Duurzame sierbestrating

Bestrating vormt een belangrijk onderdeel van uw tuin. Het is dan ook al vanaf het tuinontwerp belangrijk dat er wordt nagedacht over de soort steen en de looppaden binnen de tuin. Verschoor Groenprojecten adviseert u graag over de beste sierbestrating voor uw tuin. Op die manier heeft u een tuin waarin de bestrating past binnen uw wensen en uw budget.

Daarnaast kunnen we de bestrating zorgvuldig aanleggen zodat u lange tijd kunt genieten van een verzorgde tuin. Neem vrijblijvend contact op met Verschoor Groenprojecten om de mogelijkheden met betrekking tot sierbestrating te bespreken.

Tuin verbouwing
Sierbestrating aanleg

Duurzame sierbestrating

Naast de flora, tuinmeubelen en sedumdaken, maakt de bestrating een belangrijk onderdeel uit van de sfeer die uw tuin heeft. De soort bestrating bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling. Als u kiest voor een kleine gebakken steen dan is de sfeer vaak toegankelijk en vrij, terwijl een grotere natuursteen juist wat moderner en exclusiever toont.

Afhankelijk van uw wensen kunnen we hier een concrete invulling aan geven. Verschoor Groenprojecten helpt u graag bij het selecteren van de juiste sierbestrating voor uw tuin in Gouda en omliggende dorpen en steden.

Vervanging huidige tuinbestrating

Heeft u een tuin waar u tevreden over bent, maar heeft de tuinbestrating niet meer de kwaliteit die u voor ogen heeft? Dan kunt u er voor kiezen om de tuin in takt te laten en alleen de tuinbestrating te vervangen. Verschoor Groenprojecten neemt dan graag het verwijderen van de oude steen voor haar rekening alsmede het leggen van de nieuwe tuinbestrating.

Uiteraard houden we hierbij rekening met het verloop van de tuin zodat het hemelwater goed wordt afgevoerd. Tegelijkertijd kunnen we u advies geven over het creëren van accenten op de terrassen of de looppaden. Zo kunt u tot een tuinbestrating komen die weer in overeenstemming is met de rest van de tuin!

Morderne bestrating
Tuin aanleggen

Tuinbestrating in een nieuwe tuin

Als u niet alleen de tuinbestrating wilt vervangen, maar de gehele tuin wilt vernieuwen, dan nemen we graag het tuinontwerp voor u uit handen. Binnen dit tuinontwerp kijken we dan naar alle onderdelen binnen de tuin. Tuinbestrating is daar een belangrijk onderdeel van. Samen met u kiezen we dan een juiste steensoort en afmeting voor de tuinbestrating. Zo kunnen we een tuin aanleggen die geheel in overeenstemming is met de wensen die u heeft!

Vrijblijvend contact over de mogelijkheden

Als hovenier in Gouda en omgeving helpen we u graag verder bij het realiseren van een tuinbestrating die bij uw wensen past. Niet alleen in Gouda nemen we deze werkzaamheden uit handen, maar ook in omliggende steden zoals Waddinxveen, Moerkapelle en Reeuwijk kunnen we de tuinbestrating uit handen nemen. Mocht u uw huidige sierbestrating nog wel mooi vinden, maar is het toe aan onderhoud? Vraag dan ook vrijblijvend naar de mogelijkheden!