Over ons

Verschoor Groenprojecten is een professioneel hoveniersbedrijf voor ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud van uw particuliere tuin en/of zakelijke tuin met een passie voor kwaliteit.

Het is onze uitdaging om de perfecte balans voor u te ontwerpen tussen uw huis, uw tuin en uw levensstijl.

Daarbij is het voor ons belangrijk om op een maatschappelijk verantwoorde wijze te werken, rekening houdend met het milieu.

Jarenlange ervaring voor een eerlijke prijs!

Offerte aanvragen

Als hoveniersbedrijf is Verschoor Groenprojecten actief in het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van verschillende soorten tuinen. Hierbij zien we het als uitdaging om een goede balans te vinden tussen de ontwerpen van uw tuin en de mogelijkheden die het budget en de ruimte in de tuin bieden. Met een ruime ervaring in verschillende soorten projecten, biedt Verschoor Groenprojecten ervaring en kunde. Bovendien draagt onze kleinschaligheid bij aan de persoonlijke benadering en de service die we kunnen bieden binnen de werkzaamheden die we uitvoeren.

Diensten

Verschoor Groenprojecten is gevestigd in regio Gouda en als hovenier actief met verschillende werkzaamheden in en om de tuin. Zo kunnen we u helpen bij:

  • Tuinontwerp
    Op basis van uw wensen op het gebied van materialen, planten en budget kunnen we u een tuinontwerp op maat bieden. In dit tuinontwerp houden we niet alleen rekening met de zichtlijnen binnen de tuin, maar houden we ook aandacht met het benodigde tuinonderhoud in de nieuwe tuin.
  • Tuinaanleg
    Wanneer het tuinontwerp geheel naar uw zin is, of wanneer u een tuinontwerp heeft laten maken door een tuinarchitect, dan kunnen we overgaan tot de aanleg van de tuin. Hierbij werken we volgens een planning die is afgestemd op uw agenda. Op die manier kunt u zo spoedig mogelijk over uw nieuwe tuin beschikken en genieten van de nieuwe tuininrichting!

  • Tuinonderhoud
    Als u zelf geen tijd heeft om het tuinonderhoud uit te voeren, dan kan Verschoor Groenprojecten het tuinonderhoud (deels) uit handen nemen. We kunnen periodiek langskomen om uw tuinonderhoud uit te voeren, of aan het begin of einde van ieder seizoen. Binnen het tuinonderhoud is er dus veel flexibiliteit mogelijk!

Werkwijze

Verschoor Groenprojecten helpt u graag bij de diverse werkzaamheden in de tuin. Hierbij luisteren we graag naar de wensen die u stelt bij het tuinontwerp of het tuinonderhoud. Tegelijkertijd bieden we u ons advies aan. Het samenspel van uw wensen en ons advies kan vervolgens leiden tot een tuin die alle aspecten heeft die u wenst en tegelijkertijd ook praktisch is in onderhoud. Daarnaast biedt Verschoor Groenprojecten flexibiliteit. Dit betekent dat we de gehele klus uit kunnen voeren, maar ook dat we alleen de basis op kunnen zetten waarna u zelf de puntjes op de i kunt zetten.

Werkgebied

Verschoor Groenprojecten is gevestigd in omgeving Gouda. Als hovenier in omgeving Gouda is Verschoor Groenprojecten ook actief in de directe omgeving van Gouda. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Waddinxveen, Reeuwijk, Moerkapelle en de rest van het Groene Hart.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Verschoor Groenprojecten? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder met de werkzaamheden in uw tuin!

Interesse? Neem contact met ons op.