Tuinonderhoud Reeuwijk

Tuinonderhoud in Reeuwijk? Om uw tuin in goede staat te houden is het belangrijk om regelmatig tuinonderhoud uit te voeren. Vaak gaat het hierbij om relatief kleine werkzaamheden, maar periodiek is groter onderhoud ook aan te raden om uw tuin weer seizoen klaar te maken. Daarnaast is uw tuin waarschijnlijk aangelegd aan de hand van een idee of tuinontwerp.

Het zo mooi zijn als uw tuin zo lang mogelijk mooi blijft, zoals hij ooit is ontworpen en bedacht. Verschoor Groenprojecten helpt u daarom graag verder door het tuinonderhoud in Reeuwijk op zich te nemen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op!

Schutting plaatsen
Tuin aanleggen project

Tuinonderhoud: van bestrating tot beplanting

Het onderhouden van een tuin bestaat uit verschillende werkzaamheden. Allereerst is het belangrijk om de beplanting in de tuin de ruimte en middelen geeft om goed te groeien. Tegelijkertijd is het goed om de beplanting op de juiste momenten te snoeien om wildgroei te voorkomen.

Naast het onderhoud aan de beplanting, moet er op regelmatige basis aandacht besteed worden aan de bestrating en andere materialen in uw tuin. De bestrating moet regelmatig gereinigd worden en ook het houtwerk mag soms schoongemaakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de pergola en de vlonder in uw tuin in Reeuwijk.

Uitbesteden van het tuinonderhoud in Reeuwijk

Heeft u een tuin in Reeuwijk? Dan kan het heel erg rustgevend zijn om daar in de weekenden regelmatig onderhoud aan te verrichten. Wanneer u drukbezet bent dan kan het tuinonderhoud in Reeuwijk er echter bij inschieten. Het is dan goed om het tuinonderhoud uit te besteden aan een hovenier in de buurt. Verschoor Groenprojecten kan het tuinonderhoud in Reeuwijk uit handen nemen. Dit kunnen we periodiek doen of juist op basis van afroep. Ons hoveniersbedrijf maakt uw tuin weer netjes zodat u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten.

Als ervaren hovenier kunnen we het onderhoud volledig uit handen nemen, maar we kunnen ook alleen de zware en grote werkzaamheden uit handen nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld het snoeien aan ons overlaten of kunt u bij ons hoveniersbedrijf terecht voor boomverzorging. In het laatste geval kunt u zelf de kleine werkzaamheden hobbymatig uitvoeren.

Bestrating met verlichting
Tuinonderhouden project

Overige werkzaamheden uitbesteden?

Wilt u naast het onderhoud ook nog wat aanpassing aan het oorspronkelijke tuinontwerp ? Dat kan, wij denken graag met u mee aan de hand van uw huidige tuin en de wensen die u heeft voor aanpassingen aan het ontwerp of binnen het beplantingsplan. Mocht u toe zijn aan iets geheel nieuws, dan kunt u ook voor een complete nieuwe tuinaanleg van uw tuin in Reeuwijk bij ons terecht.

Vrijblijvend contact

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. We komen graag eens kijken bij uw tuin in Reeuwijk om een indicatie van de werkzaamheden te maken.

Over ons

Gespecialiseerd in leibomen

De unieke boom die groeit in een horizontale richting: de leiboom. Erg stijlvol, mits u er op de juiste manier mee omgaat. Verschoor Groenprojecten heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Als specialist in leibomen geven wij u graag een passend advies. Wij helpen u graag bij de keuze voor je juiste leiboom in uw tuin.