeft tuinverlichting nog een andere functie binnen uw tuin.

De verlichting brengt bijvoorbeeld hoogteverschillen aan het licht waardoor het veiliger is om door de tuin te lopen. Bovendien blijkt uit onderzoek dat er in tuinen die goed verlicht worden, minder inbraken gepleegd worden. De dader heeft immers meer kans om betrapt te worden.

Verlichting tuin aanleggen
Buitenverlichting

Mogelijkheden

De mogelijkheden met betrekking tot tuinverlichting zijn legio. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen een simpele lantaarn te plaatsen, maar het is ook mogelijk om uw gehele tuin te belichten. Een goede manier om dit duurzaam op te pakken is met behulp van LED verlichting. Deze zuinige verlichting gaat lang mee en kost relatief weinig energie. Op die manier blijven de energiekosten beperkt en heeft u iedere avond een mooie verlichte tuin. De tuinverlichting kan eventueel aangesloten worden op een tijdschakelaar of lichtschakelaar.

Contact opnemen

Geïnteresseerd geraakt in het aanbrengen van tuinverlichting in uw tuin? Dan helpen we u graag verder. Verschoor Groenprojecten is gevestigd in regio Gouda en daarmee ook actief als hovenier in omgeving Gouda. Toch blijft het werkgebied niet beperkt tot Gouda. Verschoor is ook actief als hovenier Reeuwijk, Waddinxveen en als hovenier in de Krimpenerwaard. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.