Over ons

De perfecte balans tussen uw huis, uw tuin en uw levensstijl

Verschoor Groenprojecten is uw partner in groene uitdagingen. Als professioneel hoveniersbedrijf nemen we graag het ontwerp, de aanleg, de renovatie en het onderhoud van uw particuliere of zakelijke tuin uit handen. Wij zijn hoveniers die van onze passie ons beroep hebben gemaakt. We streven naar de beste kwaliteit voor uw tuin die volledig naar wens is ingericht. Uw behoeften staan centraal. We zoeken graag naar de perfecte balans tussen uw huis, tuin en levensstijl.

Ieder project is welkom bij Verschoor Groenprojecten. Van een kleine tuin tot een groot stuk land: door onze jarenlange ervaring hebben wij alle kennis en kunde om uw tuin onder handen te nemen. We geloven in de kracht van onze kleinschaligheid: met een persoonlijke benadering zetten we graag dat extra stapje om u volledig te ontzorgen. Wij bieden u graag de service die uw tuin verdient.

 

Tuinadvies op maat?
Maak een afspraak!

Wie wij zijn

Verschoor Groenprojecten is een hoveniersbedrijf in Gouda en omgeving. We zijn uw specialist in en om de tuin. Met onze groene vingers steken wij graag de handen uit de mouwen om een exclusieve tuin te ontwerpen, onderhouden of aanleggen. Met een strakke planning en een punctuele werkwijze zorgen we dat onze klanten zo snel mogelijk van de tuin van hun dromen kunnen genieten. Bij Verschoor Groenprojecten werken we enkel met ervaren hoveniers die de werkzaamheden met passie en plezier uitvoeren. Sterker nog: dat stralen wij ook uit. Wij houden van groen.

Onze geschiedenis

Al van jongs af aan is Leendert Verschoor tussen het groen te vinden. Opgegroeid tussen de bollen en bloemen is de natuur hem met de paplepel ingegoten. Zijn groene vingers en grote kennis van het plantenrijk leidde in 2014 tot de eerste stappen met Verschoor Groenprojecten: een veelzijdig hoveniersbedrijf. ‘Groen doet leven’ is zijn motto en daar gelooft hij heilig in. Als natuurliefhebber maakt hij zich hard voor het milieu. Het afval van iedere tuin brengt hij bij afnemers die dit materiaal hergebruiken. Zo blijft de groene cirkel altijd rond.

Gespecialiseerd

De tuin is een vak apart. Als professioneel hoveniersbedrijf zijn wij nauw op de hoogte van al het groen en passen wij de juiste technieken toe voor groei en bloei.

Jarenlange ervaring

Verschoor Groenprojecten heeft ruime ervaring in diverse soorten projecten. Van klein tot grote tuinen: wij hebben alle kennis en kunde in huis.

Eerlijke prijs

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs: daar geloven wij in. Wij steken graag de handen uit de mouwen voor een uitstekende service en een persoonlijke benadering.

Exclusief

Iedere tuin is uniek en verdient een eigen aanpak. Als tuinspecialist ontwerpen wij een eigentijdse tuin die een indruk achterlaat. Met passie voor groen.

Visitekaartje voor uw bedrijf

Een bedrijfstuin is voor bezoekers van uw bedrijf vaak de eerste indruk van het kantoor. Hiermee wordt een bedrijfstuin een visitekaartje. Dit visitekaartje moet kloppen met het imago dat u wilt uitstralen met uw bedrijf. Daarnaast is het fijn wanneer u niet teveel onderhoud heeft aan de bedrijfstuin. De ervaring leert namelijk dat er weinig tijd is voor het tuinonderhoud van zakelijke tuinen en al helemaal niet voor de aanleg van een bedrijfstuin. U kunt het onderhoud eventueel uitbesteden, maar dit is niet altijd wenselijk. Wellicht heeft u zelf al ideeën over de invulling van de bedrijfstuin. Deze ideeën kunnen wij als hoveniersbedrijf verder voor u uitwerken om een tuin te realiseren die past bij het imago van uw bedrijf, de ruimte om het kantoor en bij het de rest van de omgeving. We kunnen het ontwerp en de tuinaanleg voor u uit handen nemen zodat u een bedrijfstuin krijgt die aansluit op uw wensen.

