Het zonnetje schijnt…het is volop zomer…lekker de tuin in!

3 december 2021

|

Het is tijd om lekker te ontspannen en van uw tuin te genieten. Uw tuin groeit en bloeit, zo is er elke dag wel wat te doen. Het is belangrijk om in de zomer regelmatig onderhoud te plegen. Daar helpen we u graag bij!

Dankzij zomeronderhoud de hele zomer genieten van uw tuin

Van juni tot en met augustus plegen wij zomeronderhoud aan uw tuin. Gras maaien, snoeien, borders en vijvers bijhouden zijn slechts enkele voorbeelden van zomeronderhoud.

Gras maaien

Gras groeit harder in de zomer en moet regelmatig gemaaid worden. In de zomermaanden elke week. Bij warm weer mag het gras niet te kort gemaaid worden. Jong gras heeft daarintegen veel water nodig. Wij houden altijd rekening met deze factoren en bemesten uw gazon elke maand. Met onze grasmaaiservice nemen we de zorg van uw gazon graag uit handen.

Snoeien

Planten en bomen dijen uit en worden gesnoeid voor vormbehoud. Dood hout wordt weggetrokken en de haagbeuk, berk, esdoorn en walnoot worden gesnoeid als ze helemaal in blad staan.

Borders bijhouden

Borders kunnen vaak twee keer bloeien als ze tijdig afknipt worden. Wij ondersteunen hoge bloeiers met touw en bamboestokken. In de zomer kunnen we meerjarige planten zoals leeuwenbekje, stokrozen en campanula’s zaaien.

Vijver bijhouden

Met warm weer kan er veel water verdampen. Stilstaand water kan daarbij voor algengroei zorgen. Dit kan funest zijn voor uw planten en vissen. Wij maken de filters schoon, plaatsen zuurstofplanten en zorgen voor het juiste waterpeil. Uw vijver is bij ons in goede handen.

Met het zomeronderhoud van Verschoor Groenprojecten kunt u de hele zomer door optimaal genieten uw tuin.

Bent u benieuwd wat we als hovenier in Gouda voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, of bekijk onze projecten!

Tuinontwerp Gouda

Tuinontwerp

Wilt u optimaal gebruik maken van uw tuin en een prettige leefomgeving creëren? Verschoor Groenprojecten zet uw wensen en behoeften om in een prachtig tuinontwerp. Een oplossing waar u zich in thuis voelt. Zo kunt u altijd genieten van een mooie tuin.

Kleurrijke bloemen

Tuinonderhoud

Onderhoud is maatwerk. Onze hoveniers nemen uw tuin graag uit handen. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat uw tuin nodig heeft. Met resultaat: uw tuin is het hele jaar netjes en verzorgd.

Tuin aangelegd in Gouda

Tuinaanleg

Wij brengen het tuinontwerp graag in leven. Met passie en een breed scala aan kennis maken we de tuin van uw dromen. Verschoor Groenprojecten is uw hovenier voor de aanleg van beplanting, erfscheiding, bestrating en ander grondwerk.