Exclusieve tuinen

U waant zich in een wereld van groenrijk en een oase van rust met de exclusieve tuinen van Verschoor Groenprojecten.

Bij Verschoor kijken we naar het totaal plaatje. We verzorgen één geheel waarbij alles klopt. Een luxe tuin of landgoed dat op een unieke wijze aansluit bij uw villa of woning. Onze vakmensen realiseren uw dromen en geven uw tuin een hoge uitstraling en klasse mee. We denken graag mee in uw wensen en brengen uw ideeën in kaart.

Wij creëren een tuin die in een perfecte balans staat met uw woning.

Ontdek de mogelijkheden voor uw tuin of landgoed met de specialisten van Verschoor. Samen creëren we de tuin van uw dromen.

Overkapping

Exclusieve tuinen met hoogstaand materiaal

Een tuin waar u comfort op een unieke wijze ervaart: daar zorgen wij voor bij Verschoor Groenprojecten. We houden van een rijke omgeving vol groen en natuurlijke ingrediënten. In onze exclusieve tuinen kiezen wij altijd voor de mooiste en hoogwaardige materialen. Kwaliteit staat hierbij voorop. Uw exclusieve smaak is welkom bij Verschoor. Wij geven u een gevoel van rijkdom en stijl met uw tuin of landgoed.

Exclusief tuinontwerp met karakter

Groen is een passie. De passie van Verschoor. Onze specialisten brengen die passie graag op u over. Met een exclusief tuinontwerp geven wij uw landgoed allure. We zoeken hierbij naar een prachtige combinatie in natuur en recreatie. Uw wensen staan centraal. We nodigen u graag uit voor een gesprek waarin wij die wensen leren kennen. Onze architecten zetten deze ideeën vervolgens om in een hoogwaardig en volledig tuinontwerp. Nog niet helemaal tevreden? Dan passen wij dit aan totdat u akkoord bent.

Pergola in een tuin
groene haag voor een balkon

Van landelijk tot modern

Iedere stijl is anders. Wij creëren daarom een exclusieve tuin die nauw bij uw woning aansluit. Als de nadruk ligt op moderne tinten nemen we dit uiteraard ook mee in uw tuinontwerp. Ook voor een landelijk karakter met pit steken wij graag de handen uit de mouwen. Uiteraard heeft u hierin de leidende rol.

Exclusieve tuinaanleg door specialisten

Na het akkoord op het tuinontwerp gaan wij graag voor u aan de slag. Onze hoveniers zorgen dat u hierin volledig ontzorgd wordt. We vinden het belangrijk dat u weet wat u van ons kunt verwachten. Daarom zorgen we in het tuinontwerp voor een duidelijk tijdskader en uitgestippelde planning van het project, zodat u helder heeft wanneer u van uw groene oase kunt genieten. Uw tuin of landgoed wordt aangelegd met hoge eisen voor kwaliteit en gedegen vakkennis.

Vlonder
tuin met wit huis op de achtergrond

Aanleg van een bijzondere tuinen

Bij Verschoor Groenprojecten zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van speciale tuinen. Achter iedere aanleg zit een exclusief ontwerp door de meest ervaren hoveniers. We weten de unieke elementen in uw tuin te benadrukken en een prachtige omgeving van rust te creëren. Van prachtige (zwem)vijvers tot een strak terras voor een ultieme ontspanning: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onderhoud voor exclusieve tuinen

Zonder tuinonderhoud is er geen luxe tuin. Een tuin moet onderhouden worden om haar exclusieve karakter te behouden. De hoveniers van Verschoor Groenprojecten adviseren en ondersteunen u graag bij het tuinonderhoud. Om de bloei in goede banen te leiden is het van belang dat de tuin de juiste verzorging krijgt. Onze specialisten hebben alle ervaring in huis om uw tuin heel het jaar door de perfecte sfeer te geven. Zo kunt u iedere dag genieten van uw prachtige, luxe tuin of landgoed zonder dat het u enige tijd kost.

Leendert Verschoor in Woerden
Vlonder

Luxe tuin onderhouden vergt kennis

Onze specialisten bieden service op hoog niveau. Voor deze service is kennis nodig. Kennis van de groei en bloei van planten, maar ook kennis van de meest unieke en luxe combinaties in uw tuin. Bij Verschoor weten we precies welke zorg uw tuin nodig heeft. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw tuin er altijd gelikt uit ziet. We snoeien de bomen en planten op exact het juiste moment, wat de bloei in uw tuin optimaal ten goede komt. Het resultaat? Een verzorgd en strak gazon.

De mogelijkheden bij luxe tuinonderhoud

Het onderhouden van een grote tuin of landgoed kost veel tijd. Tijd die u waarschijnlijk niet heeft. Verschoor neemt de zorg van uw tuin graag uit handen. Dit is namelijk onze passie. Een tuin onderhouden gaat verder dan het wieden van onkruid. Het gaat bij Verschoor om het totaalplaatje, een sfeer. We spreken graag een vast moment met u af. Zo kunnen wij de volledige verzorging van uw gazon voor u regelen, maar zijn wij ook in te schakelen voor een eenmalige voorjaarsbeurt. Uw wens staat centraal.

tuin met ronde plant in het midden

Luxe tuinen op maat

Uw tuin is uniek. Wij maken van uw tuin een feestje. De kwaliteit bij Verschoor is van hoogstaand niveau. Wij waarborgen dit door natuurlijke en authentieke materialen te gebruiken. Onze hoveniers zorgen voor een exclusieve tuin op maat waarin u zich meer dan thuis voelt.

Wil jij ook een exclusieve tuin?

Het begin voor een luxe tuin is er. U heeft misschien al ideeën of een droomtuin in uw hoofd. Wij helpen u om deze plannen concreet te maken. Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Onze hoveniers gaan graag met u in gesprek en voorzien u van de mooiste inspiratie. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek het zelf!