Hovenier voor een Vereniging van Eigenaren

Waar een bedrijfstuin geldt als visitekaartje voor een bedrijf, vergroot een verzorgde tuin in de privésfeer het woonplezier. Dit geldt ook wanneer de tuin valt onder de verantwoordelijkheid van een Vereniging van Eigenaars. Omdat er binnen de vereniging vaak uiteenlopende meningen bestaan tussen de bewoners, is het vaak gewenst dat de tuin van het appartementencomplex of van de flat onderhoudsarm is. Verschoor Groenprojecten kan u hierbij helpen. Dat komt door onze ruime ervaring met gelijkwaardige projecten. Als hovenier in omgeving Gouda kunnen we de tuin van het wooncomplex opnieuw ontwerpen en aanleggen, maar we kunnen ook het onderhoud voor u verzorgen. We zijn overigens niet alleen actief als hovenier in Gouda, maar voeren ook veel werkzaamheden uit in Moerkapelle, Reeuwijk en Waddinxveen.

Reviews

Wat ze zeggen over ons

Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten met onze diensten als Hovenier? We zijn trots op onze projecten en delen dat graag.

Mark-Peter Geertsma
Mark-Peter Geertsma
Oktober 7, 2023
Vooraf hadden we prettig contact via de mail. Op de dag zelf kwamen ze mooi op tijd, hebben snel en netjes gewerkt, waren vriendelijk en correct. En de klus is goed gedaan, dus wij zijn tevreden.
Ada Verdegaal
Ada Verdegaal
Mei 9, 2023
Mijn ervaring met Verschoor Groenprojecten is zeer positief. Vanaf het 1e contact is in enkele maanden een mooi ontwerp ontstaan en uiteindelijk mijn tuin op zeer vakkundige wijze prachtig vormgegeven. Het netwerk van Verschoor (voor ontwerp en het plaatsen van een overkapping en schutting is net zo zorgvuldig als zij zelf. In korte tijd is door hard en net werken een prachtige plek gecreëerd waar ik nog lang van zal gaan genieten. Zeer aan te bevelen!
Katinka De Zwart
Katinka De Zwart
September 7, 2022
Wij hebben een tuinhekje laten plaatsen in onze voortuin. Vanaf het eerste telefoontje t/m de uitvoering in één woord: uitstekend! Goede communicatie, meedenken en prima kwaliteit. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen! J&K Gouda
Toet de Rooij
Toet de Rooij
Februari 25, 2022
Ons terras was versleten en Leendert was in onze tuin aan het werk om een nieuwe haag te plaatsen na de oude verwijdert te hebben. We kwamen aan de praat over het terras en hij gaf ons goeie tips over een nieuw terras omdat hij ons interieur gezien had. Met die tips zijn we gaan kijken bij de tegelleverancier die hij aangaf en vonden we de tegel die wij wilden. Het is een prachtige combinatie met de plavuizen in de woonkamer. Uitvoering was ook top. Alles moet bij ons binnendoor omdat wij aan het water wonen. Niets beschadigd. Rustig gewerkt, maar wel met tempo. Ik kan en wil dit bedrijf aanraden. Prijs/kwaliteit klopt ook.
Peter Van Der Velde
Peter Van Der Velde
Augustus 6, 2021
Nieuwe schutting laten plaatsen. Offerte werd op verzoek snel opgeleverd en binnen 8 weken geplaatst. Helemaal tevreden met het resultaat!
Eddy Vaassen
Eddy Vaassen
Juni 20, 2021
Hardwood deck well done in every detail. Only minus was the different size of the planks that made the new deck less of a match with the existing deck.
Joke van den Broek
Joke van den Broek
Mei 22, 2021
Het Team van Verschoor Groenprojecten heeft in januari j.l. een beukenhaag als erfafscheiding in de achtertuin geplaatst. De beukenhaag is mooi in het blad gekomen. We genieten van het eindresultaat.Ook zijn we tevreden over de wijze van samenwerken. De communicatie was helder en er is hard en zorgvuldig gewerkt. De 2e erfafscheidingshaag is ook aan vervanging toe. Wij kiezen opnieuw voor Verschoor Groenprojecten om ook deze haag te verwijderen en een nieuwe haag te plaatsen.
Bart Koekkoek
Bart Koekkoek
Maart 9, 2021
Zeer kundig en professioneel bedrijf