Over ons

De perfecte balans tussen uw huis, uw tuin en uw levensstijl

Verschoor Groenprojecten is uw partner in groene uitdagingen. Als professioneel hoveniersbedrijf nemen we graag het ontwerp, de aanleg, de renovatie en het onderhoud van uw particuliere of zakelijke tuin uit handen. Wij zijn hoveniers die van onze passie ons beroep hebben gemaakt. We streven naar de beste kwaliteit voor uw tuin die volledig naar wens is ingericht. Uw behoeften staan centraal. We zoeken graag naar de perfecte balans tussen uw huis, tuin en levensstijl.

Ieder project is welkom bij Verschoor Groenprojecten. Van een kleine tuin tot een groot stuk land: door onze jarenlange ervaring hebben wij alle kennis en kunde om uw tuin onder handen te nemen. We geloven in de kracht van onze kleinschaligheid: met een persoonlijke benadering zetten we graag dat extra stapje om u volledig te ontzorgen. Wij bieden u graag de service die uw tuin verdient.

 

Tuinadvies op maat?
Maak een afspraak!

Wie wij zijn

Verschoor Groenprojecten is een hoveniersbedrijf in Gouda en omgeving. We zijn uw specialist in en om de tuin. Met onze groene vingers steken wij graag de handen uit de mouwen om een exclusieve tuin te ontwerpen, onderhouden of aanleggen. Met een strakke planning en een punctuele werkwijze zorgen we dat onze klanten zo snel mogelijk van de tuin van hun dromen kunnen genieten. Bij Verschoor Groenprojecten werken we enkel met ervaren hoveniers die de werkzaamheden met passie en plezier uitvoeren. Sterker nog: dat stralen wij ook uit. Wij houden van groen.

Onze geschiedenis

Al van jongs af aan is Leendert Verschoor tussen het groen te vinden. Opgegroeid tussen de bollen en bloemen is de natuur hem met de paplepel ingegoten. Zijn groene vingers en grote kennis van het plantenrijk leidde in 2014 tot de eerste stappen met Verschoor Groenprojecten: een veelzijdig hoveniersbedrijf. ‘Groen doet leven’ is zijn motto en daar gelooft hij heilig in. Als natuurliefhebber maakt hij zich hard voor het milieu. Het afval van iedere tuin brengt hij bij afnemers die dit materiaal hergebruiken. Zo blijft de groene cirkel altijd rond.

Gespecialiseerd

De tuin is een vak apart. Als professioneel hoveniersbedrijf zijn wij nauw op de hoogte van al het groen en passen wij de juiste technieken toe voor groei en bloei.

Jarenlange ervaring

Verschoor Groenprojecten heeft ruime ervaring in diverse soorten projecten. Van klein tot grote tuinen: wij hebben alle kennis en kunde in huis.

Eerlijke prijs

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs: daar geloven wij in. Wij steken graag de handen uit de mouwen voor een uitstekende service en een persoonlijke benadering.

Exclusief

Iedere tuin is uniek en verdient een eigen aanpak. Als tuinspecialist ontwerpen wij een eigentijdse tuin die een indruk achterlaat. Met passie voor groen.

Over ons

Gespecialiseerd in leibomen

De unieke boom die groeit in een horizontale richting: de leiboom. Erg stijlvol, mits u er op de juiste manier mee omgaat. Verschoor Groenprojecten heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Als specialist in leibomen geven wij u graag een passend advies. Wij helpen u graag bij de keuze voor je juiste leiboom in uw tuin.

Reviews

Wat ze zeggen over ons

Benieuwd wat onze klanten vinden van onze werkzaamheden? Wij zijn trots op onze projecten en dat mag gedeeld worden.

Eindresultaat is prachtig

“Verschoor Groenprojecten heeft onze hele tuin onder handen genomen. Alles is vernieuwd en het eindresultaat is prachtig. Er werd goed gecommuniceerd, netjes gewerkt en alles is naar volle tevredenheid opgeleverd. Zeker een aanrader als je een betrouwbare hovenier zoekt die goed werk levert en alle afspraken nakomt.“

Jaco van der Worp

Betrouwbaar en meedenkend

“Voorstel voor de voortuin gedaan. Ter plekke wordt advies gegeven, maar de klant beslist. Gezellig, betrouwbaar, snel, netjes en meedenkend.
Een adres die ik mijn volgende opdrachten ook volledig toevertrouw.”

Sandra van Reeden

Keurig in model

“Onze heggen worden keurig in model geknipt! Ook wordt er onderhoudsadvies gegeven als wij dingen zelf willen bijhouden.
De nodige snoeibeurten worden op tijd gedaan. En aan het eind van de dag wordt de tuin keurig achtergelaten.”

E. Roos