Grasmaaiservice

Veel tuinen beschikken over een gazon. Het maaien van dit gazon kost tijdens de lente, zomer en het begin van het najaar veel tijd. Verschoor Groenprojecten kan u deze klus uit handen nemen zodat uw gras gemaaid is wanneer u thuis komt na een dag werken. Op die manier kunt u gelijk genieten van een gemaaid gazon.

Bij Verschoor Groenprojecten is het mogelijk om wekelijks, tweewekelijks of maandelijks uw gazon te laten maaien. Neem hiertoe vrijblijvend contact met ons op.

Grasmaaien
Grasmaaier

Grasmaaiservice in Gouda en omgeving

Het gras van een gazon groeit doorgaans in de maanden van mei tot en met oktober. Afhankelijk van het weer is het van belang om één of tweewekelijks het gras te maaien. Deze tuinklus komt dan ook regelmatig terug in de werkzaamheden. Wanneer u een drukke agenda heeft dan kan deze klus er bij in schieten.

Dit is zonde want wanneer het gras niet gemaaid wordt, ziet uw tuin er al snel slordig en onverzorgd uit. Grasmaaien uitbesteden in Gouda of omgeving van Gouda? Verschoor Groenprojecten helpt u graag verder!

Eigen professionele maaimachine

Verschoor Groenprojecten beschikt over een professioneel maaimachine. Dit maakt dat ze iedere type tuin kunnen voorzien van een strak gemaaid gazon. Ook zorgt de maaimachine ervoor dat er snel een gazon gemaaid kan worden. Dit scheelt daarom niet alleen tijd maar zorgt er ook voor dat de kosten beperkt kunnen blijven.

Gras met bloemen
Maaien van gras

Grasmaaien uitbesteden

Als u niet de tijd heeft om wekelijks de maaimachine uit de schuur te pakken, dan kunt u het grasmaaien ook uitbesteden. Als hovenier is Verschoor Groenprojecten gespecialiseerd in tuinonderhoud. Dit betekent dat we ook regelmatig onderhoud kunnen plegen in de vorm van het gazon maaien.

Neem hiertoe vrijblijvend contact op met Verschoor Groenprojecten. We zijn gevestigd in regio Gouda, maar zijn actief in een brede regio. Denk hierbij aan Gouda, Wassenaar, Reeuwijk en Waddinxveen, alsmede de gehele Krimpenerwaard.

Over ons

Gespecialiseerd in leibomen

De unieke boom die groeit in een horizontale richting: de leiboom. Erg stijlvol, mits u er op de juiste manier mee omgaat. Verschoor Groenprojecten heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Als specialist in leibomen geven wij u graag een passend advies. Wij helpen u graag bij de keuze voor je juiste leiboom in uw tuin.