De lente hangt weer in de lucht…tijd voor uw tuin!

3 december 2021

|

Het wordt weer warmer, prachtige krokussen en narcissen kleuren het gras. Voor veel mensen is dit het teken dat de lente niet lang meer op zich laat wachten. Tijd om de tuin weer een goede voorjaarsbeurt te geven. Daar helpen we u graag bij!

Tuin gereed maken voor de zomer met een voorjaarsbeurt

Van maart tot en met april geven we tuinen een voorjaarsbeurt. We bemesten de tuin, verticuteren het gazon, verrichten snoeiwerk en spuiten het terras schoon. Zo kunt u lekker genieten van de zomer in uw eigen tuin.

Tuin bemesten

Mest is het krachtvoer voor uw gazon en planten, ze groeien beter, bevorderen de bloei en worden sterker waardoor ze minder vatbaar zijn voor ziektes en plagen. Wij bemesten uw planten en gazon met zowel kunst- als organische mest.

Verticuteren gazon

Met het verticuteren van uw gazon knapt uw grasmat enorm op! Wij trekken het mos, afgestorven gras en maairesten uit het gras waardoor deze weer kan ademen!

Snoeien

In het voorjaar snoeien wij heesters zoals klimrozen, struikrozen en vlinderstruiken terug. Overwinterde kuipplanten, verdorde vaste planten en knotwilgen nemen wij ook onder handen. Het snoeiwerk blijft dus redelijk beperkt!

Terras schoonspuiten

In de winter ontstaat er vaak groene aanslag op uw verharding! Met een hogedrukspuit en aanslagverwijderaar reinigen we het terras grondig. De voegen tussen de tegels vullen we weer op met speciaal zand.

Met een voorjaarsbeurt kunt u in de zomer optimaal genieten van de bomen, planten en struiken in uw tuin.

Bent u benieuwd wat we als hovenier in Gouda voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, of bekijk onze projecten! Niet alleen in Gouda kunnen we u verder helpen, ook in ReeuwijkWaddinxveenWassenaar en andere delen van het Groene Hart kunnen we u van dienst zijn!

Tuinontwerp Gouda

Tuinontwerp

Wilt u optimaal gebruik maken van uw tuin en een prettige leefomgeving creëren? Verschoor Groenprojecten zet uw wensen en behoeften om in een prachtig tuinontwerp. Een oplossing waar u zich in thuis voelt. Zo kunt u altijd genieten van een mooie tuin.

Kleurrijke bloemen

Tuinonderhoud

Onderhoud is maatwerk. Onze hoveniers nemen uw tuin graag uit handen. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat uw tuin nodig heeft. Met resultaat: uw tuin is het hele jaar netjes en verzorgd.

Tuin aangelegd in Gouda

Tuinaanleg

Wij brengen het tuinontwerp graag in leven. Met passie en een breed scala aan kennis maken we de tuin van uw dromen. Verschoor Groenprojecten is uw hovenier voor de aanleg van beplanting, erfscheiding, bestrating en ander grondwerk.