Tuinhuisjes

Een tuinhuis is een goede oplossing voor iedereen die kampt met te weinig ruimte in de tuin. Tuinhuisjes bieden namelijk een goede beschutting tegen wind en regen terwijl het in de meeste tuinen een rustige uitstraling heeft een daarmee warmte geeft aan het uiterlijk van uw tuin.

Bij Verschoor Groenprojecten denken we als hovenier Gouda, graag mee met het realiseren van tuinhuisjes. Dit kan tijdens de tuinaanleg of het tuinontwerp, maar kan ook in een later stadium. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw tuin in Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen of elders in de omgeving.

Tuinhuisje Krimpen ad Ijssel
tuin renovatie Krimpen ad Ijssel

Opbergruimte en uitstraling

Tuinhuisjes hebben in veel tuinen een dubbelfunctie. Allereerst bieden ze opbergruimte voor tuinmeubelen, gereedschap en andere dingen die u niet wilt blootstellen aan wind en regen. Daarnaast hebben tuinhuisjes een decoratieve functie.

Door de natuurlijke uitstraling van de tuinhuisjes geven ze namelijk een sfeervolle toevoeging aan uw tuin. Tuinhuisjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Verschoor Groenprojecten helpt u graag om het juiste tuinhuisje voor uw tuin aan te schaffen en te plaatsen.

Direct meenemen in het tuinontwerp of later toevoegen

Wanneer u van plan bent om een nieuwe tuin aan te laten leggen in Gouda en omstreken, dan helpt Verschoor Groenprojecten u graag verder als hovenier in Gouda. Tijdens het maken van een tuinontwerp kunnen we direct rekening houden met het plaatsen van een tuinhuisje.

 

De wensen die u heeft met betrekking tot het tuinhuisje verwerken we dan direct in de tekeningen en we sluiten het materiaal in de rest van de tuin aan op de materialen van het tuinhuisje. Zo krijgt u een tuin met een uniforme uitstraling, denk bijvoorbeeld aan een sedumdak. Als u al een tuin heeft waarover u al tevreden bent, maar wanneer u een deel van de tuin vrij wilt maken voor een tuinhuisje, dan kunnen we u hier ook bij helpen. We adviseren u dan graag over de mogelijkheden van het huisje en over de eventuele begroeiing tegen het huisje aan.

Tuin opknappen Krimpen ad IJssel
Tuinverbouwing Krimpen ad IJssel

Tuinaanleg door Verschoor Groenprojecten

Als hovenier in Gouda leggen we veel tuinen aan in de omgeving van Gouda. Binnen werkzaamheden plaatsen we regelmatig tuinhuisjes. Dit betekent dat we op de hoogte zijn van de mogelijkheden omtrent tuinhuisjes en dat we u kunnen adviseren over de juiste keuze van een tuinhuisje.

Heeft u vragen over het plaatsen van een tuinhuisje in uw tuin of wilt u andere zaken bespreken omtrent een tuinaanleg? Neem dan vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder!