Over ons

De perfecte balans tussen uw huis, uw tuin en uw levensstijl

Verschoor Groenprojecten is uw partner in groene uitdagingen. Als professioneel hoveniersbedrijf nemen we graag het ontwerp, de aanleg, de renovatie en het onderhoud van uw particuliere of zakelijke tuin uit handen. Wij zijn hoveniers die van onze passie ons beroep hebben gemaakt. We streven naar de beste kwaliteit voor uw tuin die volledig naar wens is ingericht. Uw behoeften staan centraal. We zoeken graag naar de perfecte balans tussen uw huis, tuin en levensstijl.

Ieder project is welkom bij Verschoor Groenprojecten. Van een kleine tuin tot een groot stuk land: door onze jarenlange ervaring hebben wij alle kennis en kunde om uw tuin onder handen te nemen. We geloven in de kracht van onze kleinschaligheid: met een persoonlijke benadering zetten we graag dat extra stapje om u volledig te ontzorgen. Wij bieden u graag de service die uw tuin verdient.

 

Tuinadvies op maat?
Maak een afspraak!

Wie wij zijn

Verschoor Groenprojecten is een hoveniersbedrijf in Gouda en omgeving. We zijn uw specialist in en om de tuin. Met onze groene vingers steken wij graag de handen uit de mouwen om een exclusieve tuin te ontwerpen, onderhouden of aanleggen. Met een strakke planning en een punctuele werkwijze zorgen we dat onze klanten zo snel mogelijk van de tuin van hun dromen kunnen genieten. Bij Verschoor Groenprojecten werken we enkel met ervaren hoveniers die de werkzaamheden met passie en plezier uitvoeren. Sterker nog: dat stralen wij ook uit. Wij houden van groen.

Onze geschiedenis

Al van jongs af aan is Leendert Verschoor tussen het groen te vinden. Opgegroeid tussen de bollen en bloemen is de natuur hem met de paplepel ingegoten. Zijn groene vingers en grote kennis van het plantenrijk leidde in 2014 tot de eerste stappen met Verschoor Groenprojecten: een veelzijdig hoveniersbedrijf. ‘Groen doet leven’ is zijn motto en daar gelooft hij heilig in. Als natuurliefhebber maakt hij zich hard voor het milieu. Het afval van iedere tuin brengt hij bij afnemers die dit materiaal hergebruiken. Zo blijft de groene cirkel altijd rond.

Gespecialiseerd

De tuin is een vak apart. Als professioneel hoveniersbedrijf zijn wij nauw op de hoogte van al het groen en passen wij de juiste technieken toe voor groei en bloei.

Jarenlange ervaring

Verschoor Groenprojecten heeft ruime ervaring in diverse soorten projecten. Van klein tot grote tuinen: wij hebben alle kennis en kunde in huis.

Eerlijke prijs

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs: daar geloven wij in. Wij steken graag de handen uit de mouwen voor een uitstekende service en een persoonlijke benadering.

Exclusief

Iedere tuin is uniek en verdient een eigen aanpak. Als tuinspecialist ontwerpen wij een eigentijdse tuin die een indruk achterlaat. Met passie voor groen.

Visitekaartje voor uw bedrijf

Een bedrijfstuin is voor bezoekers van uw bedrijf vaak de eerste indruk van het kantoor. Hiermee wordt een bedrijfstuin een visitekaartje. Dit visitekaartje moet kloppen met het imago dat u wilt uitstralen met uw bedrijf. Daarnaast is het fijn wanneer u niet teveel onderhoud heeft aan de bedrijfstuin. De ervaring leert namelijk dat er weinig tijd is voor het tuinonderhoud van zakelijke tuinen en al helemaal niet voor de aanleg van een bedrijfstuin. U kunt het onderhoud eventueel uitbesteden, maar dit is niet altijd wenselijk. Wellicht heeft u zelf al ideeën over de invulling van de bedrijfstuin. Deze ideeën kunnen wij als hoveniersbedrijf verder voor u uitwerken om een tuin te realiseren die past bij het imago van uw bedrijf, de ruimte om het kantoor en bij het de rest van de omgeving. We kunnen het ontwerp en de tuinaanleg voor u uit handen nemen zodat u een bedrijfstuin krijgt die aansluit op uw wensen.

Hovenier voor een Vereniging van Eigenaren

Waar een bedrijfstuin geldt als visitekaartje voor een bedrijf, vergroot een verzorgde tuin in de privésfeer het woonplezier. Dit geldt ook wanneer de tuin valt onder de verantwoordelijkheid van een Vereniging van Eigenaars. Omdat er binnen de vereniging vaak uiteenlopende meningen bestaan tussen de bewoners, is het vaak gewenst dat de tuin van het appartementencomplex of van de flat onderhoudsarm is. Verschoor Groenprojecten kan u hierbij helpen. Dat komt door onze ruime ervaring met gelijkwaardige projecten. Als hovenier in omgeving Gouda kunnen we de tuin van het wooncomplex opnieuw ontwerpen en aanleggen, maar we kunnen ook het onderhoud voor u verzorgen. We zijn overigens niet alleen actief als hovenier in Gouda, maar voeren ook veel werkzaamheden uit in Moerkapelle, Reeuwijk en Waddinxveen.

Betrouwbaar en meedenkend

“Voorstel voor de voortuin gedaan. Ter plekke wordt advies gegeven, maar de klant beslist. Gezellig, betrouwbaar, snel, netjes en meedenkend.
Een adres die ik mijn volgende opdrachten ook volledig toevertrouw.”

Sandra van Reeden

Keurig in model

“Onze heggen worden keurig in model geknipt! Ook wordt er onderhoudsadvies gegeven als wij dingen zelf willen bijhouden.
De nodige snoeibeurten worden op tijd gedaan. En aan het eind van de dag wordt de tuin keurig achtergelaten.”

E. Roos