Tuinonderhoud tijdens vakantie

Als u op vakantie gaat zal uw tuin het even zonder u moeten stellen. Zeker tijdens hele droge weken kan het zijn dat uw planten het einde van de zomer niet halen. Sommige mensen hebben het geluk dat een buurman of buurvrouw uw tuin wil onderhouden, maar bij de meeste mensen blijft het spannend hoe ze hun tuin na de vakantie zullen aantreffen. Een hovenier kan worden ingeschakeld voor goed tuinonderhoud tijdens uw afwezigheid.

Hovenier voor tuinonderhoudTuinonderhoud tuin waddinxveen

Meestal wordt een hovenier ingeschakeld als mensen thuis zijn, maar waarom niet juist een hovenier inschakelen voor tuinonderhoud tijdens uw vakantie? Wanneer u van tevoren aangeeft dat u met vakantie gaat als de hovenier langskomt, dan kan er rekening mee worden gehouden. De hovenier kan tijdens het tuinonderhoud verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Vooraf wordt goed met u besproken welke werkzaamheden er tijdens uw afwezigheid zullen worden uitgevoerd. Als u terugkomt ligt uw tuin er weer netjes en verzorgd bij!

Gras maaien

Verschoor Groenprojecten biedt een grasmaaiservice aan, waardoor uw gazon ook tijdens uw afwezigheid mooi kort en verzorgd blijft. Onze grasmaaiservice is mogelijk om wekelijks, tweewekelijks of maandelijks te laten uitvoeren. Dus ook als u buiten de vakantie om geen tijd heeft om het gras te maaien, kunt u Verschoor Groenprojecten benaderen voor grasmaaiservice.

Een mooie tuin na terugkomst

Vooraf wordt met u besproken welke onderhoudsklussen aan uw tuin er moeten worden gedaan. Als u terugkomt, kunt u heerlijk genieten van uw mooie en nette tuin! Zeker in de maanden juni, juli en augustus is het belangrijk om iemand uw tuin te laten sproeien om te voorkomen dat al uw planten na terugkomst dood zijn. Wanneer u een buitenkraan heeft, is het mogelijk dat onze hovenier uw tuin sproeit.

BeregeningssysteemTuin sproeien

Als er niemand is die uw tuin kan sproeien tijdens uw afwezigheid, kunt u er ook over nadenken om een beregeningssysteem te laten aanleggen in uw tuin. Dit zijn slangen met kleine gaatjes die water afgeven aan uw planten wanneer het beregeningssysteem wordt aangezet. U kunt een beregeningssysteem laten aanleggen tijdens uw tuinaanleg of aan uw huidige tuin. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Hovenier voor uw tuinonderhoud tijdens de vakantie inschakelen?

Wilt u ook geen verrassingen na uw vakantie? Schakel dan Verschoor Groenprojecten in voor het tuinonderhoud tijdens uw vakantie. Onze hovenier komt graag uw gazon onderhouden, uw terras reinigen, uw tuin aanvegen, planten verzorgen, grasmaaien en noem maar op. Verschoor Groenprojecten is veel te vinden als hovenier in Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen en Moerkapelle. Neem vrijblijvend contact met ons op voor tuinonderhoud tijdens uw vakantie.

Verschoor Groenprojecten wenst u een fijne zomervakantie!