Kunstgras

Kunstgras wordt in tuinen steeds vaker gebruikt als vervanger voor echt gras. Aan kunstgras hoeft u immers weinig aandacht te besteden. Bovendien is kunstgras helemaal naar uw eigen wens in te richten. Zo zijn er verschillende graslengtes, maar kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren kunstgras. Bovendien zijn er verschillende soorten kunstgras beschikbaar. Denk hierbij aan siergras, speelgras en sportgras.

Verschoor Groenprojecten kan de verschillende kunstgrassen leveren en het kan het kunstgras vervolgens aanbrengen in uw tuin. Neem hiertoe vrijblijvend contact op.

Kunstgras aanleggen
Kunstgras

Kunstgras in uw tuin

Kunstgras in uw tuin leggen levert een aantal voordelen op ten opzichte van origineel gras. Allereerst is het gras onderhoudsarm omdat het u tijd scheelt in het maaien, verticuteren en sproeien van het gras. Daarnaast is het gras in uw tuin altijd in de gewenste kleur en de gewenste hoogte.

Deze kleur en hoogte kunt u zelf samenstellen bij de aanleg van een kunstgrasmat. Op die manier kunt u uw tuin helemaal naar uw zin maken. Daarnaast kunnen de kinderen altijd onbeperkt in het gras spelen zonder dat het gras verslijt. Zo houdt u altijd een verzorgd gazon in uw tuin.

Veel mogelijkheden

Naast het voordeel dat kunstgras onderhoudsarm is, biedt kunstgras ook het voordeel dat het geheel naar wens is in te richten. Zo is het gras in verschillende kleuren beschikbaar, maar zijn er ook verschillende types kunstgras beschikbaar.

Denk bijvoorbeeld aan speelkunstgras, sierkunstgras en sportkunstgras. Verder is het ook mogelijk om het kunstgras te personaliseren. Wanneer u als bedrijf bijvoorbeeld een stuk gazon heeft in te richten, dan kunt u het logo van uw organisatie in het gras laten zetten.

Kunstgras in tuin
aanleggen Kunstgras

Kunstgras laten leggen door Verschoor Groenprojecten

Verschoor Groenprojecten kan u als hovenier Reeuwijk, hovenier Waddinxveen en hovenier in omgeving Gouda en omstreken helpen bij de aanleg van kunstgras in uw tuin. We bieden u advies over welke soort kunstgras het beste bij uw wensen past en leggen het kunstgras in uw tuin, op het dek van uw boot of op het balkon van uw appartement. Op die manier kunt u onderhoudsarm genieten van een groene uitstraling!

Contact opnemen

Mocht u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden met betrekking tot het aanleggen van kunstgras of geïnteresseerd zijn in tuinaanleg in het algemeen, neem dan contact op met Verschoor Groenprojecten. We helpen u graag verder bij het advies voor het aanleggen, ontwerpen of onderhouden van uw tuin!