Cortenstaal plantenbak op maat

Bent u op zoek naar een cortenstaal plantenbak? Bij Verschoor Groenprojecten verzorgen wij uw tuin op alle mogelijke manieren om uw droomtuin te realiseren. Door een plantenbak buiten, maakt u veel sfeer in uw tuin. Zo zorgt een plantenbak op maat van cortenstaal ervoor dat uw tuin een industriële look krijg wanneer u deze combineert met strakke lijnen in uw tuin. Verschoor Groenprojecten creëert een rechthoekige plantenbak van cortenstaal of een vierkante plantenbak van cortenstaal, op maat. Op zoek naar uw nieuwe cortenstaal plantenbak? Vraag een offerte aan via het contactformulier, of neem contact met ons op voor al uw vragen.

De look & feel in uw tuin

Zoals eerdergenoemd creëert de cortenstaal plantenbak een industriële look. Zeker bij de vierkante en rechthoekige plantenbakken die Verschoor Groenprojecten aanbiedt, is dit het geval. Doordat de plantenbakken verroest zijn geeft het veel karakter aan uw tuin. Denk bijvoorbeeld eens aan een tuin met veel groen, daarin springt een plantenbak van cortenstaal er mooi uit. Ook in een strakke tuin met veel zwart/grijs en beige steekt de roodbruine roestkleur mooi af tegen de neutrale kleuren. Daarnaast geeft het een leuk effect wanneer u meerdere cortenstaal plantenbakken neemt, aangezien ze allemaal op een unieke wijze verroesten en verkleuren. Daardoor vormt het een mooi geheel in uw tuin.

Plantenbak op maat

Bij Verschoor Groenprojecten vinden wij het belangrijk dat u een tuin heeft waar u helemaal tevreden mee bent. Dat betekent dat u volledige inspraak heeft over uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Om ervoor te zorgen dat ook uw cortenstaal plantenbak geheel naar wens is, kunt u de precieze afmetingen zelf bepalen. Daardoor kunt u de plantenbak buiten bijvoorbeeld in een onhandige hoek kwijt en kunt u er zoveel planten in kwijt als u wilt. Heeft u vragen over de afmetingen van uw plantenbak? Neem dan gerust contact op met onze ervaren hoveniers, wij helpen u met veel plezier om de juiste maat te bepalen.

Plantenbak zonder bodem

Wij leveren de cortenstaal plantenbak zonder bodem, zodat u deze gemakkelijk over elke plant of bloem kunt plaatsen. Op deze manier kunnen uw planten en bloemen gewoon doorgroeien in dezelfde aarde en kunt u op elk gewenst moment de locatie van de plantenbak veranderen.

Verschoor Groenprojecten voor al uw tuinwensen

Wat uw droomtuin ook is, Verschoor Groenprojecten realiseert hem. Zo kunt u bij ons terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud op maat. Onze hoveniers hebben een passie voor tuinieren en hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd waardoor ze u altijd verder kunnen helpen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om alles uit te besteden aan Verschoor Groenprojecten, maar wanneer u zelf groene vingers heeft mag u ook bepaalde klussen aan ons uitbesteden. Wilt u hulp bij het realiseren van uw droomtuin? Neem contact op met Verschoor Groenprojecten en dan bespreken we samen hoe wij u dit resultaat kunnen geven.