Bedrijfstuin Waddinxveen

De bedrijfstuin in Waddinxveen, gemaakt door Verschoor Groenprojecten, is niet zomaar een tuin. Het is een prachtige binnenplaats speciaal ontworpen voor de werknemers van het bedrijf. Deze tuin is tot in de puntjes afgewerkt met houten elementen en gezellige zitplaatsen. Het hout geeft de tuin een natuurlijke uitstraling en zorgt voor een warme sfeer. De zitplaatsen zijn zorgvuldig gepositioneerd, waardoor werknemers op verschillende plekken in de tuin kunnen ontspannen en genieten van het groen om hen heen.
De bedrijfstuin is niet alleen mooi, maar heeft ook tal van voordelen voor de werknemers. Het biedt hen een plek om te ontspannen tijdens de pauzes, en geeft hen de mogelijkheid om even uit de drukte van het werk te stappen en op te laden. Daarnaast kan de tuin gebruikt worden als een gezamenlijke plaats voor bedrijfsfeestjes of pauze momenten. Al met al is deze bedrijfstuin in Waddinxveen een aangename toevoeging voor het bedrijf en de werkomgeving. Het laat zien dat het bedrijf waarde hecht aan het welzijn en de tevredenheid van haar werknemers, en biedt hen een prachtige plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Tuinadvies op maat?
Maak een afspraak!

Gespecialiseerd

De tuin is een vak apart. Als professioneel hoveniersbedrijf zijn wij nauw op de hoogte van al het groen en passen wij de juiste technieken toe voor groei en bloei.

Jarenlange ervaring

Verschoor Groenprojecten heeft ruime ervaring in diverse soorten projecten. Van klein tot grote tuinen: wij hebben alle kennis en kunde in huis.

Eerlijke prijs

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs: daar geloven wij in. Wij steken graag de handen uit de mouwen voor een uitstekende service en een persoonlijke benadering.

Exclusief

Iedere tuin is uniek en verdient een eigen aanpak. Als tuinspecialist ontwerpen wij een eigentijdse tuin die een indruk achterlaat. Met passie voor groen.

Visitekaartje voor uw bedrijf

Een bedrijfstuin is voor bezoekers van uw bedrijf vaak de eerste indruk van het kantoor. Hiermee wordt een bedrijfstuin een visitekaartje. Dit visitekaartje moet kloppen met het imago dat u wilt uitstralen met uw bedrijf. Daarnaast is het fijn wanneer u niet teveel onderhoud heeft aan de bedrijfstuin. De ervaring leert namelijk dat er weinig tijd is voor het tuinonderhoud van zakelijke tuinen en al helemaal niet voor de aanleg van een bedrijfstuin. U kunt het onderhoud eventueel uitbesteden, maar dit is niet altijd wenselijk. Wellicht heeft u zelf al ideeën over de invulling van de bedrijfstuin. Deze ideeën kunnen wij als hoveniersbedrijf verder voor u uitwerken om een tuin te realiseren die past bij het imago van uw bedrijf, de ruimte om het kantoor en bij het de rest van de omgeving. We kunnen het ontwerp en de tuinaanleg voor u uit handen nemen zodat u een bedrijfstuin krijgt die aansluit op uw wensen.

Hovenier voor een Vereniging van Eigenaren

Waar een bedrijfstuin geldt als visitekaartje voor een bedrijf, vergroot een verzorgde tuin in de privésfeer het woonplezier. Dit geldt ook wanneer de tuin valt onder de verantwoordelijkheid van een Vereniging van Eigenaars. Omdat er binnen de vereniging vaak uiteenlopende meningen bestaan tussen de bewoners, is het vaak gewenst dat de tuin van het appartementencomplex of van de flat onderhoudsarm is. Verschoor Groenprojecten kan u hierbij helpen. Dat komt door onze ruime ervaring met gelijkwaardige projecten. Als hovenier in omgeving Gouda kunnen we de tuin van het wooncomplex opnieuw ontwerpen en aanleggen, maar we kunnen ook het onderhoud voor u verzorgen. We zijn overigens niet alleen actief als hovenier in Gouda, maar voeren ook veel werkzaamheden uit in Moerkapelle, Reeuwijk en Waddinxveen.