Tuinonderhoud Wassenaar

Tuinonderhoud in Wassenaar? Om uw tuin in goede staat te houden is het belangrijk om regelmatig tuinonderhoud uit te voeren. Vaak gaat het hierbij om relatief kleine werkzaamheden, maar periodiek is groter onderhoud ook aan te raden om uw tuin weer seizoen klaar te maken. Daarnaast is uw tuin waarschijnlijk aangelegd aan de hand van een idee of tuinontwerp.

Het zo mooi zijn als uw tuin zo lang mogelijk mooi blijft, zoals hij ooit is ontworpen en bedacht. Verschoor Groenprojecten helpt u daarom graag verder door het tuinonderhoud in Wassenaar op zich te nemen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op!

Witte hortensia
Tuin ontwerpen

Tuinonderhoud Wassenaar: van bestrating tot beplanting

Het onderhouden van een tuin bestaat uit verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van de beplanting in de tuin. Beplanting heeft de ruimte en middelen nodig om goed te kunnen groeien. Daarnaast is het noodzakelijk om planten op het juiste moment te snoeien om wildgroei te voorkomen.

Naast beplanting moet ook er aandacht besteed worden aan bestrating en andere materialen in uw tuin. Denk hierbij aan het reinigen van bestrating of het reinigen van houtwerk als een schutting of vlonder. Wat er ook onderhouden moet worden. Verschoor Groenprojecten helpt u graag bij het onderhouden van uw tuin in Wassenaar.

Uitbesteden van het tuinonderhoud in Wassenaar

Bent u woonachtig in Wassenaar? Dan kan het heel erg rustgevend zijn om in de weekenden regelmatig onderhoud te verrichten aan uw tuin. Echter vraagt het onderhouden van een tuin veel tijd en kan het zijn dat u er soms helemaal niet aan toe komt.

Het is dan goed om het tuinonderhoud uit te besteden aan een hovenier in de buurt. Verschoor Groenprojecten onderhoud meerdere tuinen in het mooie Wassenaar en helpen ook uw tuin graag verder met eenmalig onderhoud of periodiek onderhoud. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een goed onderhouden tuin.

Lavendel
gezellige tuin

Andere tuinwerkzaamheden uitbesteden?

Wilt u naast het onderhoud ook nog wat aanpassing aan het oorspronkelijke tuinontwerp? Dat kan, wij denken graag met u mee aan de hand van uw huidige tuin en de wensen die u heeft voor aanpassingen aan het ontwerp of binnen het beplantingsplan.

Mocht u toe zijn aan iets geheel nieuws, dan kunt u ook voor een complete nieuwe tuinaanleg in Wassenaar bij ons terecht.

Vrijblijvend contact

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. We komen graag eens kijken bij uw tuin in Wassenaar om een indicatie van de werkzaamheden te maken.

Over ons

Gespecialiseerd in leibomen

De unieke boom die groeit in een horizontale richting: de leiboom. Erg stijlvol, mits u er op de juiste manier mee omgaat. Verschoor Groenprojecten heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Als specialist in leibomen geven wij u graag een passend advies. Wij helpen u graag bij de keuze voor je juiste leiboom in uw tuin.