Buxusbollen

Met een paar mooie buxusbollen in pot geeft u uw terras of voordeur een mooie uitstraling en zet u meteen de juiste toon. Buxusbollen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. De buxus is wintergroen, sterk en herstelt zich van veel plagen. Wij werken alleen met gecertificeerde kwekers.

Zo bent u altijd verzekerd van topkwaliteit buxusbollen. De buxusbollen gebruiken we ook vaak in tuinaanleg en bovendien leveren we ook duurzame planten- en boombakken.

Buxusbol
Buxusbollen

Buxusplanten voor een vriendelijke uitstraling

De buxusplant wordt in veel verschillende soorten tuinen gebruikt. In strakke tuinen worden ze regelmatig gebruikt om groen toe te passen in een tuin die vaak veel stenen materialen bevat. In landelijke tuinen wordt de buxus dan juist weer toegevoegd om perkjes te onderscheiden en afscheidingen te maken.

Kortom, de buxus is van alle markten thuis. Dit is met name te danken aan de vriendelijke uitstraling van de buxusplant. Niet voor niets wordt de buxusplant ook vaak bij een entree van een huis of kantoor geplaatst.

Buxus in de tuin of in pot

Buxusplanten zijn erg veelzijdig. Of u ze in pot houdt of juist in de tuin zet, de buxusplanten komen vrijwel altijd tot hun recht. Daarnaast kent iedereen wel prachtige voorbeelden van kasteeltuinen met schitterende buxusplanten in de meest bijzondere vormen.

 

Dit is niet alleen weggelegd voor kasteeltuinen, maar kan (in kleinere vorm) ook gerealiseerd worden in uw tuin. Zowel in pot of juist als plant in de tuin kunnen we u verder helpen met de juiste buxusplanten. Ook met de plantenbakken zelf kunnen we met u meedenken en tot het juiste advies komen voor uw tuin of uw kantoor.

Buxusbol in pot
veel buxusbollen

Advies van een professional

Bent u benieuwd hoe buxusplanten tot zijn recht kunnen komen in uw tuin in Gouda, Waddinxveen, Moerkapelle en Reeuwijk en omstreken? Vraag dan eens naar de mogelijkheden bij Verschoor Groenprojecten. Ook wanneer u uw tuin een hele nieuwe invulling wilt geven dan is het mogelijk om dit te bespreken.

Dit kan bijvoorbeeld in een kennismakingsgesprek voor een tuinontwerp. Als hovenier in omgeving Gouda helpen we u graag verder met de invulling van uw tuin!