Leibomen

Leibomen hebben het kenmerk dat de takken in een horizontale richting worden geleid. Op die manier kunnen de bomen erg stijlvol naast elkaar neer worden gezet en komen de leibomen ook goed tot hun recht in woonwijken. Bovendien kunnen leibomen van waarde zijn voor de inrichting van uw tuin.

Verschoor Groenprojecten is gespecialiseerd in leibomen en kan u daarom ook gepast advies bieden als het gaat om de juiste keuze met betrekking tot de leibomen in uw tuin. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van leibomen in uw tuin te bespreken!

Leibomen
Leibomen plaatsen

Natuurlijke haag voor privacy

Leibomen hebben als kenmerk dat ze horizontaal groeien. Vaak doordat de takken in een specifieke richting geleid worden. Door de boom ieder jaar te snoeien blijft de horizontale groei gehandhaafd. Dit onderdeel van tuinonderhoud kunnen wij voor u uit handen nemen. Wel wordt het blad van de boom overigens steeds dichter. Hierdoor zijn leibomen een goede oplossing wanneer u minder inkijk wilt hebben in uw huis vanaf de straat. In grotere tuinen kunnen leibomen goed gebruikt worden om verschillende delen van de tuin van elkaar te onderscheiden.

Groot assortiment leibomen

Verschoor Groenprojecten kan u verder helpen met een groot assortiment aan leibomen. We kopen de leibomen direct in bij de kweker zodat we een scherpe prijs kunnen hanteren. Bovendien hebben we hierdoor een groot assortiment aan verschillende leibomen waar u uit kunt kiezen. We helpen u graag bij deze keuze voor de juiste leiboom.

Leibomen on je tuin
Leibomen onderhouden

Leibomen laten plaatsen

Wilt u een leiboom kopen voor uw tuin in Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen of andere omliggende steden? Dan helpt Verschoor Groenprojecten u graag verder! We kunnen u advies geven over de juiste leiboom voor uw tuin en kunnen de leibomen voor u plaatsen tijdens de tuinaanleg of juist daarna. We letten hierbij op de ruimte die de leiboom krijgt om te groeien en zullen de leiboom steun geven middels steunpalen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!