Tuinontwerp Waddinxveen

Bent u op zoek naar een nieuwe tuin en woont u in de omgeving van Waddinxveen? Dan kan Verschoor Groenprojecten u als professionele hovenier in Waddinxveen en omstreken, niet alleen helpen bij de tuinaanleg, maar ook bij het tuinontwerp voor uw nieuwe tuin in Waddinxveen. Onze hovenier in Waddinxveen heeft ruime ervaring met het aanleggen van tuinen met een landelijke uitstraling, maar kunnen u ook verder helpen met een strak tuinontwerp.

Binnen het maken van een tuinontwerp voor uw tuin in Waddinxveen houden we rekening met uw wensen met betrekking tot het onderhoud van uw tuin en de hoeveelheid flora. Lees op deze pagina meer over tuinontwerp door Verschoor Groenprojecten of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag verder met uw nieuwe of vernieuwde tuin!

Woning landelijk
Bloemen

Professional bij u uit de omgeving

Als u op zoek bent naar een hovenier die het tuinontwerp voor uw tuin in Waddinxveen voor u wil uitvoeren, dan is het fijn wanneer deze hovenier bij u uit de omgeving komt.

Verschoor Groenprojecten is een hoveniersbedrijf gevestigd in de omgeving van Gouda, maar ook zeer regelmatig actief in omliggende dorpen en steden. Zo bedienen we veel klanten in bijvoorbeeld Moerkapelle en Reeuwijk. We helpen u daarom graag verder met een nieuw tuinontwerp.

Tuinontwerp op basis van uw wensen

Het tuinontwerp dat we voor u realiseren, zal worden gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden. Zo kan het zijn dat u graag een sfeervolle Engelse tuin wilt, maar dat de ruimte in de tuin redelijk beperkt is. Aan ons de taak om dan een passend tuinontwerp te maken.

Dit geldt ook wanneer u een uitgestrekte landelijke tuin heeft die u graag intiem wilt maken. In dat geval zullen we er vaak voor kiezen om de tuin in verschillende blokken te verdelen. Ook kunnen we door middel van beplanting een intieme sfeer creëren in de tuin. Hoe we invulling geven aan de oplossing hangt onder meer af van de hoeveelheid tuinonderhoud die u wenst te doen en het beschikbare budget dat u voor het tuinontwerp en de tuinaanleg heeft.

 

We kunnen dan de hele tuin opnieuw ontwerpen, maar kunnen u ook helpen bij het ontwerpen van leuke hoekjes in uw tuin of het realiseren van pergola’s. Ook kunnen we voor uw tuin een nieuwe vlonder ontwerpen of met u meedenken als u nieuwe verlichting aan wilt laten leggen in uw tuin. Steeds vaker maken we hierbij gebruik van LED verlichting. Met verlichting kunt u specifieke onderdelen van uw tuin extra accentueren. Bovendien helpt verlichting bezoekers bij opstapjes en andere hoogteverschillen.

Kleine bloemetjes
Tuinontwerp

Vrijblijvend contact met een hoveniersbedrijf Waddinxveen

Bent u benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder met het tuinontwerp in Waddinxveen. Ook voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Waddinxveen kunt u contact met ons opnemen.

Over ons

Gespecialiseerd in leibomen

De unieke boom die groeit in een horizontale richting: de leiboom. Erg stijlvol, mits u er op de juiste manier mee omgaat. Verschoor Groenprojecten heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Als specialist in leibomen geven wij u graag een passend advies. Wij helpen u graag bij de keuze voor je juiste leiboom in uw tuin.