Trampoline

 

Een trampoline biedt kinderen een bron van plezier. Door de trampolines in te graven biedt u de kinderen niet alleen een veilige plek om te spelen en te ravotten, maar het houdt ook de zichtlijnen zoals die bedacht zijn in het tuinontwerp geheel in stand. Op die manier kunt u ook blijven genieten van uw tuin.

De trampolines die Verschoor Groenprojecten beschikbaar stelt zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. We adviseren u hier graag bij.

Ga terug naar tuinaanleg

Offerte aanvragen

Trampoline ingraven

Verschoor Groenprojecten kan u helpen bij het ingraven van een trampoline in uw tuin. Zo heeft u geen last van een storend object in uw tuin, maar hebben uw kinderen wel de beschikking over een trampoline met het hoogste springcomfort. We kunnen uw huidige trampoline op een veilige manier ingraven, maar kunnen ook een nieuwe trampoline leveren. De trampolines die wij leveren hebben een hoge kwaliteit en veiligheid. Op die manier kunt u uw kinderen verantwoord laten spelen.

Combineren met tuinaanleg

Wanneer u uw tuin opnieuw wilt aanleggen dan kunnen we binnen het tuinontwerp rekening houden met de plaatsing van de trampoline. De grootte en ideale plaats van de trampoline wordt dan in ogenschouw genomen. Verschoor Groenprojecten is binnen de tuinaanleg actief in omgeving Gouda, Waddinxveen, Reeuwijk en omstreken.

Interesse? Neem contact met ons op.