Tuinaanleg

Een tuin waar u de komende jaren veel plezier van zult hebben

Het aanleggen van een tuin is een vak. Allereerst wordt er nagedacht over een mooi ontwerp. Daarna kan de tuin daadwerkelijk aangelegd worden door mensen met een passie voor kwaliteit en met gedegen vakkennis. De tuin van uw dromen is het resultaat van een goede samenwerking tussen opdrachtgever, ontwerper en hovenier.

Werkzaamheden

Voordat de tuinaanleg van start gaat is het belangrijk dat uw tuin is afgraven. Verschoor Groenprojecten heeft de kennis om alle werkzaamheden voor u uit te voeren, zodat u een compleet opgeleverde tuin heeft na het afronden van een project. De werkzaamheden die we uitvoeren voor uw tuin bestaan onder andere uit:

Grondwerk

N

Kappen van bomen

N

Deponeren van de juiste grondsoorten voor de flora in uw tuin

N

Tuinbestrating

N

Beplanting

Overige werkzaamheden

N

Cortenstaal plantenbak op maat

N

Plaatsen van erfscheidingen

N

Tuinverlichting en elektriciteit

N

Tuinhuizen en overkappingen plaatsen

N

Kunstgras leggen

Zorgvuldig uitgestippelde planning

Bij het aanleggen van een tuin is de planning een cruciaal aspect. Voordat er begonnen kan worden met het indelen van de tuin moet er bijvoorbeeld al nagedacht zijn over de ondergronden, materialen en het gebruik van elektriciteit in de tuin. Op basis van uw inzichten of op basis van een uitgewerkt tuinontwerp zullen we de planning uitstippelen en onze werkzaamheden voor u toelichten. Op die manier krijgt u een helder beeld van de omvang van het project.

Mocht u op dit moment al een tuin hebben die dus wordt vervangen door een nieuwe tuin, dan kunnen we met u meedenken wat we met de huidige materialen in de tuin kunnen doen. Zo kunnen de huidige bomen van uw tuin wellicht gebruikt worden als grondbedekker in de vorm van houtsnippers of kunnen bepaalde erfafscheidingen blijven staan of worden opgeknapt. We kunnen op die manier alle mogelijkheden van uw budget benutten.

Tuinontwerp Gouda en omgeving

Verschoor Groenprojecten is gevestigd in de omgeving van Gouda, in het Groene Hart van Nederland. Verschoor is met name actief in de omgeving van Gouda. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de plaatsen Reeuwijk, Waddinxveen, Moerkapelle, Krimpen aan den IJssel, Boskoop en Schoonhoven. Maar ook voor projecten in andere delen van het land biedt Verschoor Groenprojecten oplossingen.
Er tal van mogelijkheden, van leibomen tot houten overkappingen. Neem vrijblijvend contact op met een hovenier in Gouda om de mogelijkheden met betrekking tot tuinaanleg te bespreken.

Wilt u een groendak of een sedumdak aan laten leggen? Ook daarvoor staan wij voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.