Tuinaanleg Reeuwijk

Bent u onlangs verhuisd en wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen? Of wilt u voor uw huidige tuin in een nieuw jasje steken? Dan helpt Verschoor Groenprojecten u graag verder als hovenier Reeuwijk. Hierbij kunnen we u helpen met het tuinontwerp en met de tuinaanleg van uw tuin in Reeuwijk.

De tuinaanleg wordt gerealiseerd door hoveniers met passie en vakkennis. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op, we helpen u graag verder met de tuinaanleg van uw tuin in Reeuwijk!

Bomen
Bloemetjes buiten zetten

De voorbereidingen

Als u een nieuwe tuin wilt dan is het belangrijk om de verschillende werkzaamheden van elkaar te scheiden en te werken volgens een goed stappenplan. Allereerst is het daarbij belangrijk dat het tuinontwerp voor uw tuin in Reeuwijk definitief is.

Dit kan een door uzelf ontworpen plan zijn, maar kan ook door een tuinarchitect of door onze hoveniers worden gemaakt. In dit ontwerp wordt de eindsituatie weergegeven en op basis hiervan kan een concrete planning gemaakt worden. Vragen die hierin belangrijk zijn, zijn onder andere:

  • Moet er opgehoogd worden?
  • Welke bestrating moet er gelegd worden?
  • Hoeveel materiaal hebben we nodig?
  • Wanneer kunnen de planten in de tuin gezet worden?

Deze vragen beantwoorden we bij de tuinaanleg in Reeuwijk. Vervolgens kunnen we de tuin aanleggen met een team aan ervaren en enthousiaste hoveniers die verstand hebben van tuinen en het hoveniersvak.

Aan de slag met uw tuin

Als het tuinontwerp duidelijk is en de afspraken zijn gemaakt, kan er worden begonnen met het daadwerkelijk aanleggen van uw tuin in Reeuwijk. Verschoor Groenprojecten heeft vakmensen in dienst die dagelijks vele tuinen aanleggen. Niet alleen in Reeuwijk, maar ook bijvoorbeeld in Gouda en Waddinxveen.

Wij staan graag voor u klaar om uw tuin binnen korte tijd om te bouwen naar de tuin van uw dromen! Wilt u extra lang van uw tuin kunnen genieten? Dan kunt u het tuinonderhoud ook aan onze hoveniers in Reeuwijk uitbesteden. Zo kunt u het hele jaar door gebruik maken van uw prachtige tuin.

Bomen snoeien
Achtertuin

Vrijblijvend contact met een hoveniersbedrijf

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen bij het realiseren van uw nieuwe tuin in Reeuwijk? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder met de tuinaanleg in Reeuwijk en omstreken. We zijn gevestigd in regio Gouda, maar zijn regelmatig actief als hovenier in Reeuwijk.

Over ons

Gespecialiseerd in leibomen

De unieke boom die groeit in een horizontale richting: de leiboom. Erg stijlvol, mits u er op de juiste manier mee omgaat. Verschoor Groenprojecten heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Als specialist in leibomen geven wij u graag een passend advies. Wij helpen u graag bij de keuze voor je juiste leiboom in uw tuin.