Tuinontwerp

U wilt graag een exclusieve, eigentijdse tuin en u bent op zoek naar een tuinspecialist die uw ideeën en wensen kan omzetten naar een prachtige tuin? Wij ontwerpen tuinen vanuit een heldere en nuchtere visie waarbij uw wensen centraal staan. U wenst immers een plek in het buitenleven waar u zich direct thuis voelt:

Bij het maken van een tuinontwerp in Gouda en omgeving werken we vaak samen met de volgende tuinarchitecten:

Jaren ervaring met tuinontwerp voor een eerlijke prijs!

Offerte aanvragen

Tuinontwerp

Heeft u plannen om uw tuin opnieuw aan te leggen, of heeft u een nieuwbouwhuis waarbij de tuin nog ingericht moet worden? Dan kan een tuinontwerp u helpen bij de realisatie van uw droomtuin. Verschoor Groenprojecten helpt u hier graag bij zodat u het gehele jaar kunt genieten van een mooie tuin.

Ontwerp op basis van uw wensen

Om u in uw eigen tuin thuis te voelen is het belangrijk dat het tuinontwerp gebaseerd is op de wensen die u stelt aan uw tuin. De werkwijze van Verschoor Groenprojecten bij een tuinontwerp begint dan ook altijd bij een inventarisatie van uw wensen. De haalbaarheid van deze wensen wordt vervolgens tegen het licht gehouden en eventueel wordt er een andere oplossing bedacht waar u zich ook prettig bij voelt. Op die manier creëert u een tuin waar u zich de komende jaren in thuis voelt. Ieder seizoen van het jaar.

Werkwijze bij het maken van een tuinontwerp

Het realiseren van een tuinontwerp begint dus altijd bij de wensen die u stelt aan uw toekomstige tuin en de mogelijkheden die er liggen. Deze mogelijkheden worden gebaseerd op de ligging en grootte van uw tuin, maar ook op het budget dat u beschikbaar stelt voor de realisatie van uw nieuwe tuin. Mochten één of meerdere wensen niet passen binnen de mogelijkheden dan zullen we op basis van onze kennis en inzichten een andere oplossing zoeken voor uw tuin.

Als de wensen en mogelijkheden in kaart zijn gebracht dan kunnen we aan de slag met het ontwerpen van uw tuin. Hierbij letten we onder andere op de zichtassen vanuit verschillende hoeken van de tuin en vanuit het huis. Hiermee zorgen we er voor dat u vanuit verschillende plekken een mooi uitzicht heeft op uw tuin. We leggen onze bevindingen vast op een overzichtelijke plattegrond waarin de verschillende elementen binnen de tuin worden toegelicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verschillende zithoekjes, maar ook aan de materialen en flora die gebruikt zullen gaan worden.

3-D tuinontwerp

Binnen de aanpak van een tuinontwerp is het bij Verschoor Groenprojecten mogelijk om een 3-D tuinontwerp te maken. We brengen dan onze bevindingen van de plattegrond tot leven door een 3-D omgeving te bouwen. Met dit 3-D tuinontwerp kunt u in een digitale wereld door uw toekomstige tuin lopen en de verschillende panorama’s voor zich zien. Uiteraard kunnen er op basis van de inzichten die u hiermee krijgt nog aanpassingen gedaan worden aan het tuinontwerp zodat u een tuinontwerp heeft dat exact bij uw budget en wensen aansluit!

Tuinontwerp Gouda en omgeving

Verschoor Groenprojecten is gevestigd als hovenier in omgeving Gouda en is daarmee een hovenier die actief is in het Groene Hart van Nederland. Binnen het Groene Hart is Verschoor Groenprojecten met name actief in het gebied rondom Gouda, denk hierbij bijvoorbeeld aan Reeuwijk, Schoonhoven, Moerkapelle, Waddinxveen en Krimpen aan den IJssel. Maar ook met projecten in andere delen van het land heeft Verschoor Groenprojecten reeds ervaring en bent u welkom om de mogelijkheden te bespreken.

Bij het maken van een tuinontwerp houden we altijd rekening met de specifieke kenmerken van een bepaald gebied. Zo gebruiken we in stedelijke gebieden meer materialen die de privacy waarborgen, terwijl we bij een tuinontwerp in Reeuwijk of Waddinxveen juist meer focus leggen op het landelijke karakter. Uiteraard is dit ook geheel afhankelijk van de wensen die u heeft met betrekking tot het tuinontwerp.

Vrijblijvend contact opnemen

Als u op zoek bent naar een hovenier die het tuinontwerp in Reeuwijk, Gouda of ander deel van Nederland uit handen kan nemen en eventueel later ook de tuinaanleg en tuinonderhoud uit handen kan nemen, dan helpen wij u graag verder. Neem daarom vrijblijvend contact op met ons.

Interesse? Neem contact met ons op.