Tuinonderhoud

Tuinonderhoud vergt veel tijd en  de nodige ervaring. Regelmatig  tuinonderhoud komt de groei en  bloei in uw tuin ten goede; een  tuin  leeft, groeit en bloeit!

Wij kennen uw tuin en weten precies  wat die nodig heeft: grasranden in  toom houden door regelmatig  graskanten te steken, borders  overzichtelijk houden door overtollig blad en onkruid te verwijderen en planten te scheuren of terug te snoeien, hagen te snoeien en te bemesten voor het intact houden van de zichtlijnen en de structuur in uw tuin.

Kortom: wij hebben groene vingers en adviseren u graag op het gebied van tuinonderhoud in de omgeving Gouda.

Onderhoud is maatwerk, u kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden; bijvoorbeeld een onderhoudscontract waarin afspraken staan over de prijs, de uit te voeren werkzaamheden en de eventuele frequentie van uitvoering. De klanten die deelnemen aan een onderhoudscontract weten exact wat ze per maand kwijt zijn voor het onderhoud. Of het nu een stadstuin of landgoed is, het onderhoudscontract kan altijd worden aangepast aan uw wensen.

Voorjaarsbeurt

  • gepland in maart/april
  • verwijderen van bladeren en takken
  • snoeien van rozen en andere wintergevoelige beplanting
  • onkruid verwijderen
  • bemesten

Gazononderhoud

  • 28 weken per seizoen
  • grasmaaien

Jarenlange ervaring voor een eerlijke prijs!

Offerte aanvragen

Tuinonderhoud

Als eigenaar van een tuin geniet u graag van de groene weelde die uw tuin te bieden heeft. Hierbij is het echter van belang dat uw tuin goed onderhouden is. Het onderhouden van uw tuin kost echter tijd, tijd die u wellicht niet beschikbaar heeft. Verschoor Groenprojecten biedt u dan graag een oplossing door het tuinonderhoud uit handen te nemen.

Onze taak bij het onderhouden van uw tuin

Naar onze mening omvat het onderhouden van uw tuin meer dan alleen het wieden van onkruid en het snoeien van de bomen. Bij tuinonderhoud zien we het als onze taak om de sfeer van de tuin te behouden of terug te krijgen. Op die manier komt de beplanting en de inrichting van de tuin het beste tot haar recht en kunt u iedere dag genieten van een verzorgde tuin.

Bij het tuinonderhoud gaan we zorgvuldig om met de huidige beplanting in de tuin en vervangen we de uitgebloeide planten eventueel met nieuwe flora. Ook zullen we de bestrating vrij houden van algen om uw tuin zo fris mogelijk de doen ogen. Daarnaast is het ook mogelijk om iets simpels als gras maaien voor u uit handen te nemen.

Mogelijkheden tuinonderhoud

Bij Verschoor Groenprojecten bieden we veel flexibiliteit met betrekking tot het tuinonderhoud. Zo kunnen we de zorg voor uw tuin volledig uit handen nemen. We komen dan regelmatig bij u langs. We zorgen dat de planten voldoende ruimte krijgen, dragen zorg voor de bemesting van de planten, snijden de graskanten en we snoeien de dode takken uit de hagen. Bij een volledig tuinonderhoud zullen we op gewenste momenten langskomen. Bijvoorbeeld op iedere laatste donderdag van de maand en in het zomerseizoen iedere week één keer.

Mocht u ons alleen nodig hebben voor het grotere tuinonderhoud dan is dit ook mogelijk. Zo kunnen we de boomverzorging voor u uit handen nemen of reinigen we uw terras. Ook bij  een voorjaarsbeurt van uw tuin kunnen we u verder helpen. We brengen dan de huidige beplanting in orde en vullen de tuin desgewenst aan.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u uw tuin laten onderhouden door een professionele hovenier? Dan helpen we u graag verder. De firma Verschoor Groenprojecten is gevestigd in regio Gouda en daarmee een ideale partner voor tuinonderhoud in Reeuwijk, Moerkapelle, Schoonhoven, Bergambacht en Krimpen aan den IJssel. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor tuinonderhoud te bespreken. Ook wanneer u juist op zoek bent naar een hovenier die u kan helpen bij tuinaanleg en tuinontwerp bent u bij Verschoor Groenprojecten aan het juiste adres.

Interesse? Neem contact met ons op.