Hovenier Haastrecht

Haastrecht, gelegen in het hart van het Groene Hart, omringt met weilanden en talloze bomen. Als inwoner van deze plaats is een liefde voor groen praktisch een vereiste. Helaas heeft niet iedereen de gave om groene magie tot leven te brengen.

Gelukkig staan wij, Verschoor Groenprojecten, paraat om u daarbij te ondersteunen. Als uw toegewijde partner in groenvoorziening, is Hovenier Haastrecht er voor al uw groene uitdagingen, of het nu gaat om een bescheiden tuin of een uitgestrekt perceel! In Haastrecht helpen wij u met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen. Zo hopen wij dat u optimaal kunt genieten in uw eigen groene oase!

Nieuw gras ligt in de tuin
Voorbeeld tuinontwerp Woerden

Tuinontwerp Haastrecht: voor dé droom tuin!

Verhuisde u onlangs naar Haastrecht en heeft u geen groene vingers of bent u gewoon toe aan een nieuwe tuin, maar weet u niet waar te beginnen? U bent hier aan het juiste adres! Hovenier Haastrecht heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen.

Onze aanpak? We starten met een grondige bespreking van uw wensen en ideeën voor de tuin. Zodra alles helder is, gaan we aan de slag met het creëren van een 3D-visualisatie. Via dit geavanceerde ontwerp wandelt u virtueel door uw toekomstige tuin en krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat. We blijven het tuinontwerp finetunen totdat u volledig tevreden bent met het design. Zo kunt u straks in alle rust genieten van de tuin waar u altijd van gedroomd heeft!

Tuinaanleg Haastrecht: een vak apart

Eenmaal het ontwerp gereed is, breekt het moment aan om de tuin te realiseren. Dit vergt specifieke vaardigheden en expertise, wat vaak een uitdaging kan zijn als u niet precies weet waar te beginnen. Door gepassioneerde vakmensen van hovenier Haastrecht aan het werk te zetten, bespaart u uzelf niet alleen een hoop stress maar ook energie.

Hovenier Haastrecht staat paraat voor diverse werkzaamheden, waaronder grondwerk. Dit omvat niet alleen het kappen van bomen, maar ook de aanleg van tuinbestrating. Daarnaast assisteren we bij diverse andere taken, zoals het plaatsen van erfscheidingen, tuinverlichting, elektriciteit, en de installatie van tuinhuizen en overkappingen. Een cruciaal aspect bij het aanleggen van een tuin is de planning. Wij zorgen er steevast voor dat u vooraf op de hoogte bent van het tijdspad, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de omvang van het project.

 

Tuinaanleg Woerden
Tuinonderhoud Woerden

Tuinonderhoud Haastrecht

Na het ontwerpen en realiseren van uw tuin, zijn we uitstekend op de hoogte van de benodigdheden om uw tuin vitaal te houden. Een tuin groeit, bloeit en ontwikkelt zich nu eenmaal, en elke plantensoort vergt zijn eigen specifieke aanpak. Samengevat:  tuinonderhoud vergt aanzienlijke tijdsinvestering en ervaring. Een behoorlijke uitdaging, vooral als u niet beschikt over het benodigde geduld, de tijd of de benodigde ervaring. Gelukkig bezit Hovenier Haastrecht precies die expertise om uw tuin te verzorgen. Met toewijding zetten we ons volledig in. Terwijl u ontspannen geniet, staan wij klaar om uw tuin te onderhouden. Dit kan periodiek of als een eenmalige service. De keuze ligt volledig bij u!

Het eerste aanzicht van uw bedrijf

Naast het ontwerpen, verzorgen en/of realiseren van groenvoorzieningen voor bedrijven in Haastrecht, biedt Verschoor Groenprojecten ook professioneel beheer van  bedrijfstuinen aan. Vaak ontbreekt het bedrijven aan tijd om hun buitenruimte te onderhouden, wat begrijpelijk is maar toch zonde. Beschouw uw bedrijfstuin als het visitekaartje van uw onderneming, aangezien het de eerste indruk vormt voor bezoekers. Hovenier Haastrecht staat paraat om u te assisteren. Wij ontnemen u alle zorgen en voorzien in de behoeften van zowel u als uw bedrijfstuin. Op die manier straalt u en uw bedrijfstuin als nooit tevoren, terwijl u geen kostbare tijd verliest. Wat wilt u nog meer?

Bedrijfstuin Woerden
Over Verschoor Groenprojecten

Vragen of advies nodig?

Het plannen, verzorgen of aanleggen van een tuin kan complexer zijn dan het op het eerste gezicht lijkt, vooral als groene vingers niet echt aanwezig zijn. Verschoor Groenprojecten is ontstaan vanuit een ware passie. Om die reden neemt Hovenier Haastrecht graag het roer van u over en staat klaar om u te assisteren bij het transformeren van uw tuin. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Ook daarmee staan we u graag bij. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of laat een bericht achter op onze website.

Reviews

Wat ze zeggen over ons

Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten met onze diensten als Hovenier in Haastrecht? We zijn trots op onze projecten en delen dat graag.

Mark-Peter Geertsma
Mark-Peter Geertsma
Oktober 7, 2023
Vooraf hadden we prettig contact via de mail. Op de dag zelf kwamen ze mooi op tijd, hebben snel en netjes gewerkt, waren vriendelijk en correct. En de klus is goed gedaan, dus wij zijn tevreden.
Ada Verdegaal
Ada Verdegaal
Mei 9, 2023
Mijn ervaring met Verschoor Groenprojecten is zeer positief. Vanaf het 1e contact is in enkele maanden een mooi ontwerp ontstaan en uiteindelijk mijn tuin op zeer vakkundige wijze prachtig vormgegeven. Het netwerk van Verschoor (voor ontwerp en het plaatsen van een overkapping en schutting is net zo zorgvuldig als zij zelf. In korte tijd is door hard en net werken een prachtige plek gecreëerd waar ik nog lang van zal gaan genieten. Zeer aan te bevelen!
Katinka De Zwart
Katinka De Zwart
September 7, 2022
Wij hebben een tuinhekje laten plaatsen in onze voortuin. Vanaf het eerste telefoontje t/m de uitvoering in één woord: uitstekend! Goede communicatie, meedenken en prima kwaliteit. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen! J&K Gouda
Toet de Rooij
Toet de Rooij
Februari 25, 2022
Ons terras was versleten en Leendert was in onze tuin aan het werk om een nieuwe haag te plaatsen na de oude verwijdert te hebben. We kwamen aan de praat over het terras en hij gaf ons goeie tips over een nieuw terras omdat hij ons interieur gezien had. Met die tips zijn we gaan kijken bij de tegelleverancier die hij aangaf en vonden we de tegel die wij wilden. Het is een prachtige combinatie met de plavuizen in de woonkamer. Uitvoering was ook top. Alles moet bij ons binnendoor omdat wij aan het water wonen. Niets beschadigd. Rustig gewerkt, maar wel met tempo. Ik kan en wil dit bedrijf aanraden. Prijs/kwaliteit klopt ook.
Peter Van Der Velde
Peter Van Der Velde
Augustus 6, 2021
Nieuwe schutting laten plaatsen. Offerte werd op verzoek snel opgeleverd en binnen 8 weken geplaatst. Helemaal tevreden met het resultaat!
Eddy Vaassen
Eddy Vaassen
Juni 20, 2021
Hardwood deck well done in every detail. Only minus was the different size of the planks that made the new deck less of a match with the existing deck.
Joke van den Broek
Joke van den Broek
Mei 22, 2021
Het Team van Verschoor Groenprojecten heeft in januari j.l. een beukenhaag als erfafscheiding in de achtertuin geplaatst. De beukenhaag is mooi in het blad gekomen. We genieten van het eindresultaat.Ook zijn we tevreden over de wijze van samenwerken. De communicatie was helder en er is hard en zorgvuldig gewerkt. De 2e erfafscheidingshaag is ook aan vervanging toe. Wij kiezen opnieuw voor Verschoor Groenprojecten om ook deze haag te verwijderen en een nieuwe haag te plaatsen.
Bart Koekkoek
Bart Koekkoek
Maart 9, 2021
Zeer kundig en professioneel bedrijf