Hovenier Boskoop

Verschoor Groenprojecten is voor iedereen in Boskoop beschikbaar om hun tuinen geheel naar wens te maken. Wilt u uw tuin eens goed op de schop nemen of heeft u weinig tijd voor het onderhoud van uw tuin?

Van tuinonderhoud tot het ontwerp en de aanleg bent u bij Verschoor Groenprojecten aan het juiste adres. Onze specialisten toveren uw tuin om tot een prachtig groenrijk.

Aankleden grote tuin
Tuin Alphen aan den Rijn

Van stuk kale grond tot luxe tuin met hovenier Boskoop

Bezit uw woning in Boskoop een tuin die wel wat leven kan gebruiken? De vaardige handen van een hovenier kunnen veel betekenen voor de uitstraling van uw perceel. Met toewijding transformeren wij uw eenvoudige plekje in een schitterende tuin, zodat u er optimaal van kunt genieten.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring als hovenier om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Met passie en gedrevenheid laten wij het groen vieren.

Tuinaanleg Boskoop: echt vakmansschap

Bij Verschoor Groenprojecten staan we klaar om een helpende hand te bieden in uw tuin in Boskoop. Hard werken schrikt ons niet af, en we zorgen ervoor dat de aanleg van uw bestrating, beplanting en erfafscheiding vlekkeloos verloopt.

Wij nemen u graag eerst mee door ons plan, voordat we bezig gaan met de tuinaanleg.  Zo weten wij zeker dat we met u op één lijn zitten. Bij ons hoveniersbedrijf in Boskoop staan we voor de uitspraak ”een goed begin is het halve werk” en dat bieden wij met een waterdicht plan.

Lavendel
nieuw aangelegde tuin met gras en tegels

Tuinontwerp Boskoop: van idee tot werkelijkheid

Groeit het idee van uw ideale tuin wel al in uw hoofd, maar niet in uw daadwerkelijke tuin? Wij helpen graag in het hele proces van de tuinaanleg van uw tuin in Boskoop, dus ook het ontwerp. Na een gesprek zetten we uw wensen om tot een (3D) ontwerp. Dat geeft een fantastisch inzicht in hoe uw tuin eruit kan zien. Is dit nog niet zoals u het in uw hoofd had? Wij schaven net zo lang aan het tuinontwerp, totdat deze de weerspiegeling is van uw droomtuin.

Benieuwd wat wij voor uw tuin in Boskoop kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, dan komen wij bij u langs om uw dromen te verwerkelijken.

Uw hoveniersbedrijf in Boskoop voor het beste tuinonderhoud

Als hovenier Boskoop helpen we u aan een mooie, bloeiende tuin. Daarin is het onderhoud heel erg belangrijk. En laten onze specialisten nou net ontzettend veel kennis hebben van allerlei verschillende soorten bloemen en planten. Hierdoor weten wij altijd wanneer het de perfecte tijd is om te snoeien of mesten, waardoor uw tuin altijd in volle bloei staat.

Door te zorgen voor een combinatie van winter- en zomerplanten zal uw tuin in Boskoop nooit saai zijn. Echter kost tuinonderhoud wel flink wat tijd. Daarom helpen wij graag een groen handje om uw tuin te snoeien, bemesten, wieden en schoonmaken. 

Grasmaaien
Strakke tuin Opknappen

Uw tuin is uw visitekaartje naar de buitenwereld

Komen er mensen over de vloer? Dan is vaak het eerste wat zij zien uw tuin. Wij begrijpen dat het dan fijn is als deze er strak bij ligt. Maar misschien heeft uw zelf wel helemaal geen groene vingers. Dan kan ons hoveniersbedrijf in Boskoop u zeker van dienst zijn. 

Woont u niet in Boskoop? Dan zijn wij onder andere ook actief in de volgende plaatsen:

 Wat zijn de kosten van hovenier Boskoop?

Het gangbare uurtarief van een hovenier varieert doorgaans tussen de 30 en 40 euro per uur. Bij ons streven we ernaar om een op maat gemaakt kostenplaatje te bieden dat perfect aansluit op uw specifieke situatie. Voel u vrij om contact met ons op te nemen voor uitgebreidere informatie over de diverse manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn en hoe wij kunnen bijdragen aan het realiseren van uw tuinproject.

