Ook ’s winters een stralende tuin

3 december 2021

|

Het is halverwege september, de zon schijnt nog volop en zorgt voor een heerlijk lange nazomer. De herfst schemert voorzichtig al een beetje door en zorgt binnenkort voor de prachtigste kleuren in uw tuin. Wanneer straks de winter intreed brengt ook dat een hoop gezelligheid en warmte met zich mee. Daar hebben we stiekem ook wel weer zin in, u ook?

Verschoor Groenprojecten, hovenier in Gouda helpt u graag met het tuinonderhoud dat nodig is voor een stralende tuin, ook in het najaar. We maken de tuin winterklaar en zorgen voor een tuin die gezien mag worden.

We beschermen planten tegen vorst

In de maanden september en oktober bemesten we de borders voor een gezond bodemleven en krachtige planten. De planten zijn zo beter beschermd tegen de vorst.

We zorgen voor een gezond gazon

In de maanden oktober tot en met december maaien en bemesten we het gras nog één keer. Daarna strooien we kalk. Zo heeft u komend voorjaar een mooie, volle groene grasmat waar de buren jaloers van zouden worden.

We snoeien bomen en struiken

Om in het voorjaar maximaal te kunnen genieten van bloeiende bomen en struiken, snoeien we deze in de winter al voor u. Ze behouden zo de gewenste vorm en lopen beter uit in het voorjaar.

We planten bollen voor een kleurrijke lente

Opkomende krokussen, tulpen en narcissen geven het startsignaal voor de beginnende lente. Een heerlijk gevoel dat je kan doen verlangen naar de naderende zomerdagen en -avonden in de tuin. Om in de frisse, zonnige lentedagen te kunnen genieten van de eerste bloemen, planten we deze al in de herfst. Zo kunnen ze wortelen voordat de vorst begint.

We helpen u graag met uw tuinonderhoud Gouda en omstreken. Neem snel contact op met Verschoor Groenprojecten, hovenier Gouda voor een vrijblijvende afspraak. We helpen u graag bij het winterklaar maken van uw tuin. Benieuwd wat we voor anderen betekend hebben? Bekijk dan onze tuinonderhoud Gouda projecten. Naast onze werkzaamheden in Gouda, zijn we ook actief in onder andere ReeuwijkWaddinxveen en Wassenaar.

Tuinontwerp Gouda

Tuinontwerp

Wilt u optimaal gebruik maken van uw tuin en een prettige leefomgeving creëren? Verschoor Groenprojecten zet uw wensen en behoeften om in een prachtig tuinontwerp. Een oplossing waar u zich in thuis voelt. Zo kunt u altijd genieten van een mooie tuin.

Kleurrijke bloemen

Tuinonderhoud

Onderhoud is maatwerk. Onze hoveniers nemen uw tuin graag uit handen. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat uw tuin nodig heeft. Met resultaat: uw tuin is het hele jaar netjes en verzorgd.

Tuin aangelegd in Gouda

Tuinaanleg

Wij brengen het tuinontwerp graag in leven. Met passie en een breed scala aan kennis maken we de tuin van uw dromen. Verschoor Groenprojecten is uw hovenier voor de aanleg van beplanting, erfscheiding, bestrating en ander grondwerk.