Tuinonderhoud Wassenaar

Tuinonderhoud Wassenaar

Wanneer u een uitgestrekte tuin heeft, dan is het fijn wanneer een hovenier hier regelmatig aandacht aan besteedt. Dankzij het werk van de hovenier blijft de tuin verzorgd en kunt u op zonnige dagen genieten van een kleurrijke tuin met veel diversiteit. Verschoor Groenprojecten is regelmatig actief als hovenier die tuinonderhoud in Wassenaar uitvoert. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden tot tuinonderhoud te bespreken of lees hieronder meer over onze werkzaamheden met betrekking tot tuinonderhoud in Wassenaar en omgeving.

Offerte aanvragen

Regelmatig onderhoud

Regelmatig tuinonderhoud houdt uw tuin vitaal en verzorgd. Wanneer u een uitgestrekte landelijke tuin heeft, dan kan het echter veel werk zijn om het verzorgde karakter van de tuin te behouden. Verschoor Groenprojecten neemt u de werkzaamheden met betrekking tot tuinonderhoud in Wassenaar en omgeving graag uit handen. Als ervaren hovenier kunnen we u helpen met verschillende activiteiten met betrekking tot tuinonderhoud. Zo kunnen we u onder andere helpen met:

 • Boomverzorging
  Als eigenaar van een tuin met bomen heeft u allereerst een wettelijke plicht om uw bomen veilig te houden. Daarnaast is het voor de uitstraling en gezondheid van de boom belangrijk dat u regelmatig onderhoud doet aan de boom. Dit heeft met name betrekking op het snoeien en aftoppen van de boom. Zo houdt u de boom goed in vorm. Door de boom op het juiste moment te snoeien en af te toppen, zal de boom geen blijvend schade ondervinden. Sterker nog, de bomen zullen dan een dichter blad dragen of meer vruchten voortbrengen. Verschoor Groenprojecten neemt in uw tuinonderhoud in Wassenaar graag de taak op zich om de boomverzorging uit te voeren.
 • Terrasreiniging
  Het terras is de plek in uw tuin waar u tot rust kunt komen na een lange dag werken en waar u kunt genieten met vrienden en familie. Het is dan ook fijn wanneer het terras goed verzorgd is en wanneer de tegels, het hout of het kunststof vrij is van alg en aanslag. Verschoor Groenprojecten kan tijdens het tuinonderhoud in uw tuin in Wassenaar ook de terrasreiniging op zich nemen. Vaak zal het hierbij gaan om tegels die gereinigd dienen te worden, maar ook voor een vlonder van hout of kunststof kunt u bij ons terecht! We adviseren om de tuinreiniging aan einde van het winterseizoen plaats te laten vinden. Dan heeft u er de hele zomer plezier van!
 • Verzorgen van het gazon
  Als u in uw tuin een gazon heeft, dan neemt dit gazon vaak een vrij prominente plek in. Dit kan heel mooi zijn wanneer het gras netjes groen is en wanneer de dichtheid van het gras naar behoren is. Het maaien van het gazon is debet aan, maar ook zaken als bemesten en verticuteren van het gazon zijn van belang om het gras groener te laten zijn dan bij de buren!
 • Seizoen klaar maken van de tuin
  Voordat de zomer en winter beginnen is het goed om uw tuin seizoensklaar te maken. In de zomer betekent dit dat het terras gereinigd kan worden en dat siergrassen en (een aantal) vaste planten gesnoeid kunnen worden. Ook is het goed om aan het begin van het lenteseizoen de tuin te bemesten. Voorafgaand aan de winter is het goed om de bomen te snoeien, de bladeren van het gazon te verwijderen en planten en potten die niet tegen vorst kunnen te verwijderen. Verschoor Groenprojecten neemt dit deel van het tuinonderhoud in Wassenaar graag op zich. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tuinonderhoud op afroep of periodiek

Zoals hierboven al uiteengezet wordt, is het belangrijk om regelmatig tuinonderhoud te doen voor uw tuin in Wassenaar. We kunnen dit periodiek voor u uit handen nemen aan de hand van een onderhoudscontract, maar kunnen we ook op afroep uw tuinonderhoud in Wassenaar uit handen nemen.

Aanpak tuinonderhoud Wassenaar

Verschoor Groenprojecten biedt veel flexibiliteit. Zoals hierboven staat kunt u kiezen voor periodiek onderhoud in de vorm van een onderhoudsovereenkomst, maar kunnen we u ook incidenteel helpen. Daarnaast kunnen we als hovenier alle werkzaamheden voor het tuinonderhoud in Wassenaar uit handen nemen. Van het reinigen van uw terras, tot het verzorgen van uw bomen. Wanneer u zelf ook wat tuinonderhoud voor uw tuin in Wassenaar wilt uitvoeren, dan kunnen we hier ook een goede samenwerking in vinden en blijft uw tuin altijd netjes en verzorgd!

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder bij het tuinonderhoud van uw tuin in Wassenaar en omgeving. Ook wanneer u op zoek bent naar een hovenier die u kan helpen bij tuinaanleg of tuinontwerp zijn we u graag van dienst.

Interesse? Neem contact met ons op.