Uw tuin in Boskoop aangepakt door specialisten

Bij Verschoor Groenprojecten beschikken we over een schat aan kennis en expertise die zich door de jaren heen heeft opgebouwd. Onze vakmensen hebben de nodige ervaring om van uw tuin een heerlijke plek te maken, zowel voor uzelf als voor uw vrienden en familie. We streven naar kwaliteit tegen een eerlijke prijs en zorgen ervoor dat het ontwerp naadloos aansluit op het met u overeengekomen budget. Bovendien hechten we veel waarde aan een gezamenlijke aanpak, waarbij we uw tuin samen met u onder handen nemen en ervoor zorgen dat u zich begrepen voelt. We werken graag zij aan zij met u om uw groene wensen werkelijkheid te laten worden.

Voor advies zijn wij uw hovenierbedrijf Boskoop!

Wilt u uw tuin in Boskoop naar een ander niveau brengen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee hoe wij uw tuin naar uw wens kunnen maken.

Leendert Verschoor in Woerden

Reviews

Wat ze zeggen over ons

Benieuwd wat onze klanten vinden van onze werkzaamheden als Hovenier in Boskoop? Wij zijn trots op onze projecten en dat mag gedeeld worden.

Mark-Peter Geertsma
Mark-Peter Geertsma
Oktober 7, 2023
Vooraf hadden we prettig contact via de mail. Op de dag zelf kwamen ze mooi op tijd, hebben snel en netjes gewerkt, waren vriendelijk en correct. En de klus is goed gedaan, dus wij zijn tevreden.
Ada Verdegaal
Ada Verdegaal
Mei 9, 2023
Mijn ervaring met Verschoor Groenprojecten is zeer positief. Vanaf het 1e contact is in enkele maanden een mooi ontwerp ontstaan en uiteindelijk mijn tuin op zeer vakkundige wijze prachtig vormgegeven. Het netwerk van Verschoor (voor ontwerp en het plaatsen van een overkapping en schutting is net zo zorgvuldig als zij zelf. In korte tijd is door hard en net werken een prachtige plek gecreëerd waar ik nog lang van zal gaan genieten. Zeer aan te bevelen!
Katinka De Zwart
Katinka De Zwart
September 7, 2022
Wij hebben een tuinhekje laten plaatsen in onze voortuin. Vanaf het eerste telefoontje t/m de uitvoering in één woord: uitstekend! Goede communicatie, meedenken en prima kwaliteit. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen! J&K Gouda
Toet de Rooij
Toet de Rooij
Februari 25, 2022
Ons terras was versleten en Leendert was in onze tuin aan het werk om een nieuwe haag te plaatsen na de oude verwijdert te hebben. We kwamen aan de praat over het terras en hij gaf ons goeie tips over een nieuw terras omdat hij ons interieur gezien had. Met die tips zijn we gaan kijken bij de tegelleverancier die hij aangaf en vonden we de tegel die wij wilden. Het is een prachtige combinatie met de plavuizen in de woonkamer. Uitvoering was ook top. Alles moet bij ons binnendoor omdat wij aan het water wonen. Niets beschadigd. Rustig gewerkt, maar wel met tempo. Ik kan en wil dit bedrijf aanraden. Prijs/kwaliteit klopt ook.
Peter Van Der Velde
Peter Van Der Velde
Augustus 6, 2021
Nieuwe schutting laten plaatsen. Offerte werd op verzoek snel opgeleverd en binnen 8 weken geplaatst. Helemaal tevreden met het resultaat!
Eddy Vaassen
Eddy Vaassen
Juni 20, 2021
Hardwood deck well done in every detail. Only minus was the different size of the planks that made the new deck less of a match with the existing deck.
Joke van den Broek
Joke van den Broek
Mei 22, 2021
Het Team van Verschoor Groenprojecten heeft in januari j.l. een beukenhaag als erfafscheiding in de achtertuin geplaatst. De beukenhaag is mooi in het blad gekomen. We genieten van het eindresultaat.Ook zijn we tevreden over de wijze van samenwerken. De communicatie was helder en er is hard en zorgvuldig gewerkt. De 2e erfafscheidingshaag is ook aan vervanging toe. Wij kiezen opnieuw voor Verschoor Groenprojecten om ook deze haag te verwijderen en een nieuwe haag te plaatsen.
Bart Koekkoek
Bart Koekkoek
Maart 9, 2021
Zeer kundig en professioneel bedrijf