Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is een vak. Allereerst wordt er nagedacht over een mooi ontwerp. Daarna kan de tuin daadwerkelijk aangelegd worden door mensen met een passie voor kwaliteit en met gedegen vakkennis. De tuin van uw dromen is het resultaat van een goede samenwerking tussen opdrachtgever, ontwerper en hovenier.

Jarenlange ervaring voor een eerlijke prijs!

Offerte aanvragen

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is vaak een omvangrijk project waarbij de nodige planning en ruimtelijk inzicht is vereist. Verschoor Groenprojecten neemt deze taak graag voor u uit handen om zo tot een tuin te komen waar u de komende jaren veel plezier van zult hebben.

Zorgvuldig uitgestippelde planning

Bij het aanleggen van een tuin is de planning een cruciaal aspect. Voordat er begonnen kan worden met het indelen van de tuin moet er bijvoorbeeld al nagedacht zijn over de ondergronden, materialen en het gebruik van elektriciteit in de tuin. Op basis van uw inzichten of op basis van een uitgewerkt tuinontwerp zullen we de planning uitstippelen en onze werkzaamheden voor u toelichten. Op die manier krijgt u een helder beeld van de omvang van het project.

Mocht u op dit moment al een tuin hebben die dus wordt vervangen door een nieuwe tuin, dan kunnen we met u meedenken wat we met de huidige materialen in de tuin kunnen doen. Zo kunnen de huidige bomen van uw tuin wellicht gebruikt worden als grondbedekker in de vorm van houtsnippers of kunnen bepaalde erfafscheidingen blijven staan of worden opgeknapt. We kunnen op die manier alle mogelijkheden van uw budget benutten.

Werkzaamheden met betrekking tot tuinaanleg

Zoals hierboven al uiteengezet wordt, bestaat uw tuinaanleg uit verschillende werkzaamheden. Verschoor Groenprojecten heeft de kennis om alle werkzaamheden voor u uit te voeren, zodat u een compleet opgeleverde tuin heeft na het afronden van een project. De werkzaamheden die we uitvoeren voor uw tuin bestaan onder andere uit:

Cortenstaal plantenbak op maat
Uw droomtuin compleet maken? Wij maken graag een cortenstaal plantenbak op maat! Op onze specifieke pagina cortenstaal plantenbak kunt u gemakkelijk via het offerteformulier een offerte aanvragen.

Grondwerk
Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kappen van bomen, maar ook aan het deponeren van de juiste grondsoorten voor de flora die in uw tuin komt te staan.

Tuinbestrating
Binnen de projecten die Verschoor Groenprojecten heeft uitgevoerd zijn onder andere terrassen, paden en opritten aangelegd. We adviseren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot de verschillende stenen voor uw tuin. Ook voor het aanleggen van een duurzame vlonder van hardhout, composiet of ander materiaal kunt u bij ons terecht.

Plaatsen van erfscheidingen
Waar voor sommige tuinen een houten schutting zal volstaan, zijn andere tuinen meer gebaat bij andere oplossingen als het gaat om erfafscheidingen. We denken graag met u mee over de oplossing die het beste bij de betrokken partijen past.

Beplanting
De sfeer in een tuin wordt voor een groot deel bepaald door de beplanting in de tuin. Verschoor Groenprojecten kan de planten aanleveren, beplanten en eventueel aankleden met verschillende aanvullende materialen zoals plantenbakken. Ook denken we graag met u mee voor wat betreft de groei van de planten in de verschillende seizoenen. Op die manier heeft u het hele jaar plezier van uw tuin.

Andere werkzaamheden met betrekking tot tuinaanleg
Verschoor Groenprojecten neemt u graag alle zorg uit handen met betrekking tot tuinaanleg. We kunnen derhalve ook de tuinverlichting en elektriciteit uit handen nemen, alsmede het plaatsen van tuinhuizen en overkappingen en het leggen van kunstgras. Ook na de tuinaanleg hebben we mogelijkheden om u het werk uit handen te nemen, door aan de slag te gaan met het tuinonderhoud.

Direct aan de slag met uw tuinaanleg

Verschoor Groenprojecten is gevestigd in de omgeving van Gouda, in het Groene Hart van Nederland. Verschoor is met name actief in de omgeving van Gouda. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de plaatsen Reeuwijk, Waddinxveen, Moerkapelle, Krimpen aan den IJssel, Boskoop en Schoonhoven. Maar ook voor projecten in andere delen van het land biedt Verschoor Groenprojecten oplossingen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden met betrekking tot tuinaanleg te bespreken.

Interesse? Neem contact met ons